witam wszystkich!
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Początkujący
- Kontakt:
witam wszystkich!
Witajcie Panowie!
Bardzo się cieszę, że powstało w sieci miejsce skupiające męskich wielbicieli rajstop.
Ja również do nich należę i od dłuższego czasu czytuję Wasze forum, teraz postanowiłem dołączyć.
Jestem z Częstochowy.
Rajstopy zacząłem nosić w podstawówce, najpierw oczywiście zwykłe elastilowe podkradane mamie, później sam zacząłem kupować - co zawsze wywoływało u mnie przyjemny dreszczyk (zresztą do dzisiaj).
Obecnie jestem zwolennikiem przedewszystkim kryjących rajstop od 60 den w górę.
W przeróżnych wzorach i kolorach choć najwięcej mam ciemnych.
Od pewnego czasu, w okresie zimowym postawiłem również na depilację i wtedy niekiedy zakładam również ciensze, 15-20 den oraz lekko kryjące.
Lubię także rajstopy "obciskające", najlepiej z połyskiem.
Postaram się opisywać moje skromne wyjścia publiczne i uczestniczyć w życiu forum.
Pozdrawiam wszystkich Userów z Radziem, Igą i Nero na czele. Jesteście najbardziej widoczni :)
Bardzo się cieszę, że powstało w sieci miejsce skupiające męskich wielbicieli rajstop.
Ja również do nich należę i od dłuższego czasu czytuję Wasze forum, teraz postanowiłem dołączyć.
Jestem z Częstochowy.
Rajstopy zacząłem nosić w podstawówce, najpierw oczywiście zwykłe elastilowe podkradane mamie, później sam zacząłem kupować - co zawsze wywoływało u mnie przyjemny dreszczyk (zresztą do dzisiaj).
Obecnie jestem zwolennikiem przedewszystkim kryjących rajstop od 60 den w górę.
W przeróżnych wzorach i kolorach choć najwięcej mam ciemnych.
Od pewnego czasu, w okresie zimowym postawiłem również na depilację i wtedy niekiedy zakładam również ciensze, 15-20 den oraz lekko kryjące.
Lubię także rajstopy "obciskające", najlepiej z połyskiem.
Postaram się opisywać moje skromne wyjścia publiczne i uczestniczyć w życiu forum.
Pozdrawiam wszystkich Userów z Radziem, Igą i Nero na czele. Jesteście najbardziej widoczni :)
chciałbym, żeby rajstopy były legalne
-
- Dyskutant
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
- nero
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- phmenpl
- Zasiedziały na forum