Teraz nero - kiedyś gattoman
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- nero
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Teraz nero - kiedyś gattoman
Witam wszystkich wielbicieli rajstop, pończoch, mody indywidualnej i często odważnej, witam wszystkich którzy nie przejmują się reakcją ludzi na zmieniającą się modę. To my ją kształtujemy i nadajemy jej nowy wymiar i charakter dzięki czemu ludzie przyzwyczają się i będą traktować po prostu zwyczajnie.
Tego wszystkiego Wam i sobie życzę!
PS. Z pewnością wielu z Was kojarzy mnie z poprzednich lat, gdzie na innych stronach pisałem jako gattoman. Czas się zmienia i nick też, dziś uwielbiam już nie tylko rajstopy gatta. Ulubiony kolor rajstop pozostał jednak wciąż ten sam dlatego właśnie nick nero :)
Pozdrawiam
nero
Tego wszystkiego Wam i sobie życzę!
PS. Z pewnością wielu z Was kojarzy mnie z poprzednich lat, gdzie na innych stronach pisałem jako gattoman. Czas się zmienia i nick też, dziś uwielbiam już nie tylko rajstopy gatta. Ulubiony kolor rajstop pozostał jednak wciąż ten sam dlatego właśnie nick nero :)
Pozdrawiam
nero
- nero
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- Zaawansowany
- Kontakt:
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Re: Teraz nero - kiedyś gattoman
Nadal jesteś przekonany, że to Twój ulubiony kolor rajstopnero pisze:Ulubiony kolor rajstop pozostał jednak wciąż ten sam dlatego właśnie nick nero :)
- nero
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- rajman
- Się Rozkręca
- Kontakt:
- rajman
- Się Rozkręca
- Kontakt:
- nero
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- nero
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Chyba nie czytasz ze zrozumieniem. Czy ja gdzieś pisałem, że w czarnych chodzę tylko w domu? Poza tym swoim zachowaniem sprawiasz, że coraz bardziej zastanawiam się nad opuszczeniem tego forum. Nie dziwię się, że tak wiele osób nie uczestniczy w dyskusjach skoro każdą wypowiedź użytkowników krytykujesz i dajesz do zrozumienia że wg Ciebie jest tylko jedna prawda - Twoja prawda. Poza tym wszyscy z pewnością czekamy z niecierpliwością na Twoje nowe zdjęciaRadziu pisze:Ok. Czyli to ulubiony kolor do użytku w domu?
- nero
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- ModTeam
- Kontakt:
Ok chyba nie chcemy doprowadzić do wojny dwóch ważnych forumowiczów. Kazdy z was promuje Nową Modę na swój sposób i jest dobrze.
Ja mam nick dr. a nie jestem doktorem.
Podobaja mi się czarne rajstopy ale sam ich za często nie noszę. Rozumiem więc, że można mieć nick na podstawie tego co się lubi. W innym przypadku musielibyśmy wrócic do historycznego sposobu nadawania nazwisk - ników np. Kowal, Stolarz, Małowiejski.
Ja mam nick dr. a nie jestem doktorem.
Podobaja mi się czarne rajstopy ale sam ich za często nie noszę. Rozumiem więc, że można mieć nick na podstawie tego co się lubi. W innym przypadku musielibyśmy wrócic do historycznego sposobu nadawania nazwisk - ników np. Kowal, Stolarz, Małowiejski.
dr.eklektyczny
-
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- Zaawansowany
- Kontakt:
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Ja wiem, że mniej się teraz udzielam, ale czasu nie mam za bardzo. Wiem też, że nie robię praktycznie nic w związku z promowaniem nowej mody, ale chciałbym powiedzieć, że Radek oraz Nero są nam bardzo potrzebni. Zgadzam się z nerem, że Radek odstrasza wielu użytkowników i nie sądziłem, że będzie poruszał temat nicka dawnego Gattomana... Ostatnio Radek się czepia wszystkich nicków... Wyluzuj trochę Radziu, bo nie przybędzie nam forumowiczów, wręcz odwrotnie...