Jak powiedzieć bliskiej osobie?
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- nero
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Takie małe sprostowanie nasz kochany Radziu:Radziu pisze:Tak się zastanawiam, czy Iga nie zazdrości mi, że moja Żona rajstopy przyjęła bez bólu i wiedziała o nich od początku, a Iga sama miała z tym duży problem, a sama dowiedziała się z dużym opóźnieniem.
1: Iga dowiedziała się w czasie naszych pierwszych rozmów na gg a więc jeszcze przed naszym spotkaniem.
2. Twoja żona nie wiedziała o Amelii od początku więc nie oszukuj nas tutaj proszę jej pełną tolerancją Twojej osoby.
- Iga
- Zaawansowany
- Kontakt:
Nie osłabiaj mnie...:)Radziu pisze:Tak się zastanawiam, czy Iga nie zazdrości mi, że moja Żona rajstopy przyjęła bez bólu i wiedziała o nich od początku, a Iga sama miała z tym duży problem, a sama dowiedziała się z dużym opóźnieniem.
Jestem szczęśliwa, a jeśli ktoś ma z tym problem, to jego problem...
-
- ModTeam
- Kontakt:
Miałem kiedys koleżankę poprzez GG. Dowiedziała się wtedy o rajstopach i wcale jej to nie przeszkadzało. Spotykała się też ze mną i to niejednokrotnie, widziała rajstopy.
A to, że Iga wertowała internet w poszukiwaniu odpowiedzi podoba mi się. Dzięki temu medium zrozumiała wszystko lepiej niż niejedna kobieta. Dlatego tak staje murem za Nero.
A to, że Iga wertowała internet w poszukiwaniu odpowiedzi podoba mi się. Dzięki temu medium zrozumiała wszystko lepiej niż niejedna kobieta. Dlatego tak staje murem za Nero.
dr.eklektyczny
Takich koleżanek mam sporo, różnica tylko taka, że poznałem je w realnym świecie. Wiele z nich zna też moją siostrę, z niektórymi z nich trochę kręciłem, żadnej ani jedno ani drugie nie przeszkadzało. Zresztą pisałem tu już o tym.dr.pantyhose pisze:Miałem kiedys koleżankę poprzez GG. Dowiedziała się wtedy o rajstopach i wcale jej to nie przeszkadzało. Spotykała się też ze mną i to niejednokrotnie, widziała rajstopy.
Zgadzam się. Postanowiła poszukać informacji i pomocy zamiast tak poprostu Nero skreślić. To się chwali.dr.pantyhose pisze:A to, że Iga wertowała internet w poszukiwaniu odpowiedzi podoba mi się. Dzięki temu medium zrozumiała wszystko lepiej niż niejedna kobieta. Dlatego tak staje murem za Nero.
-
- Stary wyga
- Kontakt:
- Iga
- Zaawansowany
- Kontakt:
-
- ModTeam
- Kontakt:
-
- ModTeam
- Kontakt:
Dzięki Krzysiowi, który mi przypomniał o naszych zgrzytach na forum, przypomniała mi się jego historia z ujawnieniem przed małżonką. Myślę że to bardzo dobry przykład pokonywania barier we własnej głowie. A to ten wątek:
http://nowamoda.avx.pl/viewtopic.php?t= ... sc&start=0
Może to was przekona, że można jednak bez obaw wyznać żonie taką tajemnicę.
http://nowamoda.avx.pl/viewtopic.php?t= ... sc&start=0
Może to was przekona, że można jednak bez obaw wyznać żonie taką tajemnicę.
- krzyś
- Zasiedziały na forum
- Kontakt: