kryjące leginsy na do biegania i na rower

Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose

Basiek

Post autor: Basiek » 14 paź 2011, 08:56

e no rower to żadne osiągniecie bo od lat kolarze przetarli szlak. i normalne jest to jak jedziesz na rowerze to możesz mieć leginsy to nie 15 lat temu że to było ździwienie :D
Radziu

Post autor: Radziu » 14 paź 2011, 09:18

A czy tu chodzi o osiągnięcia?
Basiek

Post autor: Basiek » 14 paź 2011, 09:47

Nie . zwracam tylko uwagę że na rowerze można sobie pozwolić na więcej.
Awatar użytkownika
nero
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: nero » 14 paź 2011, 23:53

Basiek pisze:Nie . zwracam tylko uwagę że na rowerze można sobie pozwolić na więcej.
To nie jest odkrycie. Każdy wie, że sport rządzi się innymi prawami i przyzwyczajeniami niż moda miejska.
Awatar użytkownika
Pogas_pl
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Re: kryjące leginsy na do biegania i na rower

Post autor: Pogas_pl » 14 cze 2012, 09:35

Szary pisze:A ja właśnie zacząłem sezon rowerowo-biegany i ponieważ nie jest jeszcze dość ciepło ubieram leginsy i w drogę po leśnych duktach. Nic już na nie nie zakładam i jest bardzo wygodnie. Jak kogoś mijam to oczywiście jest jakieś zainteresowanie(tak przynajmniej wyczuwam), ale chyba pozytywne. Ostatnio nawet podeszła do mnie dziewczyna zapytać o drogę ;)
Co o tym myślicie?
Męskie leginsy do biegania czy na rower to żadna nowość, kobiety raczej przyzwyczajone są do takiego widoku. Leginsy świetnie prezentują się na wysportowanych nogach, a zakładam, że takie masz:)
www.pogas.pl - bielizna damska i męska
ODPOWIEDZ