Leginsy na rower
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
Leginsy na rower
Pisaliśmy o tym w kilku różnych wątkach, ale skoro mamy specjalny dział to tworzę nowy wątek.
W chłodniejsze dni wychodząc na rower zakładam najczęściej różnego rodzaju leginsy, bo moim zdaniem to najwygodniejszy ocieplacz nóg, a przy okazji ładny. Dziś jeździłem w białych leginsach 3/4, kupionych jakiś czas temu w Lidlu. Rano było 16 stopni, więc było w sam raz, ale później zrobiło się ciepło, jak dla mnie było za ciepło (19 stopni), ale przy grubości 60den dało się wytrwać. Jeżdżąc na rowerze nie zauważyłem żadnej reakcji. Wracając natknąłem się na jakąś uroczystość przy pomniku przed osiedlem, było Wojsko, Kombatanci, a po samochodach sądząc byli też ludzie z Korpusu Dyplomatycznego i z Sejmu. Zrobiłem zrobiłem im kilka zdjęć i wróciłem do domu. Później jeszcze tak ubrany poszedłem pieszo załatwić jedną sprawę, po za nie licznymi spojrzeniami nic się nie wydarzyło.
A poniżej fotka z dzisiejszego wyjścia.
W chłodniejsze dni wychodząc na rower zakładam najczęściej różnego rodzaju leginsy, bo moim zdaniem to najwygodniejszy ocieplacz nóg, a przy okazji ładny. Dziś jeździłem w białych leginsach 3/4, kupionych jakiś czas temu w Lidlu. Rano było 16 stopni, więc było w sam raz, ale później zrobiło się ciepło, jak dla mnie było za ciepło (19 stopni), ale przy grubości 60den dało się wytrwać. Jeżdżąc na rowerze nie zauważyłem żadnej reakcji. Wracając natknąłem się na jakąś uroczystość przy pomniku przed osiedlem, było Wojsko, Kombatanci, a po samochodach sądząc byli też ludzie z Korpusu Dyplomatycznego i z Sejmu. Zrobiłem zrobiłem im kilka zdjęć i wróciłem do domu. Później jeszcze tak ubrany poszedłem pieszo załatwić jedną sprawę, po za nie licznymi spojrzeniami nic się nie wydarzyło.
A poniżej fotka z dzisiejszego wyjścia.
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- ModTeam
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
e nie to nie jest na rower :) raczej po bułki do sklepu na rowerze.
nie chodzi o wygląd tylko spodenki nie mają pampersa :D bo i trudno i darmo żeby miały. na dłużej taki zestaw jest bolesny :D
i w tedy nikt a nikt nie podskoczy i zestawienie takie z rowerem nie razi
prędzej te szorty się w oczy cisną.
A nie chodzi ze coś ma do tego zestawienia tylko piszę nikogo nie dziwi leggins i rower :)
nie chodzi o wygląd tylko spodenki nie mają pampersa :D bo i trudno i darmo żeby miały. na dłużej taki zestaw jest bolesny :D
i w tedy nikt a nikt nie podskoczy i zestawienie takie z rowerem nie razi
prędzej te szorty się w oczy cisną.
A nie chodzi ze coś ma do tego zestawienia tylko piszę nikogo nie dziwi leggins i rower :)
- krzyś
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
sport (rower, wędrówki)
- Załączniki
-
- k18.jpg (9.25 KiB) Przejrzano 1381 razy
-
- k17.jpg (9.91 KiB) Przejrzano 1328 razy
-
- k16.jpg (17.55 KiB) Przejrzano 1341 razy
-
- k15.jpg (16.05 KiB) Przejrzano 1372 razy
-
- k14.jpg (16.26 KiB) Przejrzano 1341 razy
-
- k13.jpg (10.24 KiB) Przejrzano 1335 razy
-
- k12.jpg (6.17 KiB) Przejrzano 1345 razy
-
- k11.jpg (17.38 KiB) Przejrzano 1361 razy
- nero
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Czwarta fotka i czarno-bordowe buty sportowe wg mnie kompletnie nie pasują do tych legginsów które są także źle założone bo powinny sięgać trochę nad kostkę. Ostatni zestaw jakiś pogrzebowy, cały na czarno. Rozjaśniłbym go jasnymi ciuchami. Ogólnie nie mój styl i nie mój gust ale fajnie, że masz swój styl i propagujesz nową modę.
- krzyś
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
ja kupiłem sobie z dziewczyna rowery. Czaję się żeby ubrać legginsy albo rajstopy pod spodenki za kolano. Ale mam obawy nie wiem jak by ludzie reagowali. W Niemczech widziałem sporo gości tak jeżdżących.
No i nie wiem co dziewczyna by powiedziała na taki strój. Na rajstopy pod spodnie zimą się zgadza w domu legginsy też noszę ale na publiczne wyjście to chyba nie bardzo...
No i nie wiem co dziewczyna by powiedziała na taki strój. Na rajstopy pod spodnie zimą się zgadza w domu legginsy też noszę ale na publiczne wyjście to chyba nie bardzo...
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- ModTeam
- Kontakt:
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
Ja widziałem niedawno jednego dziadka na rowerze. Miał rybaczkowate spodnie (lub za krótkie0 bo do pól łydki było widać opalone rajstopy lub kolanówki, nie wiem ok 30-40Den. Aż się zatrzymałem udając,że dzwonię, żeby przejechał jeszcze raz obok co by się upewnić,ze dobrze widzę :) Starszym to wszystko uchodzi gładko, bo najwyżej ktoś powie,ze dziwak :)
- phmenpl
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
- phmenpl
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
na allegro znalazłem fajne legginsy http://allegro.pl/szalowe-legginsy-japa ... 46763.html
no a ten w niebieskiej koszulce to chłopak chyba? http://hk1.image4.pushauction.com/direc ... 5bf3e4.jpg
no a ten w niebieskiej koszulce to chłopak chyba? http://hk1.image4.pushauction.com/direc ... 5bf3e4.jpg
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt: