Witam ;)
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Początkujący
- Kontakt:
Witam ;)
Witam serdecznie, nazywam się Jarek lecz występuję tutaj pod inicjałami "mjc".
Mam 28 lat, jestem żonaty od lat 4 :)
Od dawna interesuję się modą "alternatywną" stąd też któregoś razu trafiłem tutaj
Zaczeło się od eksperymentów z damską bielizną, którą tak polubiłem, że praktycznie innej nie noszę.
Z początku nie lubiłem rajstop, lecz po zagłębieniu się w forum, postanowiłem spróbować.
Po kilku próbach zacząłem coraz bardziej się przekonywać, a także rozszerzać polę eksperymentów ;)
Na codzień staram się nosić i kupować odzież unisex, co jak wiadomo wcale łatwe nie jest. Noszę też czasem odzież "damską", która podchodząc pod unisex, nie zwraca jak dotąd specjalnie uwagi.
Na start chyba tyle wystarczy...
Mam 28 lat, jestem żonaty od lat 4 :)
Od dawna interesuję się modą "alternatywną" stąd też któregoś razu trafiłem tutaj
Zaczeło się od eksperymentów z damską bielizną, którą tak polubiłem, że praktycznie innej nie noszę.
Z początku nie lubiłem rajstop, lecz po zagłębieniu się w forum, postanowiłem spróbować.
Po kilku próbach zacząłem coraz bardziej się przekonywać, a także rozszerzać polę eksperymentów ;)
Na codzień staram się nosić i kupować odzież unisex, co jak wiadomo wcale łatwe nie jest. Noszę też czasem odzież "damską", która podchodząc pod unisex, nie zwraca jak dotąd specjalnie uwagi.
Na start chyba tyle wystarczy...
-
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- ModTeam
- Kontakt:
-
- Początkujący
- Kontakt:
Hm.. prawdę mówiąc, co najwyżej wie o rajstopach, ale raczej zakładanych w silne mrozy.dr.pantyhose pisze:No i w domyśle jest to, że żona wszystko akceptuje.
Reszty jeszcze nie wie.
Do tej pory zresztą się nie pokapała, że część ciuchów które noszę nie są "męskie"
Pracuję nad wyjawieniem "tajemnicy" ale pomalutku...
-
- ModTeam
- Kontakt:
-
- ModTeam
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt: