JAKICH FIRM KUPUJECIE RAJSTOPY
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- kamil
- Znawca tematu
- Kontakt:
JAKICH FIRM KUPUJECIE RAJSTOPY
Napiszcie których firm , najczęściej kupujecie rajstopy.
Ja właściwie nie mam konkretnej firmy,kupowałem różnych firm i wydaje mi się,że wszystkie rajstopy są jednakowe.Jedynie różnią się trwałością,i to jest to, o co chodzi.
Ja właściwie nie mam konkretnej firmy,kupowałem różnych firm i wydaje mi się,że wszystkie rajstopy są jednakowe.Jedynie różnią się trwałością,i to jest to, o co chodzi.
- kamil
- Znawca tematu
- Kontakt:
- tombar42
- Się Rozkręca
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
- kamil
- Znawca tematu
- Kontakt:
- tombar42
- Się Rozkręca
- Kontakt:
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
- kamil
- Znawca tematu
- Kontakt:
Z tą jakością to też różnie bywa.Kiedyś kupiłem w Berlinie jeszcze za marki i wcale nie były tanie,trzy pary rajstop.Wyglądały na bardzo dobrej jakości,założyłem po trzy razy każde i już się zaczęły mechacić.Pewnie gdybym chodził w nich bez spodni wytrzymałyby dłużej,ale taki odważny to ja jeszcze nie jestem.
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
Trudno jest mi odpowiedzieć która firma pasuje mi najbardziej. Niestety metki są tylko w tych rajstopach z górnej półki (a i to nie w każdych) więc po wyjęciu z opakowania - a już po pierwszym czy drugim praniu są dla mnie non name :). A że ilościowo posiadam je w nadmiarze (na spółkę z żoną) - nie jestem w stanie określić jaka firma zrobiła to co na sobie mam.
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Nie znam marek rajstop, które lubię... bo są to przeważnie grube bawełniane, nabywane w przeciwnych okolicznościach i nie zawsze kojarze, które, gdzie były kupione. Z cienkich szacunek mam do Elledue, Sanpellegrino (mam nadzieję, że tej ostatniej nazwy nie przekręciłem). Czyli produkty z prawie średniej półki.
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
Ostatnio musiałem niespodziewanie wyjechać w delegację, było przy tym tyle bałaganu że zapomniałem zabrać przygotowanej dla mnie przez żonę bielizny (ma się rozumieć i rajstop). Po przybyciu na miejsce docelowe z racji późnej godziny idąc po najmniejszej linii oporu wstąpiłem do Reala aby coś kupić - a że wybór był znikomy kupiłem 40 DEN MICROFIBRA TIP. Za cenę 4.9 pln nie spodziewałem się zbyt wiele, ale muszę przyznać że zostałem mile zaskoczony zawartością opakowania. Rajstopy naprawdę dobrej jakości, trwałe, dobrze przylegające, bez tendencji do zsuwania się. Rozmiar zgodny z tym co na opakowaniu, ładnie układa się na nodze. Myślę że warto będzie przetestować również inne TIP y (no może bez tych najtańszych )
- kamil
- Znawca tematu
- Kontakt:
to jeszcze zalezy moze jakas wadliwa para akurat byla albo partia wadliwa, a co do najtanszych to trzeba miec do nich szczescie ;) bo ja kupilem dwie pary tanszych to nie bylem z nich zadowolony i szybko sie zaczely rwac nawet :/
dzisiaj zakupilem sobie rajstopki gabrielli 10den cieliste jedwabiste. myslalem, ze nie beda sie swiecily. jakie wy polecacie takie cienkie matowe zeby sie nie swiecily?
dzisiaj zakupilem sobie rajstopki gabrielli 10den cieliste jedwabiste. myslalem, ze nie beda sie swiecily. jakie wy polecacie takie cienkie matowe zeby sie nie swiecily?
Ostatnio zmieniony 07 kwie 2008, 13:08 przez pantyhoseman, łącznie zmieniany 1 raz.
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt: