Podkolanówki

Tutaj dyskutujemy ogólnie na tematy związane z nową moda czyli noszeniem rajstop przez facetów.

Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose

Awatar użytkownika
anipoki
ModTeam
ModTeam
Kontakt:

Post autor: anipoki » 24 kwie 2011, 08:37

Ja ostatnio noszę podkolanówki z mikrofibry z dodatkiem lycry firmy Adrian, koloru Fumo.
Kupiłem je w Intermarche i powiem, że wykonanie pierwsza klasa. Zresztą w sumie nie były tanie bo kosztują 5zł z groszami za jedną parę.
Są wygodne i się nie zsuwają (u mnie do momentu braku dłuższych odrostów na nogach :mrgreen: ).
Noszę to co lubię i w czym się dobrze czuję...
byczunio
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: byczunio » 24 kwie 2011, 09:48

A ja właśnie wracam do podkolanówek, bo zamieniłem długie spodnie na 3/4. Mam jakieś Meryliny ale większość to nonamy. Czarne 40 lub wszelkie odcienie beżu 15-20 den.
marcinvisone
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: marcinvisone » 12 cze 2011, 13:56

ja lubie chodzic w podkolanowkach. zakladam jak najdzie ochota oczywiscie zawsze do jeansow. Zakladam podkolanowki marilyn i fiory. mile uczucie. marilyn ma siwetny sciagacz bardzo szeroki i nie uciskajacy - bardzo to cenie. inne podkolanowki mimo ze napisane jest bezuciskowe sa jednak uciskowe. podkolanowki mam w wielu kolorach i wzorach.
depilujcie nogi i noscie rajstopki :)
Awatar użytkownika
Wojtas
Gaduła
Gaduła
Kontakt:

Post autor: Wojtas » 24 cze 2011, 16:22

Ja przeważnie noszę podkolanówki czarne lub granatowe 40-50 den. Firma nie ma znaczenia.Czasem zakładam do długich spodni dresowych i sportowych sandałów...
Awatar użytkownika
MusicManiac
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: MusicManiac » 28 cze 2011, 23:10

Ja ostatnio noszę podkolanówki masz skarpetki ;)
ODPOWIEDZ