Powitać

Jesteś nowy?? Przywitaj się i napisz kilka słów o sobie.

Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose

ODPOWIEDZ
grzeski
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Powitać

Post autor: grzeski » 21 paź 2011, 10:13

Cześć, jestem nowym użytkownikiem tego forum. Interesuje się tematyką rajstop, lubię je, aczkolwiek nie noszę damskich, jak ktoś je nosi mnie to nie przeszkadza. Ja wolę męskie. Dlaczego męskie? Po przeprowadzeniu eksperymentu stwierdziłem, że są bardziej dopasowane do anatomi faceta i niech tak pozostanie, oczywiście w moim mniemaniu. Nosiłem rajstopy z Lidy, obecnie jakoś preferuję leginsy męskie.
To może tyle o sobie. Pozdrawiam
Basiek

Post autor: Basiek » 21 paź 2011, 10:40

E to żaden wstyd ubierać damskie rajstopy zwłaszcza, że są tańsze.
Wszystko jest dla ludzi.
Witaj na forum, owocnego pisania.
grzeski
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: grzeski » 21 paź 2011, 11:17

Dzięki za miłe powitanie. Może dodam, żeby nie było niedomówień :-) . Kiedyś nosiłem damskie pod spodnie, ale z chwilą pojawienia się rajstop męskich przerzuciłem się na męskie. Acha, nie uważam, żeby wstydem było noszenie damskich rajstop. Wolę męskie ze względu na komfort noszenia tu i ówdzie ;-)
Awatar użytkownika
MusicManiac
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: MusicManiac » 21 paź 2011, 11:56

Witam!

Męskie z lidy nie są złe tylko trochę spadają z tyłka(mimo, że je ostatnio chwaliłem), może za duży rozmiar nabyłem i dlatego :P Ale są też rajstopy damskie które pasują do anatomii faceta także po prostu trzeba szukać i sprawdzać kilka firm ;)

PS do legginsów nosisz skarpetki zwykłe czy jakie?
grzeski
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: grzeski » 21 paź 2011, 12:09

Zwykłe,a jak jest dość zimno to podkolanówki z mikrofibry den 60. Co do rajstop z lidy kupowałem rozmiar 5 mimo, że według tabelki powinienem kupić 4. Czwórki mi bardzo wisiały i spadały z tyłka :lol:
Awatar użytkownika
MusicManiac
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: MusicManiac » 21 paź 2011, 13:28

ja jak kiedyś jeszcze będę je kupował to najmniejszy kupię :P a jak nie jest tak zimno to co zakładasz?
big fish
Gaduła
Gaduła
Kontakt:

Post autor: big fish » 21 paź 2011, 14:03

Witaj grzeski,
to na tą pore ,przy takich temp.to chyba leginsy pod spodnie za ciepłe.
Ja np.przy takich temp.jak dziś to pod spodnie bym nie założył 40 den rajstop .Jest po prostu za gorąco.Jeszcze jak się przebywa na dworze i spokoje idzie ,no to można wytrzymać.Ale szybszy spacer ,i powrót do pomiszczenia ogrzewanego ,to się można zagotować.
Dlatego na taką poe jak teraz to są dobrym /przynajmniej dla mnie /rajtki 20 den.
Oczywiście dostępne w każdym niemal sklepie za parę złotych .Bo gdybym się upierał przy męskich ,to są z Adriana .tylko ,ze kupić można przez internet ,no i ta cena :cry: .
A co do komfortu noszenia ,że meśkie mają więcej mieejsca na męskie przyrodzenie ,to zgoda.ale rajtki są z tak rociągliwego materiału robione ,ze dla mnie nie robi to różnicy ,że są bardziej ciasne damskie ,a wręcz widzę w nich plus ,bo są wyższe i się nie zsuwaja ,jak to miałem przy męskich produkcji z LIdy.
Ale oczywiście każdy wybiera pod swoim kątem ,co mu pasuje.
big fish
Radziu

Post autor: Radziu » 21 paź 2011, 15:28

Leginsy to chyba do krotkich spodni. Teraz jeszcze nie pora na ocieplacze pod spodnie. Witaj na forum. Nie przeszkadza mi że nosisz męskie, nie ma w tym nic złego.
grzeski
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: grzeski » 21 paź 2011, 16:16

Panowie, ja jeszcze legginsów nie zakładam, ogólnie noszę legginsy.Ja również uważam, że troszkę za ciepło :lol:
Awatar użytkownika
MusicManiac
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: MusicManiac » 21 paź 2011, 16:25

Dość już tutaj pisania, zapraszamy do dalszej części forum, tam coś pisz ;)
ODPOWIEDZ