Balerinki
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
Balerinki
Jak już wcześniej pisałem, chodziłem w tym roku trochę w balerinkach. Wcześniej głównie do krótkich spodenek, co nie do końca mi się podobało, ale to dobre buty na lato i bardzo wygodne. A i samochód lepiej prowadzi się w balerinkach niż w japonkach. Balerinki noszone do krótkich spodenek zwracają jednak bardziej uwagę niż japonki nawet z pomalowanymi paznokciami. Ale są to głównie spojrzenia i raz jeden jedyny słyszałem jak jedna nastolatka do drugiej mówiła "spójrz na te buty".
Teraz noszę te balerinki do długich spodni i tym razem już ze skarpetkami. A że skarpetki są czarne i kryjące, to praktycznie zlewają się z balerinkami, co moim zdaniem fajnie wygląda. Z tego powodu są też mniej widoczne, więc i reakcji jest mniej, tylko naprawdę nie liczne spojrzenia. A poniżej dwie fotki w balerinkach, jedna w słońcu, a druga w sztucznym oświetleniu.
Ktoś z Was może też chodzi w balerinkach
Teraz noszę te balerinki do długich spodni i tym razem już ze skarpetkami. A że skarpetki są czarne i kryjące, to praktycznie zlewają się z balerinkami, co moim zdaniem fajnie wygląda. Z tego powodu są też mniej widoczne, więc i reakcji jest mniej, tylko naprawdę nie liczne spojrzenia. A poniżej dwie fotki w balerinkach, jedna w słońcu, a druga w sztucznym oświetleniu.
Ktoś z Was może też chodzi w balerinkach
- nero
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Wg mnie bardziej unisexowe byłyby bez tej kokardki. Iga stwierdziła, że spokojnie mogę chodzić w balerinach tylko bez takich ozdobników, najlepiej w gładkich. Oczywiście zdarza mi się, że wyjdę gdzieś w balerinkach ale zakładałem je wówczas do krótkich spodni, rzadziej do długich. Idzie jesień więc z pewnością takie buty będą potrzebne częściej.
- anipoki
- ModTeam
- Kontakt:
Jak Radziu wiesz, to ja też chodzę, co prawda nie po mieście (jeszcze ) ale i nie tylko po domu.
Chadzam również po bezdrożach, żadziej bez skarpetek, bo nie lubię jak mi się stopa klei do buta. Skarpetki jakie noszę do balerinek to z reguły skarpetki Veneziany Katrin. Do czarnych balerinek noszę czarne lub ciemnogranatowe (marine).
Ostatnio jednak zakupiłem sobie szare balerinki z cholewką do kostki (zapinane na zamek na pięcie) i do nich kupiłem kilka dni temu szare (grigio) skarpetki Katrin.
Po założeniu śmiało można powiedzieć, że mam szare buty na nogach tak się kolor spasował
Chadzam również po bezdrożach, żadziej bez skarpetek, bo nie lubię jak mi się stopa klei do buta. Skarpetki jakie noszę do balerinek to z reguły skarpetki Veneziany Katrin. Do czarnych balerinek noszę czarne lub ciemnogranatowe (marine).
Ostatnio jednak zakupiłem sobie szare balerinki z cholewką do kostki (zapinane na zamek na pięcie) i do nich kupiłem kilka dni temu szare (grigio) skarpetki Katrin.
Po założeniu śmiało można powiedzieć, że mam szare buty na nogach tak się kolor spasował
Noszę to co lubię i w czym się dobrze czuję...
- nero
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Oczywiście, że obcas jest typowo kobiecym elementem obuwia. Poza tym co innego wiązać sznurowadła butów sportowych na kokardę a co innego taką kokardkę mieć na balerince, która sznurowadeł nie ma. Zresztą skoro tak lubisz to ok, Twój wybór i najważniejsze, że Tobie się podoba.Radziu pisze:Buty sportowe też wiążę na kokardkę. Nie widzę w kokardce nic kobiecego, czego nie da się powiedzieć o wysokim obcasie.
-
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- ModTeam
- Kontakt:
- nero
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
- anipoki
- ModTeam
- Kontakt:
-
- ModTeam
- Kontakt:
Moja żeńska połowa ma trampki na obcasie. Uwielbia różne odmiany trampków a ja i tak wolę ją w balerinkach.
Sam ostatnio używam balerinek w wersji sportowej Clarcs. Sami zobaczcie. Rozmiar 43, podkolanówki cieliste. Żona jak tak wychodzimy to dziwnie zerka ale jeszcze nic nie powiedziała.
Sam ostatnio używam balerinek w wersji sportowej Clarcs. Sami zobaczcie. Rozmiar 43, podkolanówki cieliste. Żona jak tak wychodzimy to dziwnie zerka ale jeszcze nic nie powiedziała.
dr.eklektyczny
- anipoki
- ModTeam
- Kontakt:
dr.pantyhose, ciekawe masz te balerki
Ja co prawda zastanawiałem się nad kupnem takich
http://moda.allegro.pl/puma-espera-ii-4 ... 69465.html
ale jak raz zobaczyłem je u jakiejś panienki w biedronce, to stwierdziłem, że na żywo krój tych akurat jest wyjątkowo paskudny, ale... widziałem na żywo ten model:
http://moda.allegro.pl/puma-speed-princ ... 08113.html
i stwierdzam, że jak będą to na przyszły sezon je sobie kupie i będę w nich chadzał normalnie (no chyba że pogoda nie dopisze)
Ja co prawda zastanawiałem się nad kupnem takich
http://moda.allegro.pl/puma-espera-ii-4 ... 69465.html
ale jak raz zobaczyłem je u jakiejś panienki w biedronce, to stwierdziłem, że na żywo krój tych akurat jest wyjątkowo paskudny, ale... widziałem na żywo ten model:
http://moda.allegro.pl/puma-speed-princ ... 08113.html
i stwierdzam, że jak będą to na przyszły sezon je sobie kupie i będę w nich chadzał normalnie (no chyba że pogoda nie dopisze)
Noszę to co lubię i w czym się dobrze czuję...
- anipoki
- ModTeam
- Kontakt:
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
- phmenpl
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
http://www.google.pl/imgres?q=graceland ... 6&hovw=149 takie mam :)
tylko pewnie po oczach by poraziły :D jak by z domu w takich wyjść
tylko pewnie po oczach by poraziły :D jak by z domu w takich wyjść
- anipoki
- ModTeam
- Kontakt: