Witam

Jesteś nowy?? Przywitaj się i napisz kilka słów o sobie.

Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose

ODPOWIEDZ
georgeby
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Witam

Post autor: georgeby » 31 gru 2011, 21:54

Witam jestem nowy, odwiedzalem to forum juz kilkakrotnie , ale w koncu przelamalem sie i zarejestrowalem tutaj. Mam 18 lat , jestem uczniem technikum hotelarskiego w nysie , i mam zamilowanie do rajstop, tak jak tutaj obecni ;)
Niestety moja mama nie akceptuje tgo , kiedys pytalem czy moge nosic bo sa wygodniejsze i tak dalej , to otrzymalem odpowiedz niejednoznaczna "Nie" i byl koniec rozmowy. Moja wina ze mi sie podobaja ? ze tak bardzo lubie w nich chodzic ? ze ubieram zamiast kaleson ? (takze legginsy) kalesony sa demne
Ale i tak sie stawiam i chodze. ale boje sie co moze powiedziec moja dziewczyna...

P.S.Przepraszam za to ze nie uzywam polskich znakow , ale kupilem komputer w niemczech i mam niemiecka klawiature
dr.pantyhose
ModTeam
ModTeam
Kontakt:

Post autor: dr.pantyhose » 01 sty 2012, 16:52

georgeby pisze:kupilem komputer w niemczech i mam niemiecka klawiature
Zmień sobie w ustawieniach. Języka nie zmienisz ale klawiaturę tak.
dr.eklektyczny
Jasiek
Zaawansowany
Zaawansowany
Kontakt:

Post autor: Jasiek » 03 sty 2012, 12:16

Myślę ze przed dziewczyną wcale nie musisz się z tym ukrywać. Rozsądna dziewczyna będzie bardziej od mamy wyrozumiała.

W ustawieniach klawiatury wybierz: polski programisty i wciskając prawy Alt + literę będziesz mieć dostęp do liter z ogonkami.
Jasiek
ODPOWIEDZ