Powitać
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Powitać
Cześć, jestem nowym użytkownikiem tego forum. Interesuje się tematyką rajstop, lubię je, aczkolwiek nie noszę damskich, jak ktoś je nosi mnie to nie przeszkadza. Ja wolę męskie. Dlaczego męskie? Po przeprowadzeniu eksperymentu stwierdziłem, że są bardziej dopasowane do anatomi faceta i niech tak pozostanie, oczywiście w moim mniemaniu. Nosiłem rajstopy z Lidy, obecnie jakoś preferuję leginsy męskie.
To może tyle o sobie. Pozdrawiam
To może tyle o sobie. Pozdrawiam
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Witam!
Męskie z lidy nie są złe tylko trochę spadają z tyłka(mimo, że je ostatnio chwaliłem), może za duży rozmiar nabyłem i dlatego :P Ale są też rajstopy damskie które pasują do anatomii faceta także po prostu trzeba szukać i sprawdzać kilka firm ;)
PS do legginsów nosisz skarpetki zwykłe czy jakie?
Męskie z lidy nie są złe tylko trochę spadają z tyłka(mimo, że je ostatnio chwaliłem), może za duży rozmiar nabyłem i dlatego :P Ale są też rajstopy damskie które pasują do anatomii faceta także po prostu trzeba szukać i sprawdzać kilka firm ;)
PS do legginsów nosisz skarpetki zwykłe czy jakie?
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- Gaduła
- Kontakt:
Witaj grzeski,
to na tą pore ,przy takich temp.to chyba leginsy pod spodnie za ciepłe.
Ja np.przy takich temp.jak dziś to pod spodnie bym nie założył 40 den rajstop .Jest po prostu za gorąco.Jeszcze jak się przebywa na dworze i spokoje idzie ,no to można wytrzymać.Ale szybszy spacer ,i powrót do pomiszczenia ogrzewanego ,to się można zagotować.
Dlatego na taką poe jak teraz to są dobrym /przynajmniej dla mnie /rajtki 20 den.
Oczywiście dostępne w każdym niemal sklepie za parę złotych .Bo gdybym się upierał przy męskich ,to są z Adriana .tylko ,ze kupić można przez internet ,no i ta cena .
A co do komfortu noszenia ,że meśkie mają więcej mieejsca na męskie przyrodzenie ,to zgoda.ale rajtki są z tak rociągliwego materiału robione ,ze dla mnie nie robi to różnicy ,że są bardziej ciasne damskie ,a wręcz widzę w nich plus ,bo są wyższe i się nie zsuwaja ,jak to miałem przy męskich produkcji z LIdy.
Ale oczywiście każdy wybiera pod swoim kątem ,co mu pasuje.
to na tą pore ,przy takich temp.to chyba leginsy pod spodnie za ciepłe.
Ja np.przy takich temp.jak dziś to pod spodnie bym nie założył 40 den rajstop .Jest po prostu za gorąco.Jeszcze jak się przebywa na dworze i spokoje idzie ,no to można wytrzymać.Ale szybszy spacer ,i powrót do pomiszczenia ogrzewanego ,to się można zagotować.
Dlatego na taką poe jak teraz to są dobrym /przynajmniej dla mnie /rajtki 20 den.
Oczywiście dostępne w każdym niemal sklepie za parę złotych .Bo gdybym się upierał przy męskich ,to są z Adriana .tylko ,ze kupić można przez internet ,no i ta cena .
A co do komfortu noszenia ,że meśkie mają więcej mieejsca na męskie przyrodzenie ,to zgoda.ale rajtki są z tak rociągliwego materiału robione ,ze dla mnie nie robi to różnicy ,że są bardziej ciasne damskie ,a wręcz widzę w nich plus ,bo są wyższe i się nie zsuwaja ,jak to miałem przy męskich produkcji z LIdy.
Ale oczywiście każdy wybiera pod swoim kątem ,co mu pasuje.
big fish
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt: