Trochę inny temat
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- musa
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- nero
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Nie wyobrażam sobie bym założył typowe, bawełniane skarpety do sandałów. Rozumiem, że może chodzić tu o względy praktyczne, obcieranie stopy itp. W takim wypadku założyłbym z pewnością podkolanówki lub cienkie skarpetki damskie z lycry najlepiej bez wzmocnień na palcach. Kiedyś już tak chodziłem i sprawdziło się w 100%. Jeśli kolor jest dobrze dobrany to nikt nawet tego nie zauważy.
- nero
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
-
- ModTeam
- Kontakt:
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
Radziu pisze:Możecie sobie wyobrazić jak to okropnie wyglądało.
a zapytam - gdzie łamanie kanonów mody? Nam wolno - innym nie? nie to ładne co ładne, ale co się komu podoba, a o gustach się raczej nie dyskutuje.MusicManiac pisze:To tak obleśnie wygląda...
Rozum przychodzi z wiekiem - niestety najczęściej jest to wieko trumny.
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
To teraz powiedzcie jakie byłyby Wasze odczucia, gdyby na jakimkolwiek innym forum (ogólnodostępnym) spotkalibyście takie same posty, tylko w pierwszym zamiast "Wczoraj widziałem kobietę w czarnych butach typu peep toe, na obcasie, i miała do tego jasno niebieskie bawełniane skarpetki. " byłoby - widziałem faceta ubranego w rajstopy..... dalej bez zmian. Osobiście może nie mam wyrobionego zmysłu estetycznego - ale ponoć i w kiczu jest coś pięknego....
Rozum przychodzi z wiekiem - niestety najczęściej jest to wieko trumny.
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- ModTeam
- Kontakt:
Nowa Moda czy łamanie stereotypów to jedna strona medalu a druga to wszystko trzeba tak ubierac aby pasowalo do siebie.
Ja łamię stereotypy ale nie ubiorę rajstop do spodenek zasłaniających tylko pośladki.
Jako dość duży mężczyzna mam dość umięśnione nogi. Gdybym był kobietą i miał zbyt obfite nogi też bym nie ubrał takich króciutkich spodenek. To jest własnie ubieranie się z gustem.
Ja łamię stereotypy ale nie ubiorę rajstop do spodenek zasłaniających tylko pośladki.
Jako dość duży mężczyzna mam dość umięśnione nogi. Gdybym był kobietą i miał zbyt obfite nogi też bym nie ubrał takich króciutkich spodenek. To jest własnie ubieranie się z gustem.
dr.eklektyczny
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Postaram się trochę wyjaśnić ( niech będzie ze mnie jakiś tu pożytek).musa pisze:Trochę inny temat, dziś oglądałem kobietki w mieście. 99% chodziła dzisiaj w spodniach. I jak zwykle u dołu spodni u każdej wystawały stopy w rajstopach.
Rozumiem, że kobiety naszą rajstopy do spódnic i sukienek, żeby pokazać ładne nogi, OK.
Ale po co Wszystkie noszą pod spodniami? Bo lubią, że jest to miłe, czy, że cieplej?
Na początek trochę o różnicach płci.
Otóż kobieta, jako jednostka podrzędna i mniej rozwinięta, z natury swojej musi być podporządkowana....oupss, to nie to forum... hii, hii....
Otóż kobiece narządy wew (jajniki) lubią ciepło, i w instynkcie kobiety wpisane jest dbanie o ten aspekt. Nowa moda daje ale i odbiera. Kobietom odebrała przyzwoite, porządne, zabudowane majtasy a w zamian dała stringi <tfu, co za bezeceństwo> . A żadne nawet najlepiej przylegające spodnie nie otulają tak kobiecego podbrzusza jak (najcieńsze nawet) rajstopy.
Poza tym, w damskich jeansach tzw stan jest dużo krótszy niż w męskich, i szew wewnętrzny w kroku potrafi nieźle obetrzeć. W takim wypadku rajstopy moga stanowić rodzaj zabezpieczenia.
I nie zgadzam się ze stwierdzeniem Wszystkie. Ja nie noszę rajstop. Żadnych, ani pod spodnie ani do sukienki. Pończochy, ale to już osobny temat.
Lubię zwierzęta. Dlatego ich nie jem.
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt: