Jakie rajstopy preferujecie?
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- nero
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Hmm Morriseq to wyjątkowe masz doświadczenia bo ja bardzo często gdy wchodzę do sklepu z rajstopami jestem niemal natychmiast uprzejmie zagadywany przez sprzedawczynię czy doradzić mi jakieś rajstopy. Myślę, że one po prostu uważają, że większość facetów nie zna się na rajstopach i dlatego chętnie chcą doradzić.
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
a ja się przekonałem że jakość adrianowych rajstop z biedronki jest sporo niższa niż pod własną marką - dotyczy to właśnie 15 - rajstop i podkolanówek, w biedronce mają 3% mniej lycry i są zdecydowanie mniej przyjemne w dotyku - więc warto dopłacić i nie mieć biedronkowej jakości...DanielSz pisze:Ja zwykle kupuję moje ulubione w biedronce pietnastki i właśnie od Adriana ale to są damskie
- anipoki
- ModTeam
- Kontakt:
W kerfurze też są. Może jutro ocenię, co moje są warte, a to ten model: http://sklep.adrian-rajstopy.pl/produkt ... tring_.php
- anipoki
- ModTeam
- Kontakt:
- anipoki
- ModTeam
- Kontakt:
- Wojtas
- Gaduła
- Kontakt:
Dziś jak obiecałem testuję te rajstopy. Te mają 20den, a na oko wydają się cieńsze niż 15den z Gatty. Ogólnie rajstopy oceniam słabo. Jakościowo moim zdaniem są sporo gorsze od Gatty. Są bardziej szorstkie w dotyku, czyli mniej przyjemne. Błyszczą się tandetnie nawet przy dzisiejszej pogodzie w ciemnym pokoju. Raczej nie zdecyduję się na wychodzenie w nich, bo źle to wygląda.
Poza tym wybrałem jak zwykle rozmiar 3 i okazało się, że ledwo się w nie wcisnąłem. Dodatkowo szukając w tym rozmiarze nie mogłem znaleźć odpowiedniego koloru dla mnie. Wybrałem kolor natural, który tak jak się spodziewałem okazał się dla mnie zdecydowanie za jasny. To są oczywiście szczegóły, bo można wybrać większy rozmiar, a kolor też pewnie lepszy można znaleźć.
Jedynym plusem tych rajstop jest napewno cena, bo podobne rajstopy z firmy Gatta lub Pompea, kosztują jakieś 15-20zł, a te kupiłem za jakieś 6,50zł.
Poza tym wybrałem jak zwykle rozmiar 3 i okazało się, że ledwo się w nie wcisnąłem. Dodatkowo szukając w tym rozmiarze nie mogłem znaleźć odpowiedniego koloru dla mnie. Wybrałem kolor natural, który tak jak się spodziewałem okazał się dla mnie zdecydowanie za jasny. To są oczywiście szczegóły, bo można wybrać większy rozmiar, a kolor też pewnie lepszy można znaleźć.
Jedynym plusem tych rajstop jest napewno cena, bo podobne rajstopy z firmy Gatta lub Pompea, kosztują jakieś 15-20zł, a te kupiłem za jakieś 6,50zł.
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Gaduła
- Kontakt:
Radziu ,rajtki 20 den z gatty nie kosztują 15-20 pln,jak mówisz (chyba ,że z jakąś wysyłką).
Ja tej wiosnę zakupiłem w sklepie społemowskim ,co to sprzedają tam mydło i powidło, za 6,50pln rajtki z Gatty 20 den.Nie mam porównania do innych ,ale te są całkiem dobre .Na razie prałem je kilka razy i są całe Ale pewnie juz niedługo sie rozlecą ,bo to tylko 20 -stki.
Nie wiem czy jeszcze po tych kupię 20-stki z lycry.Raczej kupie 40 lycrowe.
Ja tej wiosnę zakupiłem w sklepie społemowskim ,co to sprzedają tam mydło i powidło, za 6,50pln rajtki z Gatty 20 den.Nie mam porównania do innych ,ale te są całkiem dobre .Na razie prałem je kilka razy i są całe Ale pewnie juz niedługo sie rozlecą ,bo to tylko 20 -stki.
Nie wiem czy jeszcze po tych kupię 20-stki z lycry.Raczej kupie 40 lycrowe.
big fish
-
- ModTeam
- Kontakt:
W Krakowie jest Paolo Conti w Biedronce a jakosć mogę ocenić na 4.
Ostatnio zmieniony 02 wrz 2011, 00:30 przez dr.pantyhose, łącznie zmieniany 1 raz.
dr.eklektyczny
-
- Gaduła
- Kontakt:
A ja miałem na myśli te bez wzmocnień na palcach i w częsci majtkowej ale bez wyprof. stóp Takie za 6,5 zł były.
Tak przyjrzałem sie tej sondzie "Jakie rajstopy preferujecie",i ktoś zaznaczył ,że kabaretki. To chyba tak dla checy sobie zaznaczył.Nie wiem po co komu takie rajtki.To przecież typowe rajtki dla parady ,do chodzenia z odkrytymi nogami ,Ale u faceta to sobie nie wyobrażam czegoś takiego
Tak przyjrzałem sie tej sondzie "Jakie rajstopy preferujecie",i ktoś zaznaczył ,że kabaretki. To chyba tak dla checy sobie zaznaczył.Nie wiem po co komu takie rajtki.To przecież typowe rajtki dla parady ,do chodzenia z odkrytymi nogami ,Ale u faceta to sobie nie wyobrażam czegoś takiego
big fish
-
- Znawca tematu
- Kontakt: