Witam - wege-anna
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Witam - wege-anna
Witam. Od jakiegoś czasu zaglądam sobie na to forum, dowiedziałam się od was wielu pożytecznych rzeczy. Dziękuję. Od dziś wolałabym to robić bardziej "oficjalnie", żebyście wiedzieli o moim istnieniu. Czy mogę? W razie potrzeby mogę o sobie napisać więcej (cokolwiek).
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 03 maja 2011, 15:57 przez wege-anna, łącznie zmieniany 1 raz.
Lubię zwierzęta. Dlatego ich nie jem.
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Wiem, Magdo, że nie lubisz użytkowników, którzy nie piszą postów, nie udzielają się na forum. Niestety ja pewnie bedę takim użytkownikiem, bo cóż ja wam mogę poradzić....to rzczej ja korzystam z waszych rad. Mogę Cię tylko zapewnić, że nie jestem żadnym podglądaczem itd.
-
- Stary wyga
- Kontakt:
- anipoki
- ModTeam
- Kontakt:
Witam na forum kolejną osobę ze strony płci Pięknej
Piszesz, że to raczej ty kożystasz z "naszych" rad, to może jakaś podpowiedź w jakim temacie, to będziemy wiedzieć w czym konkretnie możemy Ci poradzić/pomóc
Nie krępuj się i pisz śmiało, a może kiedyś to Ty poradzisz coś komuś?
Piszesz, że to raczej ty kożystasz z "naszych" rad, to może jakaś podpowiedź w jakim temacie, to będziemy wiedzieć w czym konkretnie możemy Ci poradzić/pomóc
Nie krępuj się i pisz śmiało, a może kiedyś to Ty poradzisz coś komuś?
Noszę to co lubię i w czym się dobrze czuję...
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
-
- Gaduła
- Kontakt:
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Miło, że jest tu ktoś w miarę obeznany w temacie wege.
Mięsa, wędlin, produktów odzwierzęcych "pierwszego stopnia" nie jem w ogóle ( na marginesie: ryba to tez mięso)
Produkty odzwierzęce "drugiego stopnia" np. ser, śmietana lub jajka tylko od "producentów" typu "baba na wsi". Mleka nie piję.
Jesli koniecznie jest tu potrzebna jakaś etykietka to można mnie nazwać loktoowowegetarianką. Ale przedstawiam się "Anna"
Mięsa, wędlin, produktów odzwierzęcych "pierwszego stopnia" nie jem w ogóle ( na marginesie: ryba to tez mięso)
Produkty odzwierzęce "drugiego stopnia" np. ser, śmietana lub jajka tylko od "producentów" typu "baba na wsi". Mleka nie piję.
Jesli koniecznie jest tu potrzebna jakaś etykietka to można mnie nazwać loktoowowegetarianką. Ale przedstawiam się "Anna"
- anipoki
- ModTeam
- Kontakt:
Hehe nie przejmuj się, że nie wiedziałaś o tym, ja też dowiedziałem się dopiero na tym forum, że to tak się nazywa , a nawiasem mówiąc, też noszę pończochy już od kilku ładnych latwege-anna pisze:Np to od Was dowiedziałam się co to jest manszeta Hiihii
Noszę to co lubię i w czym się dobrze czuję...
- anipoki
- ModTeam
- Kontakt:
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
- anipoki
- ModTeam
- Kontakt:
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Mam w rodzinie dzieciaka, obecnie ma 2 latka, który mięsa nie tknie. I nawet podstępem przemycone wypluwa natychmiast Urodzony wegetarianinwege-anna pisze:... przejdźcie z rodziną na weganizm. Jak się ludzie dowiedzą, że nie jecie mięsa, ryb, jajek, serów, mleka etc, i nie dajecie tych rzeczy dziecku, to się podniesie takie larum, że głowa mała.