Prawidłowo :)Radziu pisze:Loginy które są nie używane dłuższy czas i nie mają żadnych postów są sukcesywnie usuwane. Ale jeżeli ktoś się loguje i nic nie pisze to nie jest usuwany.
Zmiany w regulaminie
Moderator: dr.pantyhose
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
A teraz pojawił się mr. "mrpantyhose"dr.pantyhose pisze:Ale ograniczenie ników z rajstopami jako słowem głównym ma sens. Sam myliłem pewne osoby.
Na szczęście tu jest tylko jeden dr.
W ostatnim czasie też zarejestrowało się kilka innych rajstopowych nicków:
wrajstop
tomekrajtek
Rajstóp
Calze - z włoskiego to słowo znaczy "skarpety"
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
zauwazylem ze takiego punktu nie ma i bardzo dobrze bo gdyby byl to wiekszosc tresci forum bylaby do wyrzucenia na smietnik, przeciez praktycznie w kazdym watku pojawia sie mniej luba bardziej silny watek o zabarwieniu fetyszystycznym - kadzy tu praktycznie pisze ze lubi rajstopy, ich opinanie nog itp a przeciez jest to juz jak najbardziej zwiazane z fetyszyzmem czyli dzialaniem o charakterze podniecajacym gdyby w reulaminie znalazl sie taki zakaz i ktos by go przestrzegal to forum to straciloby racje bytuRadziu pisze:Piot-rek, zwrócił uwagę na brak istotnego punktu w regulaminie - zabrania się umieszczania zdjęć oraz treści o charakterze fetyszystycznym. Proponuję dodać.
- krzyś
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
wg mnie w takim przypadku nalezaloby usunac tematy zwiazane ze szpilkami spodnicami malowaniem paznokci itp (te tematy moga powodowac reakcje o jakiej mowisz a poza tym sa calkowicie niezgodne z regulaminem) a nie skupiac sie na wyszukiwaniu fetyszyzmu w postach zwiazanych z rajstopami - ale w mojej ocenie i tak to nie ma znaczenia bo kto tu wchodzi z zewnatrz sobie tylko poogladac?
- krzyś
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
twoje spostrzeżenia piotrek są w jakimś stopniu trafne. nie ma jednak gotowego schematu działania forum według którego wszyscy byli by zadowoleni nie łamiąc przy tym regulaminowych postanowień. jednak o wszystkim można pisać "dialektem" mniej wiercącym słabe umysły gości, bo tak jak szpilki czy spódnica jest jak najbardziej nową modą unisex tak używanie przez faceta zdrobnień w stylu rajstopki, majteczki i takie tam mi na przykład nie podchodzi. ale skoro forum jest naszym domem to sami musimy zadbać o jego dobry wizerunek między innymi poprzez przemyślenie tego co chcemy tu zostawić. od tego głównie zależy byt tego miejsca...
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Forum to wedle mnie ma przestawić i przestawia, że to co ubieramy nie robimy tego dla "podniety" tylko że nam się to podoba.
Nie ma co się rozdrabniać; zakaz powinien dotyczyć jawnie zdjęć i treści; ubieram się bo inaczej nie ma ekscytacji itp.
A inne treści są potrzebne aby forum miało wygląd że nie tylko nylon się liczy, ale potrafimy porozmawiać o czymś innym.
Nie ma co się rozdrabniać; zakaz powinien dotyczyć jawnie zdjęć i treści; ubieram się bo inaczej nie ma ekscytacji itp.
A inne treści są potrzebne aby forum miało wygląd że nie tylko nylon się liczy, ale potrafimy porozmawiać o czymś innym.
-
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- ModTeam
- Kontakt:
Ten szanowany profesor ma coś z osobowością skoro używa zdrobnień do wszystkiego.
http://www.swps.pl/aktualnosci-z-sopotu ... -zdrobnien
http://www.swps.pl/aktualnosci-z-sopotu ... -zdrobnien
dr.eklektyczny
-
- Zaawansowany
- Kontakt:
Ech, pracując w wyższej uczelni wiem od dawna że każdy pan profesor ma swoje dziwactwa. One to właśnie stanowią o jego indywidualności.
Wiele lat temu pewien pan profesor z mojego miasta hodował krowę i wypasał ją po pracy bo chciał mieć świeże mleko.
Pewien pan profesor z innego dużego miasta gdy wieczorem wyprowadzał na spacer swojego psa miał na sobie piżamę.
Profesor Albert Einstein chodził bez skarpetek.
Nikt im tego nie zabronił a właśnie to stanowiło o ICH indywidualności.
Wiele lat temu pewien pan profesor z mojego miasta hodował krowę i wypasał ją po pracy bo chciał mieć świeże mleko.
Pewien pan profesor z innego dużego miasta gdy wieczorem wyprowadzał na spacer swojego psa miał na sobie piżamę.
Profesor Albert Einstein chodził bez skarpetek.
Nikt im tego nie zabronił a właśnie to stanowiło o ICH indywidualności.
Jasiek