-
Strona główna
-
- Dzisiaj jest 02 lut 2025, 15:55
- Strefa czasowa UTC+01:00
Tutaj dyskutujemy ogólnie na tematy związane z nową moda czyli noszeniem rajstop przez facetów.
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
georgeby
- Dyskutant
-
Kontakt:
Mam pytanie , co robicie po wejsciu do sklepu gdzie sa ubrania tylko dla kobiet, z zamiarem kupna rajstop ?
-
Radziu
A ja mam pytanie - dlaczego zakładasz nowe wątki zamiast pisać w istniejących. Przecież większość tematów które założyłeś było już poruszanych na forum i nie trudno je odnaleźć.
Odpowiadając na pytanie: Mówię "dzień dobry"
-
georgeby
- Dyskutant
-
Kontakt:
Wlasnie , Dzien Dobry. Przyznam sie bez bicia , ze widzialem te tematy. Patrzac na nie mialem wrazenie ze sa dlugo nieodkurzane , jesli sadzac po datach ostatnich postow. Ale ok , przepraszam za klopot
-
Radziu
Jest temat
Zakupy , który jest całkiem świeży, a zawiera to co założone przez Ciebie tematy
kupno i
kupowanie rajstop .
-
Grzeslaw
- Znawca tematu
-
Kontakt:
Radziu pisze:A ja mam pytanie - dlaczego zakładasz nowe wątki zamiast pisać w istniejących. Przecież większość tematów które założyłeś było już poruszanych na forum i nie trudno je odnaleźć.
Odpowiadając na pytanie: Mówię "dzień dobry"
Radziu troszeczkę hamuj, bo ja rejestrując się też nie umiałem poruszać się po portalu, żeś ty stary wyga to wcale nie znaczy, że każdy taki jest, a ten portal jest dość skomplikowany, zwłaszcza jak się jego nie zna. Zamiast gościa opieprzać powinieneś go nauczyć obsługi i dać link na jego temat.
-
Radziu
A gdzie opieprzanie widzisz? Ja tylko zapytałem by naprowadzić na właściwą drogę
-
kasior
- AdminTeam
-
Kontakt:
Przejdzicie do właściwego tematu.Zamykam.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 147 gości