Męskie rajstopy.
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- anipoki
- ModTeam
- Kontakt:
Obecnie Radziu jestem na drugim stanowisku pracy i w nocy jest nas tylko dwóch, a zakład zamknięty. Chwalił się przecież specjalnie nie będę, a jak ktoś zauważy to wtedy przedstawię produkt Adriana
A jeżeli chodzi o różne rozmiary gratisów, to nie wiem czemu tak mi dali. A może z "autopsji" wiedzą, że te 20den to są ciasne i rozmiar XL jest jak L?? Kto to wie...
A jeżeli chodzi o różne rozmiary gratisów, to nie wiem czemu tak mi dali. A może z "autopsji" wiedzą, że te 20den to są ciasne i rozmiar XL jest jak L?? Kto to wie...
Noszę to co lubię i w czym się dobrze czuję...
- Wojtas
- Gaduła
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
- anipoki
- ModTeam
- Kontakt:
Miałem rację co do rozmiarówki tych gratisów. W 40den wlazłem bez problemów i przechodziłem prawie całą sobotę w pracy (12h) i było ok. A dzisiaj przymierzyłem te 20den w rozmiarze 5 (XL) i są w sam raz, ani za duże, ani za luźne.
Pewnie faktycznie wiedzieli, że z rozmiarówką mają coś nie tak w tych cienkich rajstopach.
Z resztą, kupiłem już jakiś czas temu parę pończoch 20den z fabryki Adriana w rozmiarze 3/4, ale nie sygnowane ich logo, tylko jakaś inna nazwa i były na mnie za ciasne, gdzie zawsze 3/4 innych firm (np Veneziana, Fiore) są na mnie ok.
Pewnie faktycznie wiedzieli, że z rozmiarówką mają coś nie tak w tych cienkich rajstopach.
Z resztą, kupiłem już jakiś czas temu parę pończoch 20den z fabryki Adriana w rozmiarze 3/4, ale nie sygnowane ich logo, tylko jakaś inna nazwa i były na mnie za ciasne, gdzie zawsze 3/4 innych firm (np Veneziana, Fiore) są na mnie ok.
Noszę to co lubię i w czym się dobrze czuję...
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Parę postów wczesniej toczyła się dyskusja na temat rozporka w męskich rajstopach. Pozwolę sobie, co prawda z opóźnieniem dorzucić swoje "pięć groszy" w tej kwestii. Moim zdaniem rozporek jest zbędnym wynalazkiem, wiem to sam po sobie kiedy to nosiłem rajstopy z Lidy które posiadają rozporek, a potem nabyłem legginsy również tego producenta w których zamiast rozpotka jest coś w rodzaju klina? Komfort noszenia był nieporównywalny. Nie wiem dlaczego ale częsc majtkowa w leginsach lepiej się trzymała niż w rajstopach.
Gdyby producenci w ten sposób podchodzili do sprawy to nie byłoby np. damskich spodniRadziu pisze: No tak, skoro ktoś kupuje męskie rajstopy, to z założenia producenta, może też chodzić w damskich.
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Cytat:"Gdyby producenci w ten sposób podchodzili do sprawy to nie byłoby np. damskich spodni .."
Grzeski...damskie spodnie mają inny wykrój ....na biodra- poruszałam juz kiedyś ten temat..... wiec zwykłe jeansy jak będą na ciebie dobre w pasie - będą wisieć ci na tyłku...no chyba że są z dodatkiem lycry i kupisz obcisle
I Radziu ma rację, chyba nie zrozumialeś...bo sprawa dot. tak zbędnej rzeczy jak rozporek
Grzeski...damskie spodnie mają inny wykrój ....na biodra- poruszałam juz kiedyś ten temat..... wiec zwykłe jeansy jak będą na ciebie dobre w pasie - będą wisieć ci na tyłku...no chyba że są z dodatkiem lycry i kupisz obcisle
I Radziu ma rację, chyba nie zrozumialeś...bo sprawa dot. tak zbędnej rzeczy jak rozporek
Nie zawsze mów, co wiesz, ale zawsze wiedz, co mówisz.-Klaudiusz
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- ModTeam
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
To już jest ostra przesada, żeby nie powiedzieć profanacja! Te baby wszystko zabiorą facetom, ale nic nie chcą odpuścić ze swojej półki.
Idę sobie dzisiaj rano ulicą i widzęna przystanku kobietę w spódnicy i ...męskich rajstopach Adriania Grating (te w kratkę). Bo nie wierzę, by jakaś inna firma wypuściła damskie rajstopy w dokładnie taki sam wzorek, w takim samym zestawie kolorystycznym. Siłą się powstrzymałem, by jej nie opieprzyć dlaczego chodzi w męskich ciuchach.
Idę sobie dzisiaj rano ulicą i widzęna przystanku kobietę w spódnicy i ...męskich rajstopach Adriania Grating (te w kratkę). Bo nie wierzę, by jakaś inna firma wypuściła damskie rajstopy w dokładnie taki sam wzorek, w takim samym zestawie kolorystycznym. Siłą się powstrzymałem, by jej nie opieprzyć dlaczego chodzi w męskich ciuchach.
-
- ModTeam
- Kontakt:
-
- Gaduła
- Kontakt:
To z pewnością była fetyszystka.Zawinęła swojemu facetowi rajtki ,albo sie wymieniła z nim.kiedyś czytałem historię ,jak żona ubierała kalesony męża..Nosiła pod spodnie.
Może z tą też tak być.
Kobiety bardziej fantazjują w tych sprawach niż faceci,to potwierdzają seksuolodzy .Zresztą te wszystkie ubrania męskie co są przez nie noszone ,to też by potwierdzało taką teorię.Z drugiej strony u niektórych kiedy widzą faceta w rajtkach ,czy słyszą o tym ,to reagują dezaprobata .
Może z tą też tak być.
Kobiety bardziej fantazjują w tych sprawach niż faceci,to potwierdzają seksuolodzy .Zresztą te wszystkie ubrania męskie co są przez nie noszone ,to też by potwierdzało taką teorię.Z drugiej strony u niektórych kiedy widzą faceta w rajtkach ,czy słyszą o tym ,to reagują dezaprobata .
big fish
- anipoki
- ModTeam
- Kontakt:
-
- ModTeam
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Damska wersja kosztuje 16 zł - http://sklep.adrian-rajstopy.pl/produkt/oreada.php
Męska wersja kosztuje 28 zł - http://sklep.adrian-rajstopy.pl/produkt/grating.php
Skład rajstopy jest ten sam, różnica taka, że damskie są grubości 50DEN, a męskie 60DEN.
Męska wersja kosztuje 28 zł - http://sklep.adrian-rajstopy.pl/produkt/grating.php
Skład rajstopy jest ten sam, różnica taka, że damskie są grubości 50DEN, a męskie 60DEN.
- Jonasz
- Się Rozkręca
- Kontakt:
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
- krzyś
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- Się Rozkręca
- Kontakt: