Body
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
Zauważyłem na alledrogo taki towar: http://allegro.pl/body-bezszwowe-dl-rek ... 28275.html - ciekawe czy jest ok.
Cena wydaje się bardzo zachęcająca...
Cena wydaje się bardzo zachęcająca...
- anipoki
- ModTeam
- Kontakt:
- anipoki
- ModTeam
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
No więc paczka przyszła.
body wypakowane, i okazało się być wyprodukowane przez powszechnie znaną, renomowaną firmę YAXINGLONG. Tak, tą chińską
wg rozmiarówki z metki- XL/XXL :) - na allegro szło jako L/XL - i to właśnie jest bliższe prawdzie.
Materiał - mikrowłókno, elastyczny i bardzo przyjemny. Nieco gorzej z krojem- może to kwestia rozmiaru, ale rękawy pod pachami nie pasują za dobrze- jak się podniesie ręce to odstają.
Golf nieco przyciasny, ale się pewnie wyrobi.
Nie jest jednak tak źle - za tą cenę to jest całkiem ok, zwłaszcza że wygodnie się nosi.
body wypakowane, i okazało się być wyprodukowane przez powszechnie znaną, renomowaną firmę YAXINGLONG. Tak, tą chińską
wg rozmiarówki z metki- XL/XXL :) - na allegro szło jako L/XL - i to właśnie jest bliższe prawdzie.
Materiał - mikrowłókno, elastyczny i bardzo przyjemny. Nieco gorzej z krojem- może to kwestia rozmiaru, ale rękawy pod pachami nie pasują za dobrze- jak się podniesie ręce to odstają.
Golf nieco przyciasny, ale się pewnie wyrobi.
Nie jest jednak tak źle - za tą cenę to jest całkiem ok, zwłaszcza że wygodnie się nosi.
- Grzeslaw
- Znawca tematu
- Kontakt:
- Pogas_pl
- Się Rozkręca
- Kontakt:
- nero
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- Zaawansowany
- Kontakt:
- Grzeslaw
- Znawca tematu
- Kontakt:
Nero jak się uprzemy to wszyscy faceci możemy chodzić jednakowo ubrani, a ja jestem za tym, jak kobiety mają różnorodny ubiór (i nikt nie pyta po co?) tak i faceci też mogli mieć tak samo różnorodny ubiór i też lepiej, by nikt nie pytał po co?, a po to żeby było ciekawiejnero pisze:Nie rozumiem po co facetowi body, jakie praktyczne ma zastosowanie u mężczyzn.Pogas_pl pisze:Body jest całkiem spoko można się przyzwyczaić.
- nero
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Facet ma nosić body by było ciekawiej? Wg mnie to bez sensu. Noszę rajstopy bo uważam, że facet może w nich równie dobrze wyglądać i są praktyczne a body? Gdzie tu praktyczne zastosowanie? Wg mnie to już podjeżdża ostro pod fetysz - noszę body bo jest damski i mam haj!Grzeslaw pisze: po to żeby było ciekawiej
Takie jest moje zdanie i oczywiście szanuję każde inne. Kończę dyskusję na ten temat.
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
I jak zwykle jest body koronkowe z zaznaczonymi miseczkami na coś, czego nie mamy i jest body proste i elastyczne. Ja takie mam i moja małżonka zawsze pilnuje, bym je ubrał, gdy wychodzę w chłodny dzień do pracy w ogrodzie. Ten rodzaj odzienia gwarantuję, ze na wietrze nie będę świecił gołym "krzyżem". Bo w przeciwieństwie do wszelkiego rodzaju T-szortów (czy jaj się to pisze) body nam się z tylu ze spodni nie wysunie. Tak samo jak rajstopy, body ma swoje zalety i jak jest pomocne przy ochronie dołu pleców, tak przy sikaniu może sprawiać problemy
Ps. Polecam Gatty http://www.mada.pl/3150-p110-pt_all-31- ... 5577s.html znakomite!
Ps. Polecam Gatty http://www.mada.pl/3150-p110-pt_all-31- ... 5577s.html znakomite!
-
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
- Grzeslaw
- Znawca tematu
- Kontakt: