Męskie rajstopy.
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Stary wyga
- Kontakt:
- Wojtas
- Gaduła
- Kontakt:
Pozwoliłem sobie wysłać zapytanie do sklepu internetowego firmy Adrian o nowe męskie rajstopowe produkty. Dostałem odpowiedź że powinny być one dostępne w ciągu miesiąca ale w sklepie internetowym. Dostałem też załącznik na ten link z opakowaniami tych meginsów i rajstop. Muszę przyznać że rajstopy i meginsy o grubości 20 den wyglądają na modelu "odważnie" Z tego co widać po powiększeniu to te wyroby super wygladają na gładkich nogach. Niestety nic nie pisze o kolorach czy np. czy te wyroby mają rozporek.... Trzeba cierpliwie czekać...
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
-
- Gaduła
- Kontakt:
ja dziś zadzwoniłem do tej fabryki ,i tam miła pani powiedziała to samo co Wojtasowi.
Za miesiąc będzie więcej szczegółów na ten temat.Nie umiała powiedzieć ,czy będą one dostępne w zwykłych sklepach,że na razie będą tylko w ich skl. internt,.Tak samo co do ceny ,nic nie umiała powiedzieć.Podziękowała za zainteresowanie ,i to tyle.
Tak sobie myślę ,że jak one bedą tak dostępne jak te z LIdy i w zbliżonej cenie ,to marnie to widzę tą sprzedaż i zaiteresowanie klientów.Ja osobiście 4 krotnie na pewno nie przepłacę.,zeby mieć tylko rozporek w rajtkach.
Za miesiąc będzie więcej szczegółów na ten temat.Nie umiała powiedzieć ,czy będą one dostępne w zwykłych sklepach,że na razie będą tylko w ich skl. internt,.Tak samo co do ceny ,nic nie umiała powiedzieć.Podziękowała za zainteresowanie ,i to tyle.
Tak sobie myślę ,że jak one bedą tak dostępne jak te z LIdy i w zbliżonej cenie ,to marnie to widzę tą sprzedaż i zaiteresowanie klientów.Ja osobiście 4 krotnie na pewno nie przepłacę.,zeby mieć tylko rozporek w rajtkach.
big fish
-
- Stary wyga
- Kontakt:
- anipoki
- ModTeam
- Kontakt:
A ja wreszcie otworzyłem ten "katalog", ale jakoś nikt mi nie powiedział, że to jest spakowany plik, tylko rozszeżenie było błędne. Wystarczy zmienić końcówkę na .zip i wtedy można wypakować.
A co do zakupu, to jak cena będzie przyzwoita to może kupię sobie parę tych w romby ;)
A co do zakupu, to jak cena będzie przyzwoita to może kupię sobie parę tych w romby ;)
Noszę to co lubię i w czym się dobrze czuję...
-
- Stary wyga
- Kontakt:
To weź mu ten katalog wydrukuj, tam nawet jest logo europejskie Ale szczerze wątpię że to coś zmieni.
Dziwne rzeczy piszesz. Ja mam końcówkę .pdf i otwiera się bez problemu.anipoki pisze:A ja wreszcie otworzyłem ten "katalog", ale jakoś nikt mi nie powiedział, że to jest spakowany plik, tylko rozszeżenie było błędne. Wystarczy zmienić końcówkę na .zip i wtedy można wypakować.
Ostatnio zmieniony 21 cze 2011, 07:56 przez Radziu, łącznie zmieniany 1 raz.
- anipoki
- ModTeam
- Kontakt:
Radziu nie piszę "dziwnych" rzeczy, tylko sam sprawdź. Zmień sobie końcówkę na .zip i zobaczysz sam, że to archiwum. Możliwe, że starsze Adobe Readery obsługiwały jakoś archiwa, dlatego tobie się otwiera.
Ja też po ściągnięciu miałem końcówkę .pdf i co z tego jak nie chciało otworzyć.
Ja też po ściągnięciu miałem końcówkę .pdf i co z tego jak nie chciało otworzyć.
Noszę to co lubię i w czym się dobrze czuję...
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
-
- Gaduła
- Kontakt:
boggy,oni będą to sprzedawać w swoim sklepie internet.tak mi powiedziała ta sekretarka . Może później będzie to sprzedawane do innych sklepów internet.,ale chyba do zwykłych sklepów to to nie trafi.
Ja jestem ciekawy ceny tych rajtków.Dlaczego to im musi zając miesiąc ,żeby sklakulować cenę?
Może wynajeli dwie starsze panie za najniższą krajowa,i one na końcu taśmy wszywają rozporki.Doliczą ich pensje do cen wyprodukowanych damskich rajstop,podzielą przez ilośc ,i wyjdzie cena. za męskie Jak sie uwiną z robotą i będzie dużo sztuk ,to i cena będzie nieduża ,a jak przymarudzą ,to i może być stówka za sztukę.
Ja jestem ciekawy ceny tych rajtków.Dlaczego to im musi zając miesiąc ,żeby sklakulować cenę?
Może wynajeli dwie starsze panie za najniższą krajowa,i one na końcu taśmy wszywają rozporki.Doliczą ich pensje do cen wyprodukowanych damskich rajstop,podzielą przez ilośc ,i wyjdzie cena. za męskie Jak sie uwiną z robotą i będzie dużo sztuk ,to i cena będzie nieduża ,a jak przymarudzą ,to i może być stówka za sztukę.
big fish
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
- natasza1967
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Rajstopy i rozporek
Czy jest sens walczyć o rozporek w rajstopach jak ja do sikania siadam na desce? Dlatego w żaden sposób nie przeszkadza mi, że rajstopy, które kupuję są damskie. Kiedyś w lumpeksie kupiłem rajstopy, które miały zamek. Dosyć długo wytrzymały. Jednak wolę damskie bo rozporek w tych rajstopkach troszkę przeszkadzał - rajstopy miały wszyty zameczek.
Czy nie byłoby cudownie być kobietą?
-
- Stary wyga
- Kontakt:
- Wojtas
- Gaduła
- Kontakt:
Jeżeli to ma być seria For Men z Adriana to rozmiarówka musi być dopasowana do męskiej anatomii, rozporek ewidentnie świadczy że to wyrób dla mężczyzny. Z tego co wiadomo to to obecnie produkowane przez Adriana meginsy 100 den mają rozporek. Nie ma informacji co do rozporka w innych wyrobach , które mają wejść do sprzedaży. Meginsy 20 den i rajstopy 20 den, cienkie wyroby ciekawe jaka będzie ich trwałość w stosunku do ceny. A właśnie jeżeli chodzi o rozporek to przestawienie technologi zapewne nie jest takie proste, kiedy produkuje się 97 procent typowych rajstop i leginsów damskich...
- Wojtas
- Gaduła
- Kontakt:
- Wojtas
- Gaduła
- Kontakt:
-
- ModTeam
- Kontakt: