Witam-Pati
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Witam-Pati
Witam wszystkich forumowiczów.Mam na imię Patryk i mam 18 lat.Swoją przygodę z rajstopami zacząłem mając już 10-11 lat,podkradałem je chyba jak każdy ;) od mamy.Lubię też nosić pończochy,ale głównie zakładam rajstopy.Nie wiem dlaczego kocham rajstopy,po prostu lubię je mieć na sobie.Głównie nosze czarne 100den,w cienkich rzadko chodzę.Jak macie jakieś pytania,to zadawajcie,na wszystkie odpowiem :).
- anipoki
- ModTeam
- Kontakt:
-
- Zaawansowany
- Kontakt:
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
- anipoki
- ModTeam
- Kontakt:
Witaj Pati w klubie Ja obecnie posiadam trochę pończoch i kilka rajstop, bo wolę jednak pończochy. Ale wcale nie wszystkie mam grube i jakoś mi to nie przeszkadza.
Zaraz co prawda pewnie ktoś napisze, że ukrywam się z tym przed wszystkimi, ale cóż...
Polecam jednak zakup jakichś cieńszych, bo wiosną i latem to się ugotujesz. Jeżeli golisz nogi (jak większość forumowiczów) to nie polecam zakupu poniżej 15den, bo się szybko zniszczą. Jeżeli nie golisz... (cóż może warto spróbować) to obojętne jakie kupisz, ale i tak te cienkie szybciej się niszczą.
Spróbuj bo warto mieć coś cieńszego w kolekcji
Zaraz co prawda pewnie ktoś napisze, że ukrywam się z tym przed wszystkimi, ale cóż...
Polecam jednak zakup jakichś cieńszych, bo wiosną i latem to się ugotujesz. Jeżeli golisz nogi (jak większość forumowiczów) to nie polecam zakupu poniżej 15den, bo się szybko zniszczą. Jeżeli nie golisz... (cóż może warto spróbować) to obojętne jakie kupisz, ale i tak te cienkie szybciej się niszczą.
Spróbuj bo warto mieć coś cieńszego w kolekcji
Noszę to co lubię i w czym się dobrze czuję...
- anipoki
- ModTeam
- Kontakt:
To zależy od owłosienia, ja naprzykład jak ogolę nogi to mam gładkie góra jeden dzień, potem mam krótkie szorstkie odrosty i jak zakładam rajstopki/pończochy to może się pozaciągać.!Radziu pisze:Uważasz że przy gładkich nogach cienkie rajstopy krócej wytrzymają niż przy owłosionych?
Można w ten sposób szybko załatwić cienkie rajstopki/pończochy.
!Radziu pisze:po co rajstopy na lato?
A chociażby na chłodne wieczory. Przecież nie trzeba zakładać od razu 60 lub 80den
Noszę to co lubię i w czym się dobrze czuję...
- anipoki
- ModTeam
- Kontakt:
-
- ModTeam
- Kontakt:
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
- anipoki
- ModTeam
- Kontakt: