Trochę inny temat
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- musa
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Trochę inny temat, dziś oglądałem kobietki w mieście. 99% chodziła dzisiaj w spodniach. I jak zwykle u dołu spodni u każdej wystawały stopy w rajstopach.
Rozumiem, że kobiety naszą rajstopy do spódnic i sukienek, żeby pokazać ładne nogi, OK.
Ale po co Wszystkie noszą pod spodniami? Bo lubią, że jest to miłe, czy, że cieplej?
I dlaczego właśnie z tego samego powodu pod spodniami ( z wystającymi stopami) nie mogą chodzić oficjalnie faceci?
Nie piszcie tylko, że mogą, po narazie przecieramy szlaki, ale ja się zastanawiam pod względem filozoficznym i takiej odpowiedzi oczekuję, dlaczego?
Rozumiem, że kobiety naszą rajstopy do spódnic i sukienek, żeby pokazać ładne nogi, OK.
Ale po co Wszystkie noszą pod spodniami? Bo lubią, że jest to miłe, czy, że cieplej?
I dlaczego właśnie z tego samego powodu pod spodniami ( z wystającymi stopami) nie mogą chodzić oficjalnie faceci?
Nie piszcie tylko, że mogą, po narazie przecieramy szlaki, ale ja się zastanawiam pod względem filozoficznym i takiej odpowiedzi oczekuję, dlaczego?
- krzyś
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
rajstopy dla kobiet są tak bardzo normalne że większość z nich nie odczuwa potrzeby stawiania ich za wszelką cenę nad np spodniami (tak samo długość spodni u mężczyzn z reguły zakrywa skarpetki - nikt z nas pewnie nie zastanawia się dlaczego żony kupują nam je w różnych fajnych kolorach i fakturach podczas gdy widać je tylko podczas prania). myślę więc, że ciągłe uważanie aby nie zaciągnąć sobie rajstop gdzieś w autobusie jest dla kobiet na tyle upierdliwe że wybierają spodnie, skarpetka czy rajstopa pozostaje więc dodatkiem...
Ostatnio zmieniony 07 kwie 2011, 10:25 przez krzyś, łącznie zmieniany 1 raz.
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
W większości przypadków chodzą w gwałtkach. Taka moda. Do balerinek jakoś stopa musi wyglądać, a że spodnie noszą to ubierają gwałtki. Moja nienawidzi rajstop pod spodnie, zresztą ja też i dlatego wybierają gwałtki. Jak tylko zaczyna się robić pogoda na czółenka różnego rodzaju to widac to na ulicach. Ty musa nie wiedziałeś o tym?? Twoja tak nie nosi?
-
- Stary wyga
- Kontakt:
- musa
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
No dobrze, ale mogłyby nosić skarpetki czy podkolanówki normalne, a nie pończosznicze.
Jest cieplej, są bardziej trwałe.
Mogę zrozumieć, że rajstopy wyłącznie dla kobiet z tego powodu, że mają ładniejsze nogi i chcą je pokazać w sukienkach lub spódnicach. Ale przejmując od nas spodnie, albo nie powinny ich nosić pod spodem, albo noszenie pod spodniami przez facetów powinno być równie naturalną rzeczą pod słońcem.
Rozumiecie mój tok myślenia? Jak tak, to wyjaśnijcie dlaczego tak nie jest.
PS Moja też tak się nosi.
Jest cieplej, są bardziej trwałe.
Mogę zrozumieć, że rajstopy wyłącznie dla kobiet z tego powodu, że mają ładniejsze nogi i chcą je pokazać w sukienkach lub spódnicach. Ale przejmując od nas spodnie, albo nie powinny ich nosić pod spodem, albo noszenie pod spodniami przez facetów powinno być równie naturalną rzeczą pod słońcem.
Rozumiecie mój tok myślenia? Jak tak, to wyjaśnijcie dlaczego tak nie jest.
PS Moja też tak się nosi.
- krzyś
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
To dobrze czy źle?byczunio pisze:Założenie cienkich rajstop na wydepilowane nogi przywraca czucie spodni jak przy kudłatych.
Zakładam cienkie rajstopy pod spodnie jeansowe, ponieważ lubię oddzielić nogi od spodni.
Na rower w jesień mam porządne ocieplane rowerowe spodnie, gdzie tak naprawdę nie powinno zakładać się warstw pośrednich, ale ja wciągam cienkie rajstopy z powodu praktycznego - łatwiej te obcisłe spodnie założyć. lepszy poślizg:-)
-
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
- musa
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Dlaczego bawełniane kobietą nie pasują a facetą tak, skoro wg Ciebie są wygodniejsze?Radziu pisze:Do większości damskich butów bawełniane skarpetki poprostu nie pasują. Chociażby do najpopularniejszych o tej porze roku, czyli do balerinek.
A faceci nie noszą może dlatego, że do męskich butów to nie ma sensu, bo i tak nie widać, a bawełniane skarpetki są wygodniejsze.
Radziu coś w tej wypowiedzi się zakręciłeś.
-
- Stary wyga
- Kontakt:
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
- musa
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt: