Męskie rajstopy.

Tutaj dyskutujemy ogólnie na tematy związane z nową moda czyli noszeniem rajstop przez facetów.

Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose

ODPOWIEDZ
Radziu

Post autor: Radziu » 18 cze 2011, 19:25

U mnie Adobereader 9 otwiera bez problemu.
byczunio
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: byczunio » 18 cze 2011, 23:13

A ja mam Adobe Reader 7.0 i otwiera mi nie tylko płaskie grafiki ale także 3D.
Awatar użytkownika
Wojtas
Gaduła
Gaduła
Kontakt:

Post autor: Wojtas » 19 cze 2011, 22:05

Pozwoliłem sobie wysłać zapytanie do sklepu internetowego firmy Adrian o nowe męskie rajstopowe produkty. Dostałem odpowiedź że powinny być one dostępne w ciągu miesiąca ale w sklepie internetowym. Dostałem też załącznik na ten link z opakowaniami tych meginsów i rajstop. Muszę przyznać że rajstopy i meginsy o grubości 20 den wyglądają na modelu "odważnie" Z tego co widać po powiększeniu to te wyroby super wygladają na gładkich nogach. Niestety nic nie pisze o kolorach czy np. czy te wyroby mają rozporek.... Trzeba cierpliwie czekać...
boggy
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: boggy » 19 cze 2011, 23:50

To może ja wyślę kolejne zapytanie, właśnie o kolory? I przy okazji spytam czy planują kiedyś w przyszłości wypuszczać też serie do sklepów. Jak zobaczą że jest odzew z różnych stron to może ruszy się coś więcej w tym kierunku ;)
big fish
Gaduła
Gaduła
Kontakt:

Post autor: big fish » 20 cze 2011, 15:40

ja dziś zadzwoniłem do tej fabryki ,i tam miła pani powiedziała to samo co Wojtasowi.
Za miesiąc będzie więcej szczegółów na ten temat.Nie umiała powiedzieć ,czy będą one dostępne w zwykłych sklepach,że na razie będą tylko w ich skl. internt,.Tak samo co do ceny ,nic nie umiała powiedzieć.Podziękowała za zainteresowanie ,i to tyle.
Tak sobie myślę ,że jak one bedą tak dostępne jak te z LIdy i w zbliżonej cenie ,to marnie to widzę tą sprzedaż i zaiteresowanie klientów.Ja osobiście 4 krotnie na pewno nie przepłacę.,zeby mieć tylko rozporek w rajtkach. :lol:
big fish
byczunio
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: byczunio » 20 cze 2011, 16:52

A ja jedne na pewno sobie kupię, by powiesić sobie opakowanie na szyi gdy będę szedfł na rozmowę do dyrektora, coby wiedział, że męskie noszę.
Radziu

Post autor: Radziu » 20 cze 2011, 20:25

Myślisz, że to coś zmieni :?:

Ja może jedne kupię, ale tylko dlatego że mi się podobają. Oczywiście to jeszcze zależy od ceny.
Awatar użytkownika
anipoki
ModTeam
ModTeam
Kontakt:

Post autor: anipoki » 20 cze 2011, 23:01

A ja wreszcie otworzyłem ten "katalog", ale jakoś nikt mi nie powiedział, że to jest spakowany plik, tylko rozszeżenie było błędne. Wystarczy zmienić końcówkę na .zip i wtedy można wypakować.
A co do zakupu, to jak cena będzie przyzwoita to może kupię sobie parę tych w romby ;)
Noszę to co lubię i w czym się dobrze czuję...
byczunio
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: byczunio » 21 cze 2011, 00:11

Każda forma zamknięcia ust jest dobra. niech mi tłymaczy, że rajstopy nie są europejskim ubiorem męskim skoro europejska firma na europejski rynek je produkuje w pełni legalnie.
Radziu

Post autor: Radziu » 21 cze 2011, 07:55

To weź mu ten katalog wydrukuj, tam nawet jest logo europejskie :-) Ale szczerze wątpię że to coś zmieni.
anipoki pisze:A ja wreszcie otworzyłem ten "katalog", ale jakoś nikt mi nie powiedział, że to jest spakowany plik, tylko rozszeżenie było błędne. Wystarczy zmienić końcówkę na .zip i wtedy można wypakować.
Dziwne rzeczy piszesz. Ja mam końcówkę .pdf i otwiera się bez problemu.
Ostatnio zmieniony 21 cze 2011, 07:56 przez Radziu, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
anipoki
ModTeam
ModTeam
Kontakt:

Post autor: anipoki » 21 cze 2011, 10:21

Radziu nie piszę "dziwnych" rzeczy, tylko sam sprawdź. Zmień sobie końcówkę na .zip i zobaczysz sam, że to archiwum. Możliwe, że starsze Adobe Readery obsługiwały jakoś archiwa, dlatego tobie się otwiera.
Ja też po ściągnięciu miałem końcówkę .pdf i co z tego jak nie chciało otworzyć.
Noszę to co lubię i w czym się dobrze czuję...
Radziu

Post autor: Radziu » 21 cze 2011, 10:53

zmieniłem i mam teraz komunikat z winzipa "cannot open file"
boggy
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: boggy » 21 cze 2011, 18:50

Cyt. "Rajstopy 20den będą dostępne w kolorach: nero (czarny), fumo (grafit), visone (braz)".
:mrgreen:
Ale o wypuszczaniu do zwykłych sklepów nic nie napisali.
big fish
Gaduła
Gaduła
Kontakt:

Post autor: big fish » 21 cze 2011, 22:42

boggy,oni będą to sprzedawać w swoim sklepie internet.tak mi powiedziała ta sekretarka . Może później będzie to sprzedawane do innych sklepów internet.,ale chyba do zwykłych sklepów to to nie trafi.
Ja jestem ciekawy ceny tych rajtków.Dlaczego to im musi zając miesiąc ,żeby sklakulować cenę?
Może wynajeli dwie starsze panie za najniższą krajowa,i one na końcu taśmy wszywają rozporki.Doliczą ich pensje do cen wyprodukowanych damskich rajstop,podzielą przez ilośc ,i wyjdzie cena. za męskie :-D Jak sie uwiną z robotą i będzie dużo sztuk ,to i cena będzie nieduża ,a jak przymarudzą ,to i może być stówka za sztukę. :-/
big fish
Tommy_2011
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: Tommy_2011 » 21 cze 2011, 23:19

ja tam rozporka w rajstopach nie potrzebuję, noszę bokserki, które takiego nie posiadają, więc i rajstopach nie musi być
Awatar użytkownika
natasza1967
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Rajstopy i rozporek

Post autor: natasza1967 » 22 cze 2011, 06:52

Czy jest sens walczyć o rozporek w rajstopach jak ja do sikania siadam na desce? Dlatego w żaden sposób nie przeszkadza mi, że rajstopy, które kupuję są damskie. Kiedyś w lumpeksie kupiłem rajstopy, które miały zamek. Dosyć długo wytrzymały. Jednak wolę damskie bo rozporek w tych rajstopkach troszkę przeszkadzał - rajstopy miały wszyty zameczek.
Czy nie byłoby cudownie być kobietą?
byczunio
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: byczunio » 22 cze 2011, 11:20

Tommy, a jak wogóle nosi się rajstopy na bokserki? Bo ja sobie tego nie za bardzo wyobrażam. Chyba, że masz obcisłe bokserki. W USArmy specjalnie wprowadzili pończochy dla żołnierzy noszących bokserki.
Awatar użytkownika
Wojtas
Gaduła
Gaduła
Kontakt:

Post autor: Wojtas » 22 cze 2011, 12:04

Jeżeli to ma być seria For Men z Adriana to rozmiarówka musi być dopasowana do męskiej anatomii, rozporek ewidentnie świadczy że to wyrób dla mężczyzny. Z tego co wiadomo to to obecnie produkowane przez Adriana meginsy 100 den mają rozporek. Nie ma informacji co do rozporka w innych wyrobach , które mają wejść do sprzedaży. Meginsy 20 den i rajstopy 20 den, cienkie wyroby ciekawe jaka będzie ich trwałość w stosunku do ceny. A właśnie jeżeli chodzi o rozporek to przestawienie technologi zapewne nie jest takie proste, kiedy produkuje się 97 procent typowych rajstop i leginsów damskich...
Radziu

Post autor: Radziu » 22 cze 2011, 13:51

Skoro w innych męskich ubraniach np majtkach czy też spodniach dresowych nie ma rozporka to po co wam rozporek w rajstopach?
Awatar użytkownika
Wojtas
Gaduła
Gaduła
Kontakt:

Post autor: Wojtas » 22 cze 2011, 14:38

Właśnie ten rozporek wyróżnia że to produkt dla panów. Ja osobiście korzystam z rozporka w rajstopach z (Lidia)) 100 den. W tych rajstopach jest on dobrze wykonany. Nie mam jeszcze meginsów z Adriana więc nie wiem jak tak wykonano ten szczegół....
Radziu

Post autor: Radziu » 22 cze 2011, 14:50

Ale do czego to wyróżnienie jest potrzebne :?: pytam poważnie.
Awatar użytkownika
Wojtas
Gaduła
Gaduła
Kontakt:

Post autor: Wojtas » 22 cze 2011, 15:00

Radziu ! Temat męskie rajstopy więc chyba rozporek nie jest wyróżnieniem... tylko standartem.
Radziu

Post autor: Radziu » 22 cze 2011, 15:02

Skoro tak, to dlaczego większość męskich majtek nie ma rozporka :?: A spodni dresowych z rozporkiem chyba nigdy nie widziałem.
dr.pantyhose
ModTeam
ModTeam
Kontakt:

Post autor: dr.pantyhose » 22 cze 2011, 21:31

Ja widziałem spodnie dresowe z rozporkiem. Miały wstrętny kolor zielono bury i były wojskowe.

A o rozporku już dyskutowaliśmy. Chyba byłby potrzebny tylko do tego aby wam kobiety rajstop nie podbierały.
dr.eklektyczny
Radziu

Post autor: Radziu » 22 cze 2011, 21:36

Myślisz że kobietom by przeszkadzał?
ODPOWIEDZ