Witam - juras
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Witam - juras
Witam wszystkich,
od dłuższego czasu obserwuje, nadszedł czas, aby dołączyć się do życia forum.
Fascynacja tematem z mojej strony zaczęła się od lat młodzieńczych, jak zapewne u większości z nas. Oglądanie rajstop na nogach mojej żony to zdecydowanie moja pasja.
Noszenie tego ubioru przeze mnie to raczej staranie się wprowadzić w życie nowej mody, gdyż uważam, że różnorodność strojów określanych jako typowo "męskie" jest nazbyt nikła. Nam też należy się odrobina elegancji w innym tego słowa znaczeniu niż jeansy + t-shirt czy koszula.
Jeśli chodzi o świadomość bliskich.. Żona wie, ale jakoś wciąż nie mogę się do końca przełamać, aby promować to gdzieś dalej. Być może dzięki obecności tutaj nauczę się tej odwagi
Pozdrawiam
Juras
od dłuższego czasu obserwuje, nadszedł czas, aby dołączyć się do życia forum.
Fascynacja tematem z mojej strony zaczęła się od lat młodzieńczych, jak zapewne u większości z nas. Oglądanie rajstop na nogach mojej żony to zdecydowanie moja pasja.
Noszenie tego ubioru przeze mnie to raczej staranie się wprowadzić w życie nowej mody, gdyż uważam, że różnorodność strojów określanych jako typowo "męskie" jest nazbyt nikła. Nam też należy się odrobina elegancji w innym tego słowa znaczeniu niż jeansy + t-shirt czy koszula.
Jeśli chodzi o świadomość bliskich.. Żona wie, ale jakoś wciąż nie mogę się do końca przełamać, aby promować to gdzieś dalej. Być może dzięki obecności tutaj nauczę się tej odwagi
Pozdrawiam
Juras
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- nero
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
- anipoki
- ModTeam
- Kontakt:
Witamy, witamy
Jak napisał wyżej kolega Tommy im więcej nas tym lepiej
A przy okazji
Jak napisał wyżej kolega Tommy im więcej nas tym lepiej
A przy okazji
to popieram cię na całej linii. Taka była moja riposta do żonki jak mi się śmiała z moich fioletowych podkolanówekjuras pisze:Nam też należy się odrobina elegancji w innym tego słowa znaczeniu niż jeansy + t-shirt czy koszula.
Noszę to co lubię i w czym się dobrze czuję...