Możesz się nam w nich zaprezentować? Jestem ciekaw co do nich dobrałeś i jak to wygląda w całości.Basiek pisze:Wiesz Radziu te z deichmana co raz zapodałem na koturnie botki, 8cm i zero problemów bardzo wygodne.
Szpileczki
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Tak się ja prezentuję w moich nowych szpilach:
,
,
,
.
Jakieś sugestie? Uwagi?
Tak się ostatnio często ubieram:
,
.
,
,
,
.
Jakieś sugestie? Uwagi?
Tak się ostatnio często ubieram:
,
.
Ostatnio zmieniony 29 paź 2011, 15:28 przez rmaciej1983, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Piot-rek,
Jak wcześniej było mówione NM ma jednego nurtu, przypomina deltę, w której głównu nurt rozpływa się na wiele mniejszych, niektóre z nich łączą się z powrotem, a niektóre wręcz zawracają.
Maciej, a te sandałkowe szpileczki nie są za duże? Palce leżą włąściwie, żeby nie powiedzieć wystają, ale pięta nie jest nad obcasem. Chyba paseczki na palcach są za luźne.
Jak wcześniej było mówione NM ma jednego nurtu, przypomina deltę, w której głównu nurt rozpływa się na wiele mniejszych, niektóre z nich łączą się z powrotem, a niektóre wręcz zawracają.
Maciej, a te sandałkowe szpileczki nie są za duże? Palce leżą włąściwie, żeby nie powiedzieć wystają, ale pięta nie jest nad obcasem. Chyba paseczki na palcach są za luźne.
-
- Dyskutant
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Nie wisiałyby poza butem, bo tam jeszcze dużo miejsca jest.byczunio pisze:Czyli to co podejżewałem, są za tęgie. Zbyt luźne paseczki na palcach nie utrzymują we właściwym miejscu stopy. Wymiana na mniejsze niewiele by dała lub przeciwnie, spowodowałaby, że pięta wisiałaby poza butem (mniejszy numer - mniejsza szerokość stopy).
Zastanawiałem się nad jakimiś wkładkami, coby palce się nie zsuwały. Kiedyś wypróbowałem takie wkładki Deichmanna, które przylepia się pod śródstopiem, ale one się po jakimś czasie odklejają (np. gdy zbyt dużo wilgoci tam przeniknie). Więc może poszukam czegoś lepszego.
-
- Dyskutant
- Kontakt:
-
- ModTeam
- Kontakt:
Można by sie przyczepić, że Maciek to transwestyta. Tylko, że on nie charakteryzuje się na kobietę. Dalej wygląda jak mężczyzna w damskich ciuchach. Ale prawda, że u niego to dalej poszło niz u innych. Może i do pełnej charakteryzacji kiedyś dojdzie.piot-rek pisze:i to jest moda unisex?
dr.eklektyczny
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Już doszedłem. W pełni ucharakteryzowałem się na mężczyznę XXI wieku.dr.pantyhose pisze: Można by sie przyczepić, że Maciek to transwestyta. Tylko, że on nie charakteryzuje się na kobietę. Dalej wygląda jak mężczyzna w damskich ciuchach. Ale prawda, że u niego to dalej poszło niz u innych. Może i do pełnej charakteryzacji kiedyś dojdzie.
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Witam serdecznie. jestem nowy na tym forum, ale czytając wasze posty cieszę się że są inni faceci którzy lubią to co ja. Od wielu lat chodzę w rajstopach i od niedawna kupuję również buty damskie. Podobają mi się bardzo i przykro mi że tylko dziewczyny mogą w nich chodzić po ulicy. moja żona wie o moich butach ale powiedziała że nie chce mnie w nich nigdy zobaczyć a tym bardziej wyjść razem na ulicę. dlatego bardzo wam zazdroszczę i wam Iga i Nero że razem sobie chodzicie w szpilkach. tez bardzo bym tak chciał z żoną ale nie wiem jak ją przekonać że mi się to po prostu podoba. pozdrawiam
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Dziś wypróbowałem te moje sandałki. Poszedłem w nich do najbliższego sklepu. Chodzenie w nich po płaskiej powierzchni jest w miarę łatwe. Ze stromej górki - masakra. Będę musiał wybierać schody .
Niestety palce strasznie się wysuwają. Praktycznie wychodzą poza obręb wkładki i istnieje ryzyko obtarcia palców o chodnik bądź podziurawienia rajstop. Muszę coś z tym zrobić, bo tak nie mogę się pokazywać. Wkładka antypoślizgowa raczej nic tu nie da. Po prostu odklei się i będzie się wysuwała razem z palcami. Albo palce się po niej prześlizgną.
Ale mam plan. Pójdę do szewca i poproszę go, by każdy pasek skrócił o 0,5 cm. To powinno pomóc. Jeśli nadal będzie za luźno, to odwiedzę go jeszcze raz.
Niestety palce strasznie się wysuwają. Praktycznie wychodzą poza obręb wkładki i istnieje ryzyko obtarcia palców o chodnik bądź podziurawienia rajstop. Muszę coś z tym zrobić, bo tak nie mogę się pokazywać. Wkładka antypoślizgowa raczej nic tu nie da. Po prostu odklei się i będzie się wysuwała razem z palcami. Albo palce się po niej prześlizgną.
Ale mam plan. Pójdę do szewca i poproszę go, by każdy pasek skrócił o 0,5 cm. To powinno pomóc. Jeśli nadal będzie za luźno, to odwiedzę go jeszcze raz.
-
- Dyskutant
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt: