Szpileczki
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- Wojtas
- Gaduła
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Mój sens istnienia sprowadza się do zwracania Ci uwagi, bo mam nadzieję, że w końcu zrozumiesz swoje zachowania, a wiesz dlaczego nie udzielam się bardziej? Bo nie mam ochoty psuć sobie nerwów tak jak to robi np. Iga i Nero.
Radek a co Ci wojtas ma wyjaśniać? Tak ciężko Ci się domyśleć, że pewnie dlatego chodzi w nich tylko w domu, bo nie ma ochoty pokazywać się publicznie? Może się wstydzi, może się boi - ale to jego sprawa i jak chce to niech sobie chodzi w nich w domu. Ty od razu wychodziłeś na ulicę jako Amelia?
Radek a co Ci wojtas ma wyjaśniać? Tak ciężko Ci się domyśleć, że pewnie dlatego chodzi w nich tylko w domu, bo nie ma ochoty pokazywać się publicznie? Może się wstydzi, może się boi - ale to jego sprawa i jak chce to niech sobie chodzi w nich w domu. Ty od razu wychodziłeś na ulicę jako Amelia?
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
A czy wszystko według Ciebie musi mieć sens? Jeśli lubi szpilki, to sobie w nich chodzi, tu nie ma nic więcej do tłumaczenia.
Dam Ci przykład żeby było łatwiej Ci zrozumieć, bo widzę, że masz z tym straszne problemy. Chodzisz czasami po domu w rajstopach? Jeśli tak, to powiedz mi jaki jest sens chodzenia po domu w rajstopach skoro w domu jest ciepło?
Dam Ci przykład żeby było łatwiej Ci zrozumieć, bo widzę, że masz z tym straszne problemy. Chodzisz czasami po domu w rajstopach? Jeśli tak, to powiedz mi jaki jest sens chodzenia po domu w rajstopach skoro w domu jest ciepło?
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
- Wojtas
- Gaduła
- Kontakt:
Radziu, Co jest do komentowania? Podobno nie lubisz jałowych dyskusji... A co jest np. ciekawego w kibicowaniu piłkarzom którzy nie grają dla sportu a raczej dla kasy a pseudo kibice asystują im lejąc się wzajemnie na stadionie. Co jest ciekawego w łowieniu ryb gdy nie biorą a pada deszcz i jest zimno? Kobiety noszą szpilki bo jest im wygodnie? Wszystko można logicznie i prosto wytłumaczyć? I czy trzeba tłumaczyć. I jeszcze coś jak się tlumaczy to zaraz złapiesz wątek fetyszyzmu, a po co.
- rajman
- Się Rozkręca
- Kontakt:
- rajman
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Radziu pisze:Bo to pewnie jakieś klapki, albo coś w tym stylu.
Ale OK, róbmy tu takie forum, tylko zmieńmy nazwę na "modna podomka"
No pewnie! Nie byłbyś sobą gdybyś nie próbował udowodnić że wszyscy jesteśmy idiotami i tylko ty potrafisz odróżnić stukanie metalowych obcasów w szpilkach od domowych klapek.
Od kiedy to moda ma oznaczać tylko to co nosi się na zewnątrz? Czy jeśli ktoś jest ubrany w domu to już nie jest modny? A może to jakaś nowa definicja?
Sorka, ale nie uważam was za idiotów, to tylko Ty tak napisałeś.rajman pisze:...Nie byłbyś sobą gdybyś nie próbował udowodnić że wszyscy jesteśmy idiotami
No ok, TY z pewnością odróżniasz, że to metalowe szpilki, bo przez strop to z pewnością da się odróżnić. Zapewne też wiesz, to ona w tych szpilkach w domu wyprawiarajman pisze:i tylko ty potrafisz odróżnić stukanie metalowych obcasów w szpilkach od domowych klapek.
Dlatego propozycja nazwy forum "modna podomka". Czyli o modzie w domu, a nie na zewnątrz.rajman pisze:..Od kiedy to moda ma oznaczać tylko to co nosi się na zewnątrz?
No ale OK. Posłuchajmy/ poczytajmy co nam Wojtas jeszcze napisze. NP jak ukrywa się ze swoim, no jakby to nazwać, może hobby, przed rodziną. Gdzie chowa szpilki. No i czy o wyjściach na rower w rajstopach rodzina też nie wie
- rajman
- Się Rozkręca
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Nie zostało naukowo udowodnione, że wszyscy mężczyźni mają brzydkie nogi.krzyś pisze:i chyba tylko bo są raczej podkreśleniem ładnych nóg...dr.pantyhose pisze:Jesli już u mężczyzn to chyba do długich spodni.
Ja kiedyś też chodziłem w szpilkach tylko po domu i tylko, gdy zostałem w nim sam. Ale to było, gdy miałem kilka-kilkanaście lat.Wojas pisze: Ja uwielbiam szpilki ale nawet mimo "podobno" zgrabnych nóg mogę pochodzić w nich jedynie jak jestem sam w domu.
Nie wiem jak tak ciągle można żyć w ukryciu. Wyjaśnij, że jesteś fanem Prince'a albo Michała Szpaka.
Chyba że Ci odpowiada taka sytuacja. Dla mnie trudno to zrozumieć.
- Wojtas
- Gaduła
- Kontakt:
Wiem że trudno być sobą, wiem ze trudno zakładać to w czym się człowiek czuje dobrze ale mieszkam w raczej niewielkiej miejscowości w której wyjście w rajstopach do krótkich spodenek raczej jest skazane na szybkie komentarze, pozostawiające trwały ślad w psychice. Nie wspomnę o spódnicy, szpilkach i nogach które nawet jeżeli są zgrabne to ciągle są to męskie nogi których podobno nie wypada golić! Trudno byc mocnym szczególnie w małej miejscowości, trudno mieć odwagę jak trzeba żyć , pracować i wychowywać dzieci w takiej miejscowości. Moda jest piękna ale cena może czasem niebotyczna!
- nero
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Rozumiem Cię Wojtas doskonale. W małych miejscowościach wszyscy się znają z widzenia. Co innego duże miasta, gdzie można być bardziej anonimowym choć oczywiście też można spotkać osoby znajome lub z pracy. Wyprzedzę zapewne następne pytanie tak, spotkałem osobę z pracy, gdy miałem na sobie opalone pończochy a innym razem grafitowe rajstopy i nie miałem żadnych nieprzyjemności z tego tytułu. Uważam, że sami się nakręcamy wmawiając sobie że mogą być z tego spore nieprzyjemności. Pewnie trochę jest w tym prawdy ale nie przesadzajmy.
Zgadzam się z Tobą, pisałem o tym nie raz. Pewnie jak by Wojtas spróbował to by się sam o tym przekonał. Danon też jest z małej miejscowości, więc może to potwierdzić.nero pisze:Uważam, że sami się nakręcamy wmawiając sobie że mogą być z tego spore nieprzyjemności. Pewnie trochę jest w tym prawdy ale nie przesadzajmy.
Wojtas, a swoją drogą, to jak jeździsz na rowerze, to nie masz nie przyjemności ze strosy sąsiadów i kolegów z Pracy.