Coś o tolerancji
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
Wczoraj wychodząc z pracy kolega mnie zaczepił i pyta czy nie było większych bluzek, bo moja mnie tak opina. Ja mu mówię że tak ma być, a ten że lepiej mieć luźną tak jak on, bo to jest cool. Odpowiedziałem, że skoro tak woli to niech tak nosi, ja wole obcisłe (elastyczne) i takie będę nosił. Efekt był taki, że zmienił temat.
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Nie sądzę. W przebraniu wyglądasz zupełnie inaczej. Przecież ja Cię nie poznałem.Radziu pisze:to jest chyba jedyne wytłumaczenie.
Tacy ludzie uważają, że nawet spodnie rurki są pedalskie.
Nawet nie musiało chodzić o ubiór, tylko o Twój wygląd.
Ja też nie. Nie chcę robić sobie obciachu.krzyś pisze: bo i nie ma czym. prawda jest taka że ja osobiście w "ortalionowym" dresie jakie noszą też bym na ulicę nie wyszedł...
Ostatnio zmieniony 03 wrz 2011, 12:32 przez rmaciej1983, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Dyskutant
- Kontakt:
A co to ma wspólnego z tolerancją i nową modą?Radziu pisze:Wczoraj wychodząc z pracy kolega mnie zaczepił i pyta czy nie było większych bluzek, bo moja mnie tak opina. Ja mu mówię że tak ma być, a ten że lepiej mieć luźną tak jak on, bo to jest cool. Odpowiedziałem, że skoro tak woli to niech tak nosi, ja wole obcisłe (elastyczne) i takie będę nosił. Efekt był taki, że zmienił temat.
W przebraniu Przecież byłem normalnie ubrany. Nie byłem Amelią, jeżeli o to Ci chodziło.rmaciej1983 pisze:Nie sądzę. W przebraniu wyglądasz zupełnie inaczej.Radziu pisze:to jest chyba jedyne wytłumaczenie.
To że komentowany był ubiór unisex.Kacper pisze:A co to ma wspólnego z tolerancją i nową modą?
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Hmmm, faktycznie źle zrozumiałem Ciebie, ale Ty chyba źle rozumiesz pozostałe wpisy. Chodzi Ci o wpis, że ktoś mnie mógł widzieć w stroju klubowym? Jeżeli tak, to strój klubowy na tym forum to rajstopy + szorty. A tak ubranego mogli mnie widzieć i z pewnością można mnie rozpoznać.
Jeżeli nie o to chodzi, to napisz dokładnie o co.
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Ok, muszę pamiętać, że na każdym forum "strój klubowy" znaczy co innego.Radziu pisze:Hmmm, faktycznie źle zrozumiałem Ciebie, ale Ty chyba źle rozumiesz pozostałe wpisy. Chodzi Ci o wpis, że ktoś mnie mógł widzieć w stroju klubowym? Jeżeli tak, to strój klubowy na tym forum to rajstopy + szorty. A tak ubranego mogli mnie widzieć i z pewnością można mnie rozpoznać.
Coś o tolerancji, co prawda dotyczy trans, ale takich fobów pewnie też znajdzie się wśród "naszych":
http://youtu.be/f-9lgEecaoM
http://youtu.be/f-9lgEecaoM
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- anipoki
- ModTeam
- Kontakt:
Niektóre komentarze są faktycznie tragiczne, niby tolerancyjna - a jednak jej wypowiedź świadczy zupełnie inaczej, i do tego jest niedouczona (mówię o tym komentarzu:
Widocznie baba jest z tych co to wogóle historią się nie interesuje, a zachowuje się jak by zjadła wszystkie rozumy
)Użytkownik forum Szafa.pl - lightmyfire pisze:jak facet moze zalozyc buty na obcasie, na koturnie, kozaczki za kolano czy cokolwiek innego.
Widocznie baba jest z tych co to wogóle historią się nie interesuje, a zachowuje się jak by zjadła wszystkie rozumy
Noszę to co lubię i w czym się dobrze czuję...
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Ciekawe przemówienie w filmie "Tydzień z życia mężczyzny"
Scena zaczyna się 43:30 http://www.ekino.tv/film,Tydzien-z-zyci ... ,6074.html#
Scena zaczyna się 43:30 http://www.ekino.tv/film,Tydzien-z-zyci ... ,6074.html#
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
I jeszcze w temacie tolerancji http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/ ... 26754.html
-
- Zaawansowany
- Kontakt:
- Radziu
- Stary wyga
- Kontakt:
- Grzeslaw
- Znawca tematu
- Kontakt:
-
- Zaawansowany
- Kontakt:
No cóż, pan seksuolog dla kasy zrobi wszystko...
Nawet nie zawaha się uskuteczniać terapii poprzez hipnozę która z człowieka może zrobić warzywo.
Jak już mowa o transwestytyźmie to powiem że jeden z szanownych panów profesorów seksuologii twierdzi że:
"transwestyta przebierając się w odzież drugiej płci osiąga satysfakcję seksualną". Co za kompletna bzdura ...
Nawet nie zawaha się uskuteczniać terapii poprzez hipnozę która z człowieka może zrobić warzywo.
Jak już mowa o transwestytyźmie to powiem że jeden z szanownych panów profesorów seksuologii twierdzi że:
"transwestyta przebierając się w odzież drugiej płci osiąga satysfakcję seksualną". Co za kompletna bzdura ...
Jasiek
-
- ModTeam
- Kontakt:
- Grzeslaw
- Znawca tematu
- Kontakt:
- Radziu
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
- Grzeslaw
- Znawca tematu
- Kontakt:
Romanie tu nie chodzi o dresów lecz o seksuologów (zwłaszcza tego najważniejszego) ja ich nazywam lekarze specjaliści od zdrowego piardniecia w kalesony, a w ich mniemaniu to symbol płci męskiej (bo w spodniach kobiety też chodzą i nie są trans )Roman Drobny pisze:Przepraszam ze się wtrącę ?
Ja tym się Tolerancją dresów nie przejmuję ,niech gadają głupoty i tak mam to po dziurki w nosie ?