Męskie rajstopy.
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
Nie, wystarczy, że napiszesz po co tak robią. Też znam 2 dziewczyny które czasami nie zakładają, ale w jakim celu, to już nie tematyka tego forum.rajman pisze:Mam sporo znajomych o których wiem z ich wlasnych opowiadań że owszem, nie zawsze ale zdarza się że nie zakładają majtek. Mam ci podać adresy i osobiście je przesłuchasz?
- rajman
- Się Rozkręca
- Kontakt:
No i udowodniłeś że jest kilka kobiet które by tak nie zrobiły, kilka które nie próbowały do tej pory ale to nie dowód że niema takich które tego nie robią. Jeśli przeczytasz wszystkie wpisy na forum do którego podałeś linki to znajdziesz zresztą też wypowiedzi w których fakt noszenia rajstop bez majtek jest potwierdzony. W to że ty uważasz siebie za nieomylnego nie wątpię :)Radziu pisze:przykłady co myślą o tym kobiety.
http://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=266409
http://lula.pl/lula_forum/02,3011,99195 ... _.html?v=2
http://www.samosia.pl/pokaz/121369/same_rajstopy
http://mojelusterko.pl/index.php?mode=a ... ticle=2106
nieomylny
Ostatnio zmieniony 02 wrz 2011, 21:45 przez rajman, łącznie zmieniany 1 raz.
- rajman
- Się Rozkręca
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
-
- ModTeam
- Kontakt:
Podałem ci linka. Niestet w języku angielskim.
oto cytat z tego tekstu.
..A cotton gusset enjoys increasing popularity as it provides the comfort of cotton underwear and makes it suitable to wear the pantyhose without underwear. Products with cotton gusset are more expensive than those with regular gussets. Cotton gussets are comfortable and hygienic, and they enjoy increasing popularity...
A to, że Polkom nie przychodzi na mysl zakładac rajstopy bez majtek to inna bajka.
oto cytat z tego tekstu.
..A cotton gusset enjoys increasing popularity as it provides the comfort of cotton underwear and makes it suitable to wear the pantyhose without underwear. Products with cotton gusset are more expensive than those with regular gussets. Cotton gussets are comfortable and hygienic, and they enjoy increasing popularity...
A to, że Polkom nie przychodzi na mysl zakładac rajstopy bez majtek to inna bajka.
dr.eklektyczny
-
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- Gaduła
- Kontakt:
Radziu ,tych Twoich wypowiedzi na temat noszenia rajstop bez majtek ,wynika jakby to była jakaś niesamowita sprawa .Ja to sobie tłumacze tak,ze może kobieta jak chce nosić rajtki ,z tym klinem.Dla mnie nie było by czymś dziwnym gdyby nosiły kobiet same rajtki .Nie widzę w tym nic dziwnego .Za takim faktem , że moga tak nosić może przemawiać fakt,że są rajstopy ,których częsc majtkowa udaje bikini.O czym pewnością wiesz.
big fish
- nero
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Radziu pisze:Bo na amerykańskich filmach z lat 80 majtki zakładało się na rajstopy, a przynajmniej na aerobik.
PS. dowody są po to, żeby udowodnić, że coś istnieje, a nie że nie istnieje. Poza tym nie Ciebie prosiłem, więc czekam na dowody od doktorka.
Woow, jakie to bardzo istotne zagadnienie godne cyklu profesjonalnych programów dokumentalnych na Discovery HD
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Re: .
Wracając do tematu ;) do tych którzy kupili już coś z nowej kolekcji od adriana. Jak rozmiarówka? Bo ja mam 179cm wzrostu i się zastanawiam który rozmiar zamówić, ale chyba raczej s/m...
A i wie ktoś może kiedy będą dostępne te rajstopy wzorzyste?
A i wie ktoś może kiedy będą dostępne te rajstopy wzorzyste?
Ostatnio zmieniony 05 wrz 2011, 21:22 przez MusicManiac, łącznie zmieniany 1 raz.
- nero
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- anipoki
- ModTeam
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
- Iga
- Zaawansowany
- Kontakt:
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- Iga
- Zaawansowany
- Kontakt:
Wiesz co...zmierz mi długość nogawki spodni, które nosisz do płaskich butów. Od kroku do dołu. Porównam ze spodniami Nero i powiem Ci, czy to mka.MusicManiac pisze:He Iga ma rację :) ja chyba tez zamówie mke
Ja mam 159cm i noszę CZWÓRKĘ!!! Kwestia proporcji ciała. Ktoś może mieć długi tułów i krótkie nogi. Wzrost nie ma z tym nic wspólnego.
I koniecznie pochwal się tymi rajstopami na Tobie. Fajnie, że znowu się pojawiłeś :)
ps Obstawiam, że mka będzie dobra.
Jestem szczęśliwa, a jeśli ktoś ma z tym problem, to jego problem...
-
- Stary wyga
- Kontakt:
- Iga
- Zaawansowany
- Kontakt:
A ja właśnie kupiłam Nero rajstopy kryjące w romby :) Damskie niestety, bo gatta nie przewiduje rajstop dla mężczyzn jak na razie. ale podobne do tych z Adriana.
A za 3 godziny i 10 minut mamy rocznicę i cieszę się, że zrobiłam tego offtopa :P
I te rajstopy to jedna z niespodzianek :)
A za 3 godziny i 10 minut mamy rocznicę i cieszę się, że zrobiłam tego offtopa :P
I te rajstopy to jedna z niespodzianek :)
Jestem szczęśliwa, a jeśli ktoś ma z tym problem, to jego problem...
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt: