Legginsy jeans dla mężczyzny są ok?
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- legi
- Dyskutant
- Kontakt:
Legginsy jeans dla mężczyzny są ok?
Witam serdecznie, ostatnio skusiłem się na przymierzenie spodni jeans na gumce szerokiej.
W dotyku materiał jak jeans z dodatkiem bodaj lycry. Poniżej foto. Czy na mężczyźnie żle wyglądają? Czy to nam nie pasuje? Kurcze strasznie mnie one się podobają czuję się luźnie i nic mi nie "obwisają" jak zwykłe jeansy! Co myślicie? Pozdrawiam Legi!
W dotyku materiał jak jeans z dodatkiem bodaj lycry. Poniżej foto. Czy na mężczyźnie żle wyglądają? Czy to nam nie pasuje? Kurcze strasznie mnie one się podobają czuję się luźnie i nic mi nie "obwisają" jak zwykłe jeansy! Co myślicie? Pozdrawiam Legi!
Ostatnio zmieniony 02 sie 2011, 16:02 przez legi, łącznie zmieniany 1 raz.
--==ooOOoo==--
Moje ulubione - legginsy, legginsy latexowe
Moje ulubione - legginsy, legginsy latexowe
- nero
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- legi
- Dyskutant
- Kontakt:
- anipoki
- ModTeam
- Kontakt:
Miałem kiedyś ochotę spróbować i sobie kupić, ale jak narazie sobie odpuszczę aż do zimy albo wcale
A jeżeli cię to Legi zainteresuje to wyskocz sobie do CroppTown i kup sobie spodnie męskie z serii ExclusiveDenim SlimFit.
Jest to kolekcja obcisłych jeansów, które mogą uchodzić za legginsy, ale bez zbędnego eksponowania genitaliów.
Sam mam dwie pary tych spodni i jestem z nich zadowolony.
A jeżeli cię to Legi zainteresuje to wyskocz sobie do CroppTown i kup sobie spodnie męskie z serii ExclusiveDenim SlimFit.
Jest to kolekcja obcisłych jeansów, które mogą uchodzić za legginsy, ale bez zbędnego eksponowania genitaliów.
Sam mam dwie pary tych spodni i jestem z nich zadowolony.
Noszę to co lubię i w czym się dobrze czuję...
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
- natasza1967
- Się Rozkręca
- Kontakt:
- legi
- Dyskutant
- Kontakt:
- anipoki
- ModTeam
- Kontakt:
Żadnych reakcji nie zauważyłem, ani śmiania ani rechotów ani dziwnych spojrzeń.
Spodnie wyglądają normalnie i tylko tyle że są lekko obcisłe i dobrze przylegają do nóg, prawie tak jak legginsy tylko są szersze tak od połowy łydki w dół jak to zwykłe spodnie.
Zresztą zamieszczam fotkę.
Drugie spodnie są podobne tylko materiał jest lekko błyszczący, tak jak by woskiem natarty i wypolerowany.
Dla pewności nadmieniam, że to jest typowo męska linia spodni i nawet na metce pisze Men's trousers
Spodnie wyglądają normalnie i tylko tyle że są lekko obcisłe i dobrze przylegają do nóg, prawie tak jak legginsy tylko są szersze tak od połowy łydki w dół jak to zwykłe spodnie.
Zresztą zamieszczam fotkę.
Drugie spodnie są podobne tylko materiał jest lekko błyszczący, tak jak by woskiem natarty i wypolerowany.
Dla pewności nadmieniam, że to jest typowo męska linia spodni i nawet na metce pisze Men's trousers
- anipoki
- ModTeam
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
- anipoki
- ModTeam
- Kontakt:
Tak, to są jedne z dwóch obcisłych spodni z Croppa, jakie zakupiłem. Jedne kupiłem chyba w maju a drugie w lipcu? jakoś tak.
Za jedne dałem chyba 134 (cena normalna była 159, ale miałem kupony zniżkowe ), a ta para ze zdjęcia kosztowała mnie chyba 100 na przecenie czy coś koło tego.
Nie chce mi się szukać paragonu
Co do wygody to owszem są wygodne, nie cisną i są odpowiedniej długości (nawet do szpilek pewnie by pasowały bo są odrobinkę dłuższe, ale to kwestia doboru rozmiaru - ja mam 31/34).
Ogólnie polecam.
Za jedne dałem chyba 134 (cena normalna była 159, ale miałem kupony zniżkowe ), a ta para ze zdjęcia kosztowała mnie chyba 100 na przecenie czy coś koło tego.
Nie chce mi się szukać paragonu
Co do wygody to owszem są wygodne, nie cisną i są odpowiedniej długości (nawet do szpilek pewnie by pasowały bo są odrobinkę dłuższe, ale to kwestia doboru rozmiaru - ja mam 31/34).
Ogólnie polecam.
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- phmenpl
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- anipoki
- ModTeam
- Kontakt:
- anipoki
- ModTeam
- Kontakt:
- anipoki
- ModTeam
- Kontakt:
Coś tam elastyczne są, ale nie testowałem ich na rozciągliwość
Ważne, że są obcisłe podobnie jak legginsy, bo o taki styl tu chodzi.
Proponuję je jako alternatywę zamiast legginsów a twoje spodnie też się do tego świetnie nadają, tylko jak do tej pory nie napisałeś jaka to firma ani gdzie je kupiłeś
Ewentualnie proponuję zakupić sobie materiałowe legginsy, takie jakie sobie moja żonka sprawiła. Są obcisłe i rozciągliwe ale mają typowy krój spodni, tzn. szwy na bokach nogawek, kieszenie i tzw. "szlówki" na pasek (nie wiem jak się to jeszcze inaczej nazywa ).
Niestety nie podam wam narazie jaka to firma bo akurat dzisiaj żonka poszła w nich do pracy, a nie będę jej zawracał teraz głowy, bo ma nawał roboty i wyjazdy w teren.
Ważne, że są obcisłe podobnie jak legginsy, bo o taki styl tu chodzi.
Proponuję je jako alternatywę zamiast legginsów a twoje spodnie też się do tego świetnie nadają, tylko jak do tej pory nie napisałeś jaka to firma ani gdzie je kupiłeś
Ewentualnie proponuję zakupić sobie materiałowe legginsy, takie jakie sobie moja żonka sprawiła. Są obcisłe i rozciągliwe ale mają typowy krój spodni, tzn. szwy na bokach nogawek, kieszenie i tzw. "szlówki" na pasek (nie wiem jak się to jeszcze inaczej nazywa ).
Niestety nie podam wam narazie jaka to firma bo akurat dzisiaj żonka poszła w nich do pracy, a nie będę jej zawracał teraz głowy, bo ma nawał roboty i wyjazdy w teren.
Pisałem, pisałem już o tych spodniach dawno temu, ale dla przypomnienia. Spodnie są firmy terranova, kupione ponad 6 lat temu, więc już niedostępne napewno. Skład to .... hmmm niestety się sprało, można poszukać w innych wątkach. Ale w sumie było 30% włókien elastycznych, z czego 5% to lycra. Spodnie z wyprzedaży za jakieś 29,90zł.anipoki pisze:... jak do tej pory nie napisałeś jaka to firma ani gdzie je kupiłeś
Od takich leginsów zaczyna się ten wątek.anipoki pisze:Ewentualnie proponuję zakupić sobie materiałowe legginsy, takie jakie sobie moja żonka sprawiła. Są obcisłe i rozciągliwe ale mają typowy krój spodni, tzn. szwy na bokach nogawek, kieszenie i tzw. "szlówki" na pasek