Dlaczego rajstopy ??
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- phman.plwro
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Cóż latem jest według mnie rzeczywiście ciężko...
Sposobów mam kilka
1. Podkolanówki - firmowe wysokiej jakości - jakoś da się jeszcze znieść
2. Pończochy - bez koronki, z samą gumą też nie są złe - niestety widać pod spodniami - twożący się obważanek
3. Cienkie 10 lub 8-ki ale trwałość mała i .... no mi się nie podobają ...
Poza tym zostają ukochane 15-ki Gatty Laura bezmajtkowa (ten połysk w słońcu)
Sposobów mam kilka
1. Podkolanówki - firmowe wysokiej jakości - jakoś da się jeszcze znieść
2. Pończochy - bez koronki, z samą gumą też nie są złe - niestety widać pod spodniami - twożący się obważanek
3. Cienkie 10 lub 8-ki ale trwałość mała i .... no mi się nie podobają ...
Poza tym zostają ukochane 15-ki Gatty Laura bezmajtkowa (ten połysk w słońcu)
- phman.plwro
- Się Rozkręca
- Kontakt:
- phman.plwro
- Się Rozkręca
- Kontakt:
- phman.plwro
- Się Rozkręca
- Kontakt:
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
latem niestety bez rajstop- jak hmmm muszę to pończochy ale one są 1. drogie 2. nietrwałe ale nieraz mus to mus
podkolanka brrrrrr my nazywamy to antygwałty noga fatalnie się prezentuje-popatrzcie nieraz na ulicy.
nie przeczę że nie mam owszem posiadam nieraz pod spodnie by w chłodne dni latem coś na stopy założyć przecież do szpilek, sandałków czy balerin nie założę skarpetek np. białych...<lol>
podkolanka brrrrrr my nazywamy to antygwałty noga fatalnie się prezentuje-popatrzcie nieraz na ulicy.
nie przeczę że nie mam owszem posiadam nieraz pod spodnie by w chłodne dni latem coś na stopy założyć przecież do szpilek, sandałków czy balerin nie założę skarpetek np. białych...<lol>
Nie zawsze mów, co wiesz, ale zawsze wiedz, co mówisz.-Klaudiusz
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Ale to chyba samonośne są drogie. Kiedyś kupilem na allegro jakieś polskie po 6,50 ( o ile dobrze pamiętam i muszę przyznać, że trzymają się dobrze nawet po kilkunastu praniach. Silikon wygląda tak samo jak na początku.Magda pisze:jak hmmm muszę to pończochy ale one są 1. drogie
Producent Romartex, model RIO CARNIVAL 20 den (18% elastan, 82% poliamid). Znacznie lepsze niż te z Tesco. Do mojego szczęścia brakuje w nich węższej manszety, ale innym może się podobać ta, a ma ok 10 cm.
Żeby to nie był offtop, to zpytam Magdo dlaczego latem nie nosisz rajstop? Do spódnicy chyba nie jest w nich za gorąco, w spodniach jest cieplej.
- Magda
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Nie kupuję w tesco mam sprawdzone marylinki , no jeszcze gatta i wiesz papciu nie idzie o spranie silikonu- akurat nieraz to ciężko ale o 1. jego ilość a najważniejsze że jakoś albo tak chodzę , albo mam pecha bo samonośki u mnie góra 2 dni
latem za gorąco...chodzę jak muszę wtedy przecież nie pojdę do biura w spódnicy i z gołymi nogami-chyba że jest naprawdę duży upał
latem w spodniach raczej nie chodzę, nie przeczę że nie zakładam tego elementu garderoby ale osobiście lubię spódnice
latem za gorąco...chodzę jak muszę wtedy przecież nie pojdę do biura w spódnicy i z gołymi nogami-chyba że jest naprawdę duży upał
latem w spodniach raczej nie chodzę, nie przeczę że nie zakładam tego elementu garderoby ale osobiście lubię spódnice
Nie zawsze mów, co wiesz, ale zawsze wiedz, co mówisz.-Klaudiusz