Witam - Tomaszek

Jesteś nowy?? Przywitaj się i napisz kilka słów o sobie.

Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose

byczunio
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: byczunio » 18 lis 2011, 23:15

Nie znamy realiów Twojego domu, więc ciężko coś podpowiadać. W razie wpadki (rajstopy leżące w pokoju) zawsze mozesz skłamać, że dziewczyna była i przez przypadek zapomniała założyć, bo bardzo się spieszyła.
Tomaszek
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Post autor: Tomaszek » 18 lis 2011, 23:54

Cóż, realia są takie że mam bardzo wcipskich rodziców, hcą wszystki wiedzieć i wogóle, dziewczyny jak narazie nie mam, więc ten numer nie przejdzie, jeżeli znajdą rajstopy, jest duża szansa że zaprowadzą mnie do psychaitry, więc nie wiem, z praniem nie będzie rpoblemu gorzej z suszeniem, chyba że w nocy.
witias1234
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: witias1234 » 19 lis 2011, 09:44

Tomaszek a ile Ty masz lat,że tak się rodziców boisz? pogadaj z nimi zrozumieją. U mnie teściowa zrozumiała z początku miała z tym problem ale jej przeszło nawet teraz sama mi kupi rajstopy od czasu do czasu. Pozdro.
big fish
Gaduła
Gaduła
Kontakt:

Post autor: big fish » 19 lis 2011, 10:05

Tomaszek ,ja mając taką sytuację jak opisałeś ,to bym sobie odpuścił rajtki.
Myśle ,że dobrym wyjściem u Ciebie byłaby zamiana na meginsy .Spróbuj z tymi 100den,potem jak się rodzice przyzwyczją ,to spróbuj z tymi 20den.
Kto wie ,jak rodzice zaakceptują tą bieliznę ,to może za jakiś czas ,matula sama Ci zaproponuje rajstopy .Możesz przecież przy jakiejś rozmowie z nią na temat tych meginsów wspomnieć o męskich rajstopach,że coś takiego w ogóle istnieje dla facetów,i Ty chciałbyś je wypróbować .Wytłumacz ,że mogą być lepsze niż meginsy ,bo maja już skarpety ,nie zsuwają się jak meginsy [nie wiem czy sie zsuwają ,bo nie noszę ,ale trochę może pokłamać jakby co :lol: ].Ja tak bym starał sie tą syt. rozwiązać.Jeżeli nie da rady z meginsami ,to wydaje mi się ,ze powinieneś odpuścić ,bo robić konspirę ,i prać pokątnie rajtki ,mieć "serce w gardle",czy mnie nakryją przy zakładaniu,czy może gdzieś je znajdą w szafce przypadkowo,to na prawde można wylądować w szpitalu dla bardzo bardzo nerwowo chorych :lol:
big fish
byczunio
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: byczunio » 19 lis 2011, 11:15

A ja na twoim miejscu nie bałbym się wizyty u psychiatry. Jeśli będziesz dobrze przygotowany, czyli będziesz potrafił bez zażenowania mówić dlaczego je nosisz, to doktor poprosi twoją matkę i powie, że to ona powinna się leczyć skoro nie rozumie postępu cywilizacyjnego. Na pewno nie zapisze Ci elektrowstrząsów.
big fish
Gaduła
Gaduła
Kontakt:

Post autor: big fish » 19 lis 2011, 14:13

Elektrowstrząsów może nie zapisze ,ale profilaktycznie 2x dziennie przymusowa lewatywę nie omieszka zapisać.Ryzykować w takiej sytuacji spotkanie z psychiatrą to może się okazac ,ze jest się w kartotece pacjentów .Ogólnie wiadomo ,że zdrowych umysłowo ludzi nie ma .A jeszcze siię podkładać z wizytą ,zeby psychiatra miał rozstrzygać czy ktoś jest zdrowy na umyśle jak chce zakładać rajty,to moze się skończyć fatalnie dla badanego.Bo ten zawsze coś wymyśli ,i będzie chciał na siłe w nim znależć swojego pacjenta .
Takk że z wizytami u psychiatry to radziłbym ostrożnie[mam znajomego ,który jest psychiatrą-wdając się z nim w zwykła pogawędkę każdego obserwuje jak pacjenta :lol:] ,takie skrzywienie zawodowe]
Jak mieszkasz Tomaszek z rodzicami ,to niestety jak jak mają Ci robić awanturę o rajtki ,to lepiej zrezygnuj.Albo tak jak mówiłem ,małymi krokami zacznij od meginsów,a potem do męskich rajstop ,i dalej przejdziesz na tańsze ,albo i nie przejdziesz,jak Ci beda pasować bardziej męskie.
big fish
Radziu

Post autor: Radziu » 19 lis 2011, 14:27

Sprawa podstawowa to ile on ma lat, że tak rodziców się boi. Moim zdaniem prędzej go zaprowadzą do psychologa o ile wogóle, poza tym jeżeli jest niepełnoletni, to wizyta chyba odbywa się razem z rodzicem. A dobry psycholog wyjaśni sprawę.
Tomaszek
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Post autor: Tomaszek » 19 lis 2011, 16:32

Pożyjemy zobaczymy, wiem że kaleson od zawsze niecierpiałem i dalej tak jet, trzeba będzie coś wymyślić
Radziu

Post autor: Radziu » 19 lis 2011, 18:27

Sorka, teraz widzę że 21 lat. Jeżeli to prawdziwy wiek, to nie ma się co przejmować. Rodzice z pewnością nigdzie go nie zaprowadzą. Tomaszku!, jesteś już dorosły, więc sam możesz za siebie decydować.
byczunio
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: byczunio » 19 lis 2011, 22:34

Radziu, nie zapominaj, że Tomaszka wychowała zdowo, ślonsko familia i rodzice są rodzice a ich dziecko jest zawsze dziecko, mimo, że ma nawet swoje dziecko.
Awatar użytkownika
anipoki
ModTeam
ModTeam
Kontakt:

Post autor: anipoki » 20 lis 2011, 09:02

Tomaszku, jeżeli FAKTYCZNIE masz te 21 lat, to kompletnie nie rozumiem twojej sytuacji. Jesteś osobą pełnoletnią (nawet do sejmu możesz startować :-P ) i prawdopodobnie pracujesz lub poszukujesz pracy.
Gdyby mi się matka wpitalała w życie w tym wieku, to bym się wyprowadził z domu na własne śmieci, tanią kawalerkę zawsze się znajdzie (na szczęście mam bardzo tolerancyjnych rodziców).
Jeżeli studiujesz, to po prostu staraj się zmienić uczelnie na taką poza granicami swojego miasta i wynieś się z domu na stancję, albo w ostateczności do akademika.
Noszę to co lubię i w czym się dobrze czuję...
Radziu

Post autor: Radziu » 20 lis 2011, 09:44

anipoki, to jeszcze mu napisz jak w akademiku ma sobie radzić z rajstopami ;-)

Poza tym zmieniać uczelnię z powodu rajstop?
Kacper
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: Kacper » 20 lis 2011, 11:07

Mieszkałem rok w akademiku i jakoś dawałem radę z rajstopamia, a obecnie wynajmujemy mieszkanie w kilka osób. :)
Radziu

Post autor: Radziu » 20 lis 2011, 11:19

I też dajesz radę z konspiracją czy jesteś ujawniony?
Kacper
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: Kacper » 20 lis 2011, 21:48

Ujawniony nie jestem, ale też się nie ukrywam. Wiadomo, że gdy się ubieram lub rozbieram, to robię to w łazience, więc na bezczelnego w samych rajstopach mnie nie widzieli. Ale nie zakładam skarpetek na rajstopy żeby je ukryć. Tak samo z praniem, piorę normalnie w pralce lub ręcznie, i suszę albo na rozkładanej suszarce albo na grzejniku.

Nie mam pojęcia czy współlokatorzy wiedzą, czy może się domyślają ale na pewno żadnych negatywnych stosunków nie odczuwam. :)
dr.pantyhose
ModTeam
ModTeam
Kontakt:

Post autor: dr.pantyhose » 20 lis 2011, 23:13

Tomaszek masz duży wybór w M1. z Syberki ludzie chodzą na piechotę po bułki to ty możesz po rajstopy. Ku sobie tanie to będziesz je wyrzucac zamiast prać.
dr.eklektyczny
Basiek

Post autor: Basiek » 21 lis 2011, 10:07

Wow sytuacja trudna, beznadziejna, inaczej jak idź na całość; bo z tego nic inaczej będzie.
Nerwicy się nabawisz ze strachu przed rodzicami.
Awatar użytkownika
krzyś
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: krzyś » 21 lis 2011, 11:36

Tomaszek pisze:jest duża szansa że zaprowadzą mnie do psychaitry
a niby jak ktokolwiek mógł by zmusić 21 letniego byka do wizyty u psychiatry? zakładaj rajtki i wyślij ich do poradni psychologicznej jak się będą burzyć ;-)
big fish
Gaduła
Gaduła
Kontakt:

Post autor: big fish » 23 lis 2011, 16:54

Kacper A nie korciło Cię ,zeby sprawdzić jaka będzie ich reakcja ? :mrgreen:
A może jest tak ,że któryś z nich też nosi rajtki ,i sie z tym kryje.
NIe wiem jaka jest tam u was sytuacja w pokoju ,czy się dobrze znasz z tymi wspóllokatorami,ale ja np.bym sprawdził ich reakcję na rajstopy męskie.Zawzze możesz powiedzieć ,ze kupiłeś na próbę ,albo dostałeś w prezencie na urodziny ,czy z innej okazji.I chciałeś wypróbowac ,.Jakby się chichrali,ze to babskie czy coś ,to może sz im powiedzieć ,ze to są męskie i masz pudełko jeszcze od nich ,i "zgasić" niedowiarków.Kto wie ,może ktoś z nich pójdzie z tym przykładem i też sobie kupi.Wtedy na legalu byś nosił je ,i przebierał się w pokoju przy kolesiach.Możesz wiele zyskać ,a ryzykujesz niewiele.
big fish
Kacper
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: Kacper » 24 lis 2011, 15:17

Jakoś nie czuję potrzeby ujawniania się przed współlokatorami, ujawniłem się przed moją dziewczyną i to na razie mi wystarcza. A mieszkam w pokoju z dobrym kolegą, w pokoju obok mieszkają dwie koleżanki - taką paczką mieszkamy już dosyć długo więc znamy się dobrze.
Awatar użytkownika
Magda
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: Magda » 25 lis 2011, 15:57

Tak sie zastanawiam- ujawnienie?
Wow jesteś trans? jesteś jakiś inny?
Boże ty moj 21 lat
Przeciez rajtki to nie biustonosz- nosisz bo wygodne
nad biustonoszem bnym sie zastanawiala , ale jak ktos lubi to co komu do tego
ale rajtki czy buty :zdrowko
Nie zawsze mów, co wiesz, ale zawsze wiedz, co mówisz.-Klaudiusz
boggy
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: boggy » 26 lis 2011, 17:35

Magda pisze: Przeciez rajtki to nie biustonosz- nosisz bo wygodne
Niestety nie każdy jest tak wyrozumiały :roll:
dr.pantyhose
ModTeam
ModTeam
Kontakt:

Post autor: dr.pantyhose » 26 lis 2011, 23:26

Magda taka tolerancyjna jesteś. Gdybym nie był żonaty to kto wie...
dr.eklektyczny
Tomaszek
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Post autor: Tomaszek » 27 lis 2011, 00:05

boggy, lepiej tego ująć nie mogłeś, mam w domu taką a nie inną sytuację, że nawet jeżeli w telewizji jest jakiś program o transach, lub podobnych odrazu uważają że np, chłopak który lubi ubierać się jak kjobieta od czasu do czasu, jest dziwny, i zniszczył sobie życie
Ałun
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Post autor: Ałun » 01 gru 2011, 11:54

No dobra - przyznam się.

Obcinam stopy w rajtkach, żeby spod spodni nie wystawały. :oops:

W domu się przyzwyczaili, wystarczyło raz powiedzieć, że mi tak wygodniej i że nie lubię kalesonów, bo są luźne i mi zimno w przyrodzenie. :yeah

A kumple chyba nie wiedzą, bo mimo, że nie robię z tego jakiejś ekstra tajemnicy, to jednak nie obnoszę się ze swoimi upodobaniami..
ODPOWIEDZ