Styl Unisex
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- ModTeam
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
Pisałem już kiedyś, że u nas w pracy obowiązuje styl unisex, tzn że nie ma podziału na męskie i damskie, wszyscy chodzą w takich samych spodniach i koszulkach. Wczoraj zauważyłem że nawet metka na nowej koszulce potwierdza, że to unisex:
a tu strona producenta tej koszulki polo
http://www.bc-collection.eu/catalogue/d ... =&detail=2
a tu strona producenta tej koszulki polo
http://www.bc-collection.eu/catalogue/d ... =&detail=2
-
- ModTeam
- Kontakt:
-
- ModTeam
- Kontakt:
- angelus
- Się Rozkręca
- Kontakt:
MusicManiac pisze:. Co do Michała Szpaka to jestem ciekawy jak się ubierał przed tym programem lub w pierwszym jego odcinku. Od kiedy ma taki styl? Bo nie sądzę, że wcześniej tak chodził ubrany... I ciekawi mnie czy na co dzień tak chodzi ubrany czy tylko na programy.
mi się wydaje że widziałem Michała Szpaka już wcześniej, wydaje mi się że jakis jego filmik na youtube, ale ręki sobie uciąc nie dam :)
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Dzisiaj w Lidlu kupiłem jeansopodobne legginsy rozmiar 44/46 oraz granarowy sweter/sukienkę ten sam rozmiar. Legginsy całkiem fajnie leżą. Jednak trzeba do nich nosić jakąś długą bluzę/tunikę. Jesli będę miał zamiar nosić je odkryte, bedę musiał dobierać bieliznę korygującą. Fajnie pasują do tego swetra, który ma obszerny golf i, niestety, jak na sukienkę jest nieco krótki. Ale z tymi leggindami całkiem fajnie się komponuje.
Zdecydowanie nie, zapięcie na damską stronę zarezerwowane jest wyłącznie dla kobiet, natomiast z zapięcia na męską stronę, mogą korzystać obie płcie.
W kozakach na obcasie możesz śmiało chodzić, nikt uwagi nie zwróci, ale jak tylko założysz coś co jest zapinane na damską stronę, nawet jak będzie to wyglądać jak męskie, to zaraz będą cię wytykać palcami, a może skończyć się znacznie gorzej.
W kozakach na obcasie możesz śmiało chodzić, nikt uwagi nie zwróci, ale jak tylko założysz coś co jest zapinane na damską stronę, nawet jak będzie to wyglądać jak męskie, to zaraz będą cię wytykać palcami, a może skończyć się znacznie gorzej.
-
- Dyskutant
- Kontakt:
No nie wiem tylko pytam bo to jest dla mnie nowość, w zasadzie tak na większą skale
chodzę od 1,5 miesiąca, troszkę mnie to forum zainspirowało aby się tak nie czaić stąd,
jeszcze nie wszystko wiem co uchodzi i tak mi przyszło do głowy zapytać o doświadczenie w tym temacie.
Choć nie wiem czemu się akurat tego boje? nie wiem zapytałem.
chodzę od 1,5 miesiąca, troszkę mnie to forum zainspirowało aby się tak nie czaić stąd,
jeszcze nie wszystko wiem co uchodzi i tak mi przyszło do głowy zapytać o doświadczenie w tym temacie.
Choć nie wiem czemu się akurat tego boje? nie wiem zapytałem.
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt: