Co by było, gdyby...

Tutaj dyskutujemy ogólnie na tematy związane z nową moda czyli noszeniem rajstop przez facetów.

Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose

Mateusz

Post autor: Mateusz » 26 mar 2008, 00:02

To znaczy??
Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: papa_smerf » 26 mar 2008, 07:36

Alleluja i do przodu!!! Jak mawia pewien znany mnich z Torunia :bicz :lol:
Obrazek
pantyhoseman

Post autor: pantyhoseman » 26 mar 2008, 10:47

myśle, że dalsza dyskusja w tym temacie jest zbedna :]
Awatar użytkownika
Danon
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: Danon » 26 mar 2008, 18:57

pantyhoseman pisze:myśle, że dalsza dyskusja w tym temacie jest zbedna :]
czemu - temat jest tematem - może jeszcze ktoś coś istotnego do niego wniesie. Forum się rozwija - wszystkich którzy będą to czytać zapraszam do dalszych wpisów :-) może są jakieś aspekty których nie dostrzegamy :).
Mateusz

Post autor: Mateusz » 28 mar 2008, 13:25

@up

Dokladnie, jesli ktos jescze sie zarejestruje, lub odwazy napisac (zachecam tych ktorzy czytaja), to sie wypowie, co na ten temat mysli ;-)
wiki
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: wiki » 18 kwie 2009, 07:33

a moze wrocic do przeszlosci i zobaczyc co bylo wczesniej :D zanim ich nie wymyslono :?:

i w 100% zgadzam sie z tym ze nie moga byc na 1 miejscu, w kolko o raj, nic innego tylko to, to czlowieka by chyba szlag jasny trafil :evil: dobrze ze z tego co piszecie wiekszosc osob potrafi sobie to stopniowac :) ps. przeciez to tylko czesc ubrania wiec po co tyle zachodu .
Awatar użytkownika
Magda
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: Magda » 18 kwie 2009, 11:49

Wiesz Wiki- ja i myslę że także Ty ,uwazamy to za zwykłą normalną część ubioru czy bielizny
Dla naszych forumowych panów no coz ... jest to także część ubrania- tyle że w naszym chorym kraju nietolerowana , na męskich nogach ( piszę o normalnych uzytkownikach forum , a nie o fetyszyzmie- bo tacy tez tu trafiaja, co to rajstopy traktuja jak fetysz...hihihi i nawet w nich sypiają- no ale to ich sprawa)
gdyby było w Polsce inaczej być może to forum by nawet nie powstało- szczerze nie trafiłam na forum o kalesonach, skarpetkach- chyba ze są na stronach producentów
Nie zawsze mów, co wiesz, ale zawsze wiedz, co mówisz.-Klaudiusz
wiki
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: wiki » 18 kwie 2009, 12:34

moze przytnijmy w chu** :mrgreen: i napiszmy na innych forach tylko tak delikatnie a nie wprost jak bylo np. na kafeterii. Ogolnie chodzi mi o to zeby ktos z tamtych userow zaproponowal rajtki :)
Kornecken
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: Kornecken » 18 kwie 2009, 22:40

troche to takie gdybanie bez sensu- bowiem jak juz papcio smerf zauważył- nie znając rajstop nie odczulibysmy ich braku. inna sytuacja by była gdyby rajstopy były znane, ale nagle tajemniczo wszystkie wyparowały jednego dnia :)
ale wracając do przypuszczenia że rajstopy były by dobrem nieznanym- to jest na 100% pewne że by prędzej czy pózniej powstały, i kto wie czy od razu nie jako odzież jak najbardziej normalna i typowa dla obu płci? :)

[ Dodano: 2009-04-18, 22:42 ]
Magda- tak jak mówisz nie ma forów o skarpetkach i kalesonach :) te części garderoby nie mają posmaku owocu zakazanego...
Awatar użytkownika
Magda
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: Magda » 19 kwie 2009, 06:04

No ja osobiście nie uważam rajstop jako owoc zakazany, hmmm co do pończoch samonosiek miałabym mieszane uczucia, co do spódnicy - nie'(też nie jest to owoc zakazany) bo w miare wygodny ciuch, biustonosze męskie- hmmm jeśli macie tam co wlożyc czemu nie? ale inaczej chyba traci sens noszenie, bo jak sama nazwa wskazuje to ma nosic biust- no ale każdy chodzi jak lubi
co do spodnic, kabaretek, rajstop, pończoch,wszystko zależy od gustownego ubioru, od tego jak w tym wyglądamy- chyba wszyscy maja lustra w domu
wiki
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: wiki » 19 kwie 2009, 08:08

ale tak zastanowcie sie szczerze :mrgreen: macie zlota rybke i zyczenia, to czy chcielibyscie aby stalo sie to normalne i "niezakazane" ? forum i cala otoczka straciloby chyba sens :-? , a to jest pewnego rodzaju hobby.
Awatar użytkownika
Magda
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: Magda » 19 kwie 2009, 09:13

Wiki- zakazane nie jest!!! to nie narkotyki...czy jazda po pijanemu!
to tylko dziwne ludzkie podejście..:) :-P :zdrowko
Rajteki

Post autor: Rajteki » 19 kwie 2009, 13:01

Kornecken pisze:troche to takie gdybanie bez sensu- bowiem jak juz papcio smerf zauważył- nie znając rajstop nie odczulibysmy ich braku. inna sytuacja by była gdyby rajstopy były znane, ale nagle tajemniczo wszystkie wyparowały jednego dnia :)
ale wracając do przypuszczenia że rajstopy były by dobrem nieznanym- to jest na 100% pewne że by prędzej czy pózniej powstały, i kto wie czy od razu nie jako odzież jak najbardziej normalna i typowa dla obu płci? :)
I cały temat jest bez sensu.
Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: papa_smerf » 19 kwie 2009, 15:09

Rajteki pisze:I cały temat jest bez sensu.
Raczej takie są w większości twoje posty. A już rzadko cos wnoszą do dyskusji.
Magda pisze:No ja osobiście nie uważam rajstop jako owoc zakazany, hmmm co do pończoch samonosiek miałabym mieszane uczucia
Wyrażę sprzeciw. Fakt, że budowa tych pończoch podkreśla piękno góry, buduje otoczkę tajemnicy w przypadku małego ujawnienia sie spod spódniczki czy szortów. jednak, jak zauważyłem po sobie w cieplejsze dni, gdy dublowanie materiałów na kuperku nie ma sensu to okrycie nóg do krótkich spodni jest uzasadnione właśnie pończochami. Owszem, chciałbym znaleźć takie, które nie maja koronkowej góry, ale jak na razie jedne takie spotkałem marki Tesco i okazały się silikonowym bublem. Może się uda takie spotkać, w lepszej jakości. Na razie traktuję pończochy jako sporadyczny dodatek do krótkich spodni z dwiema zaletami:
a) Można w prosty sposób ubrać, kiedy zajdzie potrzeba (chłód), bez potrzeby zdejmowania spodni.
b) "To" pod spodenkami nie przegrzewa się nadto i nie poci z powodu nadmiaru ciepła.

Jeśli chodzi o paski do pończoch, to mimo, że taki posiadam, mam zahamowania przed noszeniem. Może sie mylę i nie powinienem, ale... :-D
Obrazek
byczunio
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: byczunio » 19 kwie 2009, 15:36

papa_smerf pisze:chciałbym znaleźć takie, które nie maja koronkowej góry
OMSA takie produkuje i sprzedaje pod nazwą Malizia
Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: papa_smerf » 19 kwie 2009, 15:42

Właśnie poszukałem i zdjęcie przedstawia raczej coś innego.

Obrazek
Obrazek
byczunio
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: byczunio » 19 kwie 2009, 19:09

ja mam Malizia 10 i mają gładkie a raczej w poziome paski manszety
Rajteki

Post autor: Rajteki » 23 kwie 2009, 20:53

papa_smerf pisze:Raczej takie są w większości twoje posty. A już rzadko cos wnoszą do dyskusji.
Nie piszę wypracowań jak ty.
Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: papa_smerf » 23 kwie 2009, 21:02

A szkoda. To co ty prezentujesz, to jest trollowanie połączone z nabijaniem postów.
Obrazek
dr.pantyhose

Post autor: dr.pantyhose » 07 maja 2009, 23:18

Może moje myślenie jest czarne ale tak mnie naszło.

Co by było gdyby... Okazalo się, że zostało nam 3 miesiące życia. Czy poszlibyście na całość z rajstopami czy raczej zamkneli się w sobie i zajeli innymi sprawami ?
boggy
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: boggy » 08 maja 2009, 00:34

Gdyby mi zostały 3 miesiące życia to pewnie nawet bym wtedy nie myślał o rajstopach, raczej wolałbym się poświęcić innym sprawom.
Chociaż z drugiej strony... nie miałbym nic do stracenia, więc może można by było zaszaleć z rajstopami?
Awatar użytkownika
Magda
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: Magda » 08 maja 2009, 07:40

Doktorku- ale masz czarne mysli-hihihi mając 3 miesiące- :zdrowko naokragło
Awatar użytkownika
rajman
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: rajman » 09 maja 2009, 00:19

Kilka miesięcy temu myślałem że zostało mi już niewiele życia. Nie wiedziałem czy to będą 3 miesiące czy pół roku a może trochę więcej. Dowiedziałem się że mam raka a wtedy jeszcze cała moja wiedza na temat tej choroby sprowadzała się do stwierdzenia "rak to wyrok śmierci" Z jednej strony pomyślałem sobie wtedy właśnie - po co mam ukrywać to swoje zamiłowanie do rajstop? Kiedy odwiedzali mnie znajomi zacząłem troszkę prowokować "ujawnienie się" Było mi w pewnym sensie obojętne że jeśli nawet ktoś nie zaakceptuje tego mojego świra to i tak już będzie mi wisiało czy będzie się wyśmiewał czy nie. Jednak z drugiej strony pozostaje rodzina i jej wiedza na ten temat. Nie chciałem aby po mojej śmierci ktoś z rodziny odkrył nagle że "tata był wariatem" albo "on był zboczony". Pewnie u każdego z nas reakcje byłyby inne chociaż myślę że jeśli teraz nie zdecydowaliśmy się ujawnić to i mając perspektywę tych kilku ostatnich miesięcy niewiele się zmieni.
P.s. wszystkim zaniepokojonym oświadczam że jeszcze żyję i mam zamiar żyć długo i szczęśliwie o ile los nie zechce inaczej :)
byczunio
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: byczunio » 10 maja 2009, 00:39

rajman pisze:wszystkim zaniepokojonym oświadczam że jeszcze żyję i mam zamiar żyć długo i szczęśliwie o ile los nie zechce inaczej
Życzę zdrowia, aby dopomóc losowi kontakty z łapiduchami ogranicz do niezbędnego minimum. W tym miejscu dam przykład mojego taty. Z raka wyleczył się w ciagu 3 miesięcy, za to od 7 lat leczy się ze skutków leczenia i nie widać, by to leczenie miało skończyć się szybko.
A tak poza tym jak otoczenie przyjęło Twoje ujawnienie rajstop? Nie było komentarzy, że masz już przerzuty na mózg?
Awatar użytkownika
Magda
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: Magda » 10 maja 2009, 09:12

Mnie także "grabarz " juz pukal do drzwi i to parokrotnie- 2 razy hmmm pomińmy, a 2 razy z powodu stanu zdrowia, ale nie myslalam co robic czy coś zmieniac, czegos próbowac czego nie próbowalam, zastanawialam sie tylko czego nie zrobiam w swoim zyciu, ewentualnie co zostalo do zrobienia
ODPOWIEDZ