Facet w spódnicy
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Stary wyga
- Kontakt:
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
Od propozycji zawsze trzeba zacząć. Gdyby tak trochę ten temat rozdmuchać to może by się to przyjęło, kto wie?
http://pl.wikipedia.org/wiki/15_maja
http://pl.wikipedia.org/wiki/15_maja
-
- Zaawansowany
- Kontakt:
- phmenpl
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- ModTeam
- Kontakt:
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
http://www.wiocha.pl/48806,Chce_ogladac_twoje_nogi
Czy to nie jest czasem rMaciej1983?
Czy to nie jest czasem rMaciej1983?
-
- ModTeam
- Kontakt:
-
- Zaawansowany
- Kontakt:
- phmenpl
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Dziś miałem ciekawe zdarzenie.
W ciuchlandzie podobała mi sie fajowa spódnica niby była na gumka ale zapytałem czy jak by była za mała czy mogę zwrot zrobić ale ona mi zaproponowała że "Jak pan che to niech pan zamierzy sobie i będzie pan wiedział" - tak mi powiedziała.
Na samym początku zrobiłem głupia mina i poszłem sprawdzić i jest ok, chodzę całe popołudnie w niej
W ciuchlandzie podobała mi sie fajowa spódnica niby była na gumka ale zapytałem czy jak by była za mała czy mogę zwrot zrobić ale ona mi zaproponowała że "Jak pan che to niech pan zamierzy sobie i będzie pan wiedział" - tak mi powiedziała.
Na samym początku zrobiłem głupia mina i poszłem sprawdzić i jest ok, chodzę całe popołudnie w niej
Miej wyjebane a będzie ci dane
-
- Stary wyga
- Kontakt:
- phmenpl
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
- krzyś
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
A ja chodzę w damskich spódnicach i nikt się nie czepia, że to damskie, a nie męskiej .byczunio pisze: Gdzie? Szukam takiej od wielu lat i nie mogę znaleźć.
Wcale chodzenie publiczne w spódnicy tak nie boli jak się Wam wydaje. Chodzę w spódnicach od ok 10 lat i żyję. Jedyne, czego mi do szczęścia brakuje to metka plus paragon ze sklepu informujące, że legalnie nabyłem spódnicę męską.
Oo... Będziesz profesorem?byczunio pisze: Oj, znam, znam. czasem na basenie widuję kilku panów profesorów z biustem, którego przeciętna kobieta by się nie powstydziła. Jak nic ze sobą nie zrobię to za kilka(naście) lat sam do nich dołączę.
Ostatnio zmieniony 03 wrz 2011, 13:13 przez rmaciej1983, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Stary wyga
- Kontakt:
Macieju,
jak zapewne czytałeś też używam damskich spódnic, jednak ostatnio zbieram paragony jako "podkładki" do używania pewnych wyrobów, które w powszechnym mniemaniu nie są męskie. Mam paragon za zakup lakieru do paznokci dla mężczyzn, meskich rajstop. Jednak cały czas brakuje mi paragonu za zakup meskiej spódnicy. Niestety, w pracy muszęsię wykazywać takimi "glejtami".
jak zapewne czytałeś też używam damskich spódnic, jednak ostatnio zbieram paragony jako "podkładki" do używania pewnych wyrobów, które w powszechnym mniemaniu nie są męskie. Mam paragon za zakup lakieru do paznokci dla mężczyzn, meskich rajstop. Jednak cały czas brakuje mi paragonu za zakup meskiej spódnicy. Niestety, w pracy muszęsię wykazywać takimi "glejtami".
-
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
Bez urazy, ale uważam że jeśli używasz lakierów do paznokci, nosisz rajstopy i spódnice to nawet z takimi paragonami ciemna masa będzie Cię uważać za zboka. Ciężko jest z akceptacją samych rajstop, a co dopiero kiedy elementów garderoby powszechnie uważanej za damską będzie więcej.byczunio pisze:jednak ostatnio zbieram paragony jako "podkładki" do używania pewnych wyrobów, które w powszechnym mniemaniu nie są męskie.
W takiej sytuacji żadne paragony nie pomogą, po prostu twardo musisz obstawać przy tym, że masz taki styl i do widzenia. Pokazywanie kwitków może zostać odebrane jako "winny się tłumaczy".
-
- Stary wyga
- Kontakt: