Rajstopy BŁYSZCZĄCE
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- rajski
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Rajstopy BŁYSZCZĄCE
Witam kolegów :)
wpadł mi do głowy pomysł na temat.
Mianowicie błyszczące rajstopy.
Ja osobiście bardzo je lubie.
Tu przykładowa fotka
Mogę polecić wam w tym temacie rajstopki Bellinda Fascination 40 beżowe, bardzo ładne.
Chciałbym abyśmy wymienili się tu doświadczeniami z noszenia błyszczących rajstop oraz podali modele i producentów błyszczących rajstopek.
Pozdrowionka
Rajski
wpadł mi do głowy pomysł na temat.
Mianowicie błyszczące rajstopy.
Ja osobiście bardzo je lubie.
Tu przykładowa fotka
Mogę polecić wam w tym temacie rajstopki Bellinda Fascination 40 beżowe, bardzo ładne.
Chciałbym abyśmy wymienili się tu doświadczeniami z noszenia błyszczących rajstop oraz podali modele i producentów błyszczących rajstopek.
Pozdrowionka
Rajski
hmmm czy ja wiem ten temat to nic nowego. jest o tym mowa chyba nawet w kilku tematach. co ja moge powiedziec. nie lubie takich bardzo mega super blyszczacych. ja mam 20 den cieliste firmy marilyn ale jaki to model to nie pamietam. sa bez majtkowe bo jesli chodzi o cienkie to nie lubie z czescia majtkowa
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- rajski
- Się Rozkręca
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Nie przepadam, raczej jestem zwolennikiem matowych, lub tylko lekko błyszczących. Podoba mi sie taki materiał, który sprawia wrażenie, ze noga jest nie ubrana, ale ma piekną skórę. Czyli taki który jest jak najbardziej podobny do natury.rajski pisze:oj nie bylo fotki, jest fotka, ale co myślicei o błyszczących rajstopach ????
-
- Stary wyga
- Kontakt:
- phman.plwro
- Się Rozkręca
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- rajski
- Się Rozkręca
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- rajski
- Się Rozkręca
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Ale jeżeli właściecielowi nóg męskich podoba to, że się inni nimi zachwycają to coś jest nie tak z tą męskością.
Miałem kiedyś w szkole koleżankę, która często przychodziła na wf chłopaków i zawsze komentowała: "jacy ci chłopcy są brzydcy". Od tego czasu uważam, ze chłop ładny nie musi być i nie musi zbierać oklasków od widowni.
Miałem kiedyś w szkole koleżankę, która często przychodziła na wf chłopaków i zawsze komentowała: "jacy ci chłopcy są brzydcy". Od tego czasu uważam, ze chłop ładny nie musi być i nie musi zbierać oklasków od widowni.
Papo, a Ty nie lubisz podobać się kobietom
Przyznaję się że nie jestem męski, i wcale nie zamierzam być męski, ponieważ nie jest mi to do niczego potrzebne.
Bardzo podoba mi się takie podejście do męskości/kobiecości jak w tym artykule: http://wiadomosci.onet.pl/1480556,242,1 ... skart.html
co ma męskość do wiatraka.papa_smerf pisze:Ale jeżeli właściecielowi nóg męskich podoba to, że się inni nimi zachwycają to coś jest nie tak z tą męskością.
hehe, no może, to co więc mam zrobić?? Porobic sobie sznyty na udach, czy wylać na łydki kwas z akumulatorapapa_smerf pisze:Miałem kiedyś w szkole koleżankę, która często przychodziła na wf chłopaków i zawsze komentowała: "jacy ci chłopcy są brzydcy". Od tego czasu uważam, ze chłop ładny nie musi być i nie musi zbierać oklasków od widowni. .
Przyznaję się że nie jestem męski, i wcale nie zamierzam być męski, ponieważ nie jest mi to do niczego potrzebne.
Bardzo podoba mi się takie podejście do męskości/kobiecości jak w tym artykule: http://wiadomosci.onet.pl/1480556,242,1 ... skart.html
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Tak, ale nie na zasadzie konkurencji w elementach urody z natury przypisanej kobietom. Wolę być podziwiany za rozum, umiejętnosci techniczne, zdolnośc rozwiazywania problemów życiowych, za umiejętne gospodarowanie budżetem rodzinnym.Radziu pisze:Papo, a Ty nie lubisz podobać się kobietom
Nie jest mi potrzebne być piękniejszym od kobiet. Ja jednak wolę być męski.