Męskie rajstopy.
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Stary wyga
- Kontakt:
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Widziałem też wczoraj tą reklamę, ale znowu właśnie ucięli głowę facetowi... Ogólnie fajna poza jest na tym zdjęciu, ale nie oszukujmy się mało kto patrząc na tą reklamę zauważy, że ten facet ma męskie rajstopy... My znawcy tematu od razu wiemy o co chodzi :) ale reszta wątpię. Też uważam, że do rewelacji sporo brakuje...
wszedłem na stronę adriana i muszę się poprawić :P
Wczoraj też widziałem tą reklamę wieczorem i ciemno już było więc się nie przyjrzałem. Na zdjęciu też niewiele widać, ale na stronie jest dobra jakość i wyraźnie widać, że facet ma rajstopy te wzorzyste. Myślę, że jest całkiem niezły ten billboard :)
wszedłem na stronę adriana i muszę się poprawić :P
Wczoraj też widziałem tą reklamę wieczorem i ciemno już było więc się nie przyjrzałem. Na zdjęciu też niewiele widać, ale na stronie jest dobra jakość i wyraźnie widać, że facet ma rajstopy te wzorzyste. Myślę, że jest całkiem niezły ten billboard :)
Ooooo.... a myślałem że to zwykłe czarne. Wzorzyste powinien prezentować w podobny sposób jak na opakowaniu. A jak zwykłe czarne (pod spodnie) to wszystko byłoby OK gdyby miał głowę i całe nogi, bo tak nie widać że to rajstopy.
Poza tym nie pasują do siebie ubiorem. On ubrany nie wyjściowo, ona jak na fitnes? Ale w szpilkach... jakoś dziwnie.
Zastanawiam się tylko jak będzie odebrana ta reklama przez ludzi nie zapoznanych z tematem. Na biblbordzie powinno być jakieś hasło.
Poza tym nie pasują do siebie ubiorem. On ubrany nie wyjściowo, ona jak na fitnes? Ale w szpilkach... jakoś dziwnie.
Zastanawiam się tylko jak będzie odebrana ta reklama przez ludzi nie zapoznanych z tematem. Na biblbordzie powinno być jakieś hasło.
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
-
- ModTeam
- Kontakt:
Nie marudźcie to są początki. Reklama jest pewnie kompromisem wypracowanym przez speców od marketingu na nasz mało tolerancyjny rynek.
Po tej reklami przyjda śmielsze jak tylko ludzie się opatrzą. A reklama się ruszy jak firma zacznie sprzedawać większe ilości towaru. Cos mi podowiada, że przedstawiciele firmy i marketingu są obecni pasywnie na naszym forum.
Po tej reklami przyjda śmielsze jak tylko ludzie się opatrzą. A reklama się ruszy jak firma zacznie sprzedawać większe ilości towaru. Cos mi podowiada, że przedstawiciele firmy i marketingu są obecni pasywnie na naszym forum.
dr.eklektyczny
- nero
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Tym razem wstawiam fotkę w lepszej rozdzielczości i wycinek z męskimi rajstopami. Uważne oko na bilbordzie je zauważy ale większość ludzi pewnie pomyśli, że to jakieś spodnie lub legginsy sportowe. Ogólnie może być jak na pierwszy bilbord promujący męskie rajstopy ale kolejny powinien być zdecydowanie jednoznaczny, może nawet pokazujący tylko faceta w tych rajstopach podkreślający męskość jednocześnie.
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
Pamiętam, że w latach 70 ubiegłego wieku, rajstopy męskie nie były specjalnie reklamowane. Nie było bilbordów a męskie rajstopy były ogólnie dostępne. Wielu chłopaków i dorosłych mężczyzn w nich chodziło. Nosili je jednak w zimie pod spodniami.
Czasem spotykało się biegaczy lub rowerzystów, na wyścigówkach bo górali nie było z widocznymi rajstopami, ale nie było wtedy sportowych legginsów.
Czasem spotykało się biegaczy lub rowerzystów, na wyścigówkach bo górali nie było z widocznymi rajstopami, ale nie było wtedy sportowych legginsów.
Tomek
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
- Wojtas
- Gaduła
- Kontakt:
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Wojtas, Mi jakoś nie podchodzi ta moda, ale jeśli Tobie się podoba to ok.
Wracając do tematu to niebawem myślę, że kupię wreszcie te rajstopy od adriana na pewno te czarne 60den, a czy te wzorzyste mi się przydadzą to jeszcze pomyślę ;) (wiem, że już pisałem, że kupię, ale jakoś się nie składało i nie były też w sumie potrzebne, bo wcześniej było cieplej). Jestem ich ciekawy nawet bardzo ;) bo przed chwilą byłem w sklepie i na małym spacerze i założyłem sobie te z lidy, które mimo wszystko sobie chwalę, bo są w miarę luźne i wygodne. Niektóre damskie są po prostu za ciasne w kroku :P
PS na allegro ktoś wystawił rajstopy męskie z adriana:
http://allegro.pl/rajstopy-klasyczne-me ... 68607.html
Wracając do tematu to niebawem myślę, że kupię wreszcie te rajstopy od adriana na pewno te czarne 60den, a czy te wzorzyste mi się przydadzą to jeszcze pomyślę ;) (wiem, że już pisałem, że kupię, ale jakoś się nie składało i nie były też w sumie potrzebne, bo wcześniej było cieplej). Jestem ich ciekawy nawet bardzo ;) bo przed chwilą byłem w sklepie i na małym spacerze i założyłem sobie te z lidy, które mimo wszystko sobie chwalę, bo są w miarę luźne i wygodne. Niektóre damskie są po prostu za ciasne w kroku :P
PS na allegro ktoś wystawił rajstopy męskie z adriana:
http://allegro.pl/rajstopy-klasyczne-me ... 68607.html
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- ModTeam
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
Fakt, ale pierwsze lody już przełamane. Ogromnym krokiem naprzód byłaby reklama w stylu Gerbe (np. http://1.bp.blogspot.com/_8vfYjbaVSu0/S ... GRCMS2.jpg ). Może i takiej się doczekamy, reklama potrafi zdziałać cuda więc może (co bardzo prawdopodobne) i dotychczas "niewtajemniczeni" zaczęliby nosić rajstopy. No ale pierwsze koty za płoty, zobaczymy co będzie dalej :)Radziu pisze:Widziałem dziś ten bilbord w swojej okolicy, i uważam, że tylko my wtajemniczeni wiemy co ona przedstawia.
- anipoki
- ModTeam
- Kontakt:
Otrzymałem właśnie paczkę z Adriana. Zamówiłem sobie te rajstopy w kratę i gładkie 60den Fumo (niestety Nero już nie było ).
Pomykam teraz w tych w kratę i przyznam, że są ekstra, ciepłe i wygodne i mam zamiar w nich dzisiaj do pracy iść na nockę, bo zimnica straszna u nas panuje.
Standardowo otrzymałem również gratis, a nawet dwa:
damskie L 40den bikini w kolorze Visone i drugie damskie XL 20den też bikini kolor Nero (ciekawe czy nie będą za wielkie do noszenia )
Pomykam teraz w tych w kratę i przyznam, że są ekstra, ciepłe i wygodne i mam zamiar w nich dzisiaj do pracy iść na nockę, bo zimnica straszna u nas panuje.
Standardowo otrzymałem również gratis, a nawet dwa:
damskie L 40den bikini w kolorze Visone i drugie damskie XL 20den też bikini kolor Nero (ciekawe czy nie będą za wielkie do noszenia )
Noszę to co lubię i w czym się dobrze czuję...