Elo - anipoki
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- anipoki
- ModTeam
- Kontakt:
Radziu, golę nogi już od bardzo długiego czasu bo mi to przeszkadzało, nie do pomyślenia by było dla mnie noszenie rajtek/pończoch na zarośnięte nogi. Żona o tym wie i akceptuje bez żadnego ale (czasem nawet narzeka przy seksiku jak mam nie ogolone, bo ją kłuje ). Czasem się zastanawiam nawet nad depilacją laserową, ale jak byłem się pytać to drogawo wychodz, bo zabieg kosztuje na całe nogi 700zł u mnie w mieście, a potrzeba nawet 6 zabiegów . Może kiedyś się szarpnę.
A co do pomysłu to w sumie całkiem dobry, może go zastosuję jak mi tak powie
Panty, jak szukasz cienkich skarpetek lub podkolanówek to faktycznie tylko z damskiej półki, nawet można kupić robione z tego samego materiału co rajstopy/pończochy.
Ja ostanio kupiłem mojej żonce fajne podkolanówki z Venaziany Katerina, są grube na 80den i wyglądają jak bawełniane. Poniżej link:
http://allegro.pl/moda-veneziana-podkol ... 48349.html
A co do pomysłu to w sumie całkiem dobry, może go zastosuję jak mi tak powie
Panty, jak szukasz cienkich skarpetek lub podkolanówek to faktycznie tylko z damskiej półki, nawet można kupić robione z tego samego materiału co rajstopy/pończochy.
Ja ostanio kupiłem mojej żonce fajne podkolanówki z Venaziany Katerina, są grube na 80den i wyglądają jak bawełniane. Poniżej link:
http://allegro.pl/moda-veneziana-podkol ... 48349.html
Noszę to co lubię i w czym się dobrze czuję...
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
Witaj anipoki - niczym się nie przejmuj i róbmy swoje. Dla pewnej grupy jest nie do pomyślenia, że lepiej zrezygnować z ubierania tego co się lubi, niż z życia małżeńskiego. Ja też swoją panią uświadomiłem o wszystkim sporo lat po ślubie i raczej scementowało to nasz związek, ale wcześniej - kto to wie jak by było. W młodym małżeństwie zawsze są kryzysy, a to może być jeszcze jeden powód do nieporozumień. Każdy ma swój rozum i każdy sam wie najlepiej - powiedzieć czy nie, a jeśli tak to kiedy. Zresztą większości chodzi nie o uświadomienie drugiej strony tylko o pełną akceptację - a to dwie różne sprawy.anipoki pisze:na forum zarejestrowałem się dlatego, że myślałem iż tutaj znajdę "bratnie dusze", które też lubią nosić garderobę damską, wcale nie są fetyszami i po prostu dobrze się w tym czują.
Rozum przychodzi z wiekiem - niestety najczęściej jest to wieko trumny.
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
pantyhoseman, polecam z kolekcji Marilyn "Petki" , coś wspanialego.
http://allegro.pl/marilyn-skarpetki-pet ... 02989.html
http://allegro.pl/marilyn-skarpetki-pet ... 02989.html
Na nogi wystarczający jest depilator mechaniczny, laser to raczej na bardzo "uparte" miejsca.anipoki pisze:czasem nawet narzeka przy seksiku jak mam nie ogolone, bo ją kłuje ). Czasem się zastanawiam nawet nad depilacją laserową
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- anipoki
- ModTeam
- Kontakt:
- anipoki
- ModTeam
- Kontakt:
- anipoki
- ModTeam
- Kontakt: