Czy wasze kobiety wiedzą?
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
-
- ModTeam
- Kontakt:
- jacek
- Się Rozkręca
- Kontakt:
ja nie chodzę w cienkich najcieńsze jakie mam to 60 ale miałem kiedyś cieńsze i to mi ie odpowiada ostatnio moja Ania stwierdziła że jest zimno i tak się zastanawiam czy słyszeliście kiedyś od swoich kobiet taki tekst "załóż rajstopy bo jest zimno" ja bym bardzo chciał usłyszeć coś takiego zobaczymy
-
- Początkujący
- Kontakt:
Jeśli nie ma się odwagi to może jakoś niby przypadkowo znaleźć coś na necie,Radziu pisze:Nie dla każdego jest to takie oczywiste, pomimo że tak być powinno i nadal wszystkich zachęcam do ujawnienia przed małżonką.
- O zobacz rajstopy dla mężczyzn jakie fajne !!!!
albo niby przypadkiem wpadło się na forum o rajstopach, choćby to forum
Można jakoś tak delikatnie odprowadzić do rozmowy, że mężczyźni na necie chwalą się, że noszą rajstopy zamiast kalesonów.
U mnie jest naturalne, nie muszę przed zona nic ukrywać, ale domyślam się jakie to musi być dla tych, których żony nie wiedzą.
Spróbujcie panowie z netem...
Ja noszę od dawna i nie mogę sobie przypomnieć jak to było z tym,ze żona się zorientowała,a może sama mi zaproponowała,napiszę gdy sobie przypomnę
czy damskie, czy męskie rajstopy zawsze kocham
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Ja powiedziałem wprost mojej żonie
Jak byłem na wyjeździe to sms'em napisałem że mam ochotę na rajstopy
Potem że zawsze chciałem spróbować jak to jest ubrać pod spodnie takie z lycry
Ona - "to kup i spróbuj"
No i było spoko - jak ubierałem się to chciała mnie podglądać - trochę się ze mnie śmiała - nie wiem co o tym myśleć bo to wszystko mnie kręci od strony erotycznej
Jak byłem na wyjeździe to sms'em napisałem że mam ochotę na rajstopy
Potem że zawsze chciałem spróbować jak to jest ubrać pod spodnie takie z lycry
Ona - "to kup i spróbuj"
No i było spoko - jak ubierałem się to chciała mnie podglądać - trochę się ze mnie śmiała - nie wiem co o tym myśleć bo to wszystko mnie kręci od strony erotycznej
pollenin
E to nie dobrze, oj nie dobrze ! fetysz się szerzy:D
Dla tego ja ubieram rajstopy czy podkolanówki bo mi się to podoba i jest wygodne.
A nie dla tego że mnie to kręci w stronę erotyczną.
Bo to by było nerwowe, chwilowe, nie potrzebne i śmieszne.
Nie robię z tego tabu, żona nie ma nic przeciwko, w sumie początek był taki jak było zimno to powiedziałem; weto dla czegoś innego jak rajstopy.
A wypłynięcie na szerokie wody stało się jak przypadkiem trafiłem na to forum.
I tak już 1,5 miecha 95% czegoś na nogach podkolanówki 60DEN lub coś cieńszego,
ale brzydko bo włosy, niedługo pozbędę się małpiego owłosienia?
Dla tego ja ubieram rajstopy czy podkolanówki bo mi się to podoba i jest wygodne.
A nie dla tego że mnie to kręci w stronę erotyczną.
Bo to by było nerwowe, chwilowe, nie potrzebne i śmieszne.
Nie robię z tego tabu, żona nie ma nic przeciwko, w sumie początek był taki jak było zimno to powiedziałem; weto dla czegoś innego jak rajstopy.
A wypłynięcie na szerokie wody stało się jak przypadkiem trafiłem na to forum.
I tak już 1,5 miecha 95% czegoś na nogach podkolanówki 60DEN lub coś cieńszego,
ale brzydko bo włosy, niedługo pozbędę się małpiego owłosienia?
-
- Zaawansowany
- Kontakt:
do Pollena: Jest coraz zimniej, pora na rajstopy pod spodnie, obecnie np. 40 den a potem 60, więcej lub bawełniane. Wszystko w swoim czasie w zależności od temperatury. Ja zawsze rano zanim się ubiorę patrzę na termometr za oknem i w zależności od tego dobieram właściwe rajstopy. Miło że twoja żona to akceptuje.
do Basiek: Ja tu nie widzę żadnego fetyszu. Dla jego żony było to coś nowego więc trudno się dziwić ze chciała zobaczyć. Ważne jest to że w tym przypadku nie było nikomu niepotrzebnego gadania i problemu z akceptacją. Co do owłosienia: nie mów że się pozbędziesz tylko zrób to :)
do Basiek: Ja tu nie widzę żadnego fetyszu. Dla jego żony było to coś nowego więc trudno się dziwić ze chciała zobaczyć. Ważne jest to że w tym przypadku nie było nikomu niepotrzebnego gadania i problemu z akceptacją. Co do owłosienia: nie mów że się pozbędziesz tylko zrób to :)
Jasiek
-
- ModTeam
- Kontakt:
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Tu chyba Kolega trafił w 10dr.pantyhose pisze:a kto zakłada pierwszy raz dla estetyki ? Zawsze zaczyna się od fetyszu.
Założyłem je tylko dlatego że mnie to kręci od strony erotycznej
W zimie jest ciepło i wygodniej od grubaśnych kaleson - to fakt
Ja sobie nie wyobrażam że bym się np. w szatni rozebrał i pokazał co mam pod spodniami (17 den czarne) - podejrzewam że dla całej szatni stał bym się jakimś mało szkodliwym zbokiem
Pójście do teściowej - tam dwa szwagry, dwie szwagierki, teść i teściowa - a ja tu (czarne 17 den z pod spodni) - no nie - co by to było racze nie staram się myśleć - uznali by mnie za małego zboka i mieli co gadać do końca życia o moim małym zjechaniu - podejrzewam że zgorszył bym wszystkich przy stole
Pozdry
pollenin
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
tego ten ja jestem facetem !!!Radziu pisze:Jasiek, przecież pollena sama się przyznała do fetyszu.
---
Radziu pisze:To nie zakładaj 17 den, tylko minimum 40. U mnie to żadnej sensacji nie wywołało.
No 40 to może by nikt nie zwrócił uwagi - a nawet to powiem że mam skarpetki z ogrzewaniem za 30 zł. he he - zrobiło by to mega wrażenie co to ja mam za gadżet nie z tej ziemi - skarpetki za 30 zeta hehe
pollenin
-
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- ModTeam
- Kontakt:
Ale to nie jest komfortowa sytuacja i to rozumiem. Trzeba mieć silny charakter aby przetrwać fazę wyszydzania aż do fazy niezauważąnia. W moim małym eksperymencie jaki tu opisywałem trwało to 3 tygodnie. Po tym okresie przestali zauważać czy się przypatrywać. A sukces jest taki, że nikt nie zmienil do mnie stosunku na negatywny.
dr.eklektyczny
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
-
- ModTeam
- Kontakt:
pollena (napisałem małą litera bo tak sam siebie nazywasz) podaje ci linka gdzie jest o tym napisane. Chyba musisz dokładniej czytać forum. Wiem, że jesteś początkujący i jest tego za duzo, ale wierze że nadgonisz.
http://unisex-fashion.pl/viewtopic.php?t=723&start=75
http://unisex-fashion.pl/viewtopic.php?t=723&start=75
dr.eklektyczny
- anipoki
- ModTeam
- Kontakt:
No i stało się... Żona "znalazła" mój zbiór rajstop i pończoch podczas wieczornych porządków... Trochę się wkurzyła "dla kogo to" i "po co mi to" jak jej powiedziałem, że to moje. Na konieć powiedziała, że miejsce bielizny jest w szufladzie, a nie w pudełku pod szafą
Na drugi dzień wyskoczyła z tematem do mojej mamy, myśląc, że powie jakąś rewelację, ale się "przejechała" na tym, bo moja mama wie
Było to jakiś tydzień temu i boczyła się potem na mnie cały wieczór, ale przeszło jej całkiem po jakichś dwóch dniach.
Teraz już jest jak dawniej, z tym że narazie nie poruszam tego tematu przy niej, bo w sumie nie mam po co.
Chodzę sobie w rajstopach jak dawniej, kiedy chcę i nic mi nie mówi.
Ciekawi mnie tylko, czy "wyżaliła" się jeszcze komuś czy nie
Grunt, że nie było żadnej karczemnej awantury, ani innych sensacji
Na drugi dzień wyskoczyła z tematem do mojej mamy, myśląc, że powie jakąś rewelację, ale się "przejechała" na tym, bo moja mama wie
Było to jakiś tydzień temu i boczyła się potem na mnie cały wieczór, ale przeszło jej całkiem po jakichś dwóch dniach.
Teraz już jest jak dawniej, z tym że narazie nie poruszam tego tematu przy niej, bo w sumie nie mam po co.
Chodzę sobie w rajstopach jak dawniej, kiedy chcę i nic mi nie mówi.
Ciekawi mnie tylko, czy "wyżaliła" się jeszcze komuś czy nie
Grunt, że nie było żadnej karczemnej awantury, ani innych sensacji
Noszę to co lubię i w czym się dobrze czuję...
-
- ModTeam
- Kontakt:
- anipoki
- ModTeam
- Kontakt: