Zmiany w regulaminie

Etykieta, netykieta, Regulamin itp.

Moderator: dr.pantyhose

Awatar użytkownika
MusicManiac
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: MusicManiac » 13 maja 2011, 22:46

Radziu pisze:Loginy które są nie używane dłuższy czas i nie mają żadnych postów są sukcesywnie usuwane. Ale jeżeli ktoś się loguje i nic nie pisze to nie jest usuwany.
Prawidłowo :)
Radziu

Post autor: Radziu » 15 wrz 2011, 11:08

dr.pantyhose pisze:Ale ograniczenie ników z rajstopami jako słowem głównym ma sens. Sam myliłem pewne osoby.
Na szczęście tu jest tylko jeden dr.
A teraz pojawił się mr. "mrpantyhose"

W ostatnim czasie też zarejestrowało się kilka innych rajstopowych nicków:

wrajstop
tomekrajtek
Rajstóp
Calze - z włoskiego to słowo znaczy "skarpety" :lol:
Awatar użytkownika
kasior
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: kasior » 15 wrz 2011, 11:26

w końcu się wyczerpią takie nicki i będa musieli dawać inne ;)
kluczmistrz
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: kluczmistrz » 25 wrz 2011, 10:16

wtedy coś z skarpetami będzie
np.: skarpetofon
Radziu

Post autor: Radziu » 25 wrz 2011, 14:52

Ja sobie zmienię nick na mgr. Pantyhose :-P
Radziu

Post autor: Radziu » 28 paź 2011, 02:02

Piot-rek, zwrócił uwagę na brak istotnego punktu w regulaminie - zabrania się umieszczania zdjęć oraz treści o charakterze fetyszystycznym. Proponuję dodać.
Basiek

Post autor: Basiek » 28 paź 2011, 08:59

Radziu; tylko napisz co przez to rozumiesz.
Bo ja widzę to przez brak dodawania zdjęć bez np majtek a w samych rajstopach.
piot-rek
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: piot-rek » 28 paź 2011, 21:46

Radziu pisze:Piot-rek, zwrócił uwagę na brak istotnego punktu w regulaminie - zabrania się umieszczania zdjęć oraz treści o charakterze fetyszystycznym. Proponuję dodać.
zauwazylem ze takiego punktu nie ma i bardzo dobrze bo gdyby byl to wiekszosc tresci forum bylaby do wyrzucenia na smietnik, przeciez praktycznie w kazdym watku pojawia sie mniej luba bardziej silny watek o zabarwieniu fetyszystycznym - kadzy tu praktycznie pisze ze lubi rajstopy, ich opinanie nog itp a przeciez jest to juz jak najbardziej zwiazane z fetyszyzmem czyli dzialaniem o charakterze podniecajacym :-) gdyby w reulaminie znalazl sie taki zakaz i ktos by go przestrzegal to forum to straciloby racje bytu
Radziu

Post autor: Radziu » 28 paź 2011, 21:58

To prawda, jest tu trochę fettszyzmu, a chodzi o to żeby było go jak najmniej.
Awatar użytkownika
krzyś
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: krzyś » 29 paź 2011, 18:16

chodzi o to aby ludzie odwiedzający to forum mieli jak najmniej powodów aby uznawać nas za zboków... ;-) myślę że charakter tego forum powinien być czysty żeby naprowadzić ludzi "z zewnątrz" na pozytywne zrozumienie.
piot-rek
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: piot-rek » 31 paź 2011, 09:22

wg mnie w takim przypadku nalezaloby usunac tematy zwiazane ze szpilkami spodnicami malowaniem paznokci itp (te tematy moga powodowac reakcje o jakiej mowisz a poza tym sa calkowicie niezgodne z regulaminem) a nie skupiac sie na wyszukiwaniu fetyszyzmu w postach zwiazanych z rajstopami - ale w mojej ocenie i tak to nie ma znaczenia bo kto tu wchodzi z zewnatrz sobie tylko poogladac? ;-)
Radziu

Post autor: Radziu » 31 paź 2011, 09:27

Szpilki i malowanie paznokci ma związek z nowaw modą. Są niestety też takie osoby dla których nowa moda to rajstopy noszone pod dlugie spodnie i do tego sandały i podniecanie się widocznymi wzmocnieniami.

Gdzie masz w regulaminie zakaz pisania o spódnicach, szpilkach, lakierze?
Awatar użytkownika
krzyś
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: krzyś » 31 paź 2011, 10:10

twoje spostrzeżenia piotrek są w jakimś stopniu trafne. nie ma jednak gotowego schematu działania forum według którego wszyscy byli by zadowoleni nie łamiąc przy tym regulaminowych postanowień. jednak o wszystkim można pisać "dialektem" mniej wiercącym słabe umysły gości, bo tak jak szpilki czy spódnica jest jak najbardziej nową modą unisex tak używanie przez faceta zdrobnień w stylu rajstopki, majteczki i takie tam mi na przykład nie podchodzi. ale skoro forum jest naszym domem to sami musimy zadbać o jego dobry wizerunek między innymi poprzez przemyślenie tego co chcemy tu zostawić. od tego głównie zależy byt tego miejsca...
piot-rek
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: piot-rek » 31 paź 2011, 12:43

forum dotyczy "szeroko pojętego piękna nylonu" (jakkolwiek to brzmi...) a tym samym pisanie na inne tematy jest niezgodne z regulaminem - ot, taka wykładnia językowa :-)
Radziu

Post autor: Radziu » 31 paź 2011, 13:03

To jakiś archaiczny zapis, wygląda jak ściągnięty z nylonomanii.

Zresztą mam jedną spódnicę 100% nylon. I nie jest to jakiś wynalazek fetyszowy tylko zwyczajna spódnica firmy Vero Moda.
Ostatnio zmieniony 31 paź 2011, 13:13 przez Radziu, łącznie zmieniany 1 raz.
Basiek

Post autor: Basiek » 31 paź 2011, 13:07

Forum to wedle mnie ma przestawić i przestawia, że to co ubieramy nie robimy tego dla "podniety" tylko że nam się to podoba.
Nie ma co się rozdrabniać; zakaz powinien dotyczyć jawnie zdjęć i treści; ubieram się bo inaczej nie ma ekscytacji itp.
A inne treści są potrzebne aby forum miało wygląd że nie tylko nylon się liczy, ale potrafimy porozmawiać o czymś innym.
byczunio
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: byczunio » 31 paź 2011, 21:20

Krzysiu, znam szanowanego profesora matematyki, który na wykładzie nie powie inaczej jak "równanko", "całeczka", "zaliczonko", "egzaminik", "dwujeczka".
Jestem przeciwny wprowadzaniu politycznie poprawnej nowomowybo dojdziemy do określenia "uczciwy inaczej".
dr.pantyhose
ModTeam
ModTeam
Kontakt:

Post autor: dr.pantyhose » 03 lis 2011, 07:33

Ten szanowany profesor ma coś z osobowością skoro używa zdrobnień do wszystkiego.

http://www.swps.pl/aktualnosci-z-sopotu ... -zdrobnien
dr.eklektyczny
Jasiek
Zaawansowany
Zaawansowany
Kontakt:

Post autor: Jasiek » 04 lis 2011, 20:13

Ech, pracując w wyższej uczelni wiem od dawna że każdy pan profesor ma swoje dziwactwa. One to właśnie stanowią o jego indywidualności.
Wiele lat temu pewien pan profesor z mojego miasta hodował krowę i wypasał ją po pracy bo chciał mieć świeże mleko.
Pewien pan profesor z innego dużego miasta gdy wieczorem wyprowadzał na spacer swojego psa miał na sobie piżamę.
Profesor Albert Einstein chodził bez skarpetek.
Nikt im tego nie zabronił a właśnie to stanowiło o ICH indywidualności.
Jasiek
ODPOWIEDZ