Reklamy rajstop - przegięcie
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
Reklamy rajstop - przegięcie
Widzieliście nowe reklamy firm rajstopowych
http://www.youtube.com/watch?v=_hQGPdyk4GU
http://www.youtube.com/watch?v=MoG2jWZZkc4
Czy to nie jest przegięcie Chodzi mi o hasła "bo nie grzech być kobietą" i "mamy nadzieję, że to będzie dziewczynka" Zamiast iść w kierunku "unisex" oni coraz bardziej podkreślają, że rajstopy tylko dla kobiet i dziewczynek. Urodzenie chłopca więc musi być okropnym dramatem.
http://www.youtube.com/watch?v=_hQGPdyk4GU
http://www.youtube.com/watch?v=MoG2jWZZkc4
Czy to nie jest przegięcie Chodzi mi o hasła "bo nie grzech być kobietą" i "mamy nadzieję, że to będzie dziewczynka" Zamiast iść w kierunku "unisex" oni coraz bardziej podkreślają, że rajstopy tylko dla kobiet i dziewczynek. Urodzenie chłopca więc musi być okropnym dramatem.
- musa
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- ModTeam
- Kontakt:
- musa
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Może nie, a może tak.
Możemy napisać list, z podaniem adresu naszego forum oraz oficjalnym sprzeciwem i nakazem wycofania tak sformulowanych reklam i .. przeproszenia męskiej populacji.
Przeprosiny miałyby być wykonane w postaci reklamy rajstop również dla męźczyzn!
Może to przynieść taki skutek, że nagle zrobi się szum i zostaną dostrzeżone nasze wysiłki, aby wszystko było normalne.
Naprawdę jest to moment, który moglibyśmy wykorzystać w szczytnym celu. :lolol
Możemy napisać list, z podaniem adresu naszego forum oraz oficjalnym sprzeciwem i nakazem wycofania tak sformulowanych reklam i .. przeproszenia męskiej populacji.
Przeprosiny miałyby być wykonane w postaci reklamy rajstop również dla męźczyzn!
Może to przynieść taki skutek, że nagle zrobi się szum i zostaną dostrzeżone nasze wysiłki, aby wszystko było normalne.
Naprawdę jest to moment, który moglibyśmy wykorzystać w szczytnym celu. :lolol
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
...
No ale sie wzięli za reklamowanie rajstop ostatnio... To prawda ze mogliby podkreślic w nich ze to nie jest tylko dla kobiet ale co zrobić. Moze sie doczekamy reklam rajstop dla mężczyzn bo chyba do tej pory nie było takiej?
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
Nie widzę w tym nic złego, obstawiam że nawet producenci mogą nie przypuszczać że faceci noszą rajstopy. A hasło, że "nie grzech być kobietą" może zadziałać tylko na plus jeśli chodzi o częstotliwość noszenia rajstop przez kobiet (zauważyłem tendencję spadkową niestety patrząc na młodzież dziś a parę lat temu).Radziu pisze: Czy to nie jest przegięcie Chodzi mi o hasła "bo nie grzech być kobietą" i "mamy nadzieję, że to będzie dziewczynka" Zamiast iść w kierunku "unisex" oni coraz bardziej podkreślają, że rajstopy tylko dla kobiet i dziewczynek. Urodzenie chłopca więc musi być okropnym dramatem.
musa pisze:Może nie, a może tak.
Aż sie kawą zaksztusiłem Ale gdyby to zrobić w formie żartobliwej to myślę że mogłoby mieć pozytywny wydźwięk ;) Na pewno nikt nie wycofa takich reklam, bo po mojemu to nie ma w nich nic dziwnego czy seksistowskiego, ale może w przyszłości w jakiś sposób zaprocentować.
- krzyś
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Eeeetam. Możemy sobie poszczekać na forum, albo najwyżej wysłać jakieś maile ale to nic nie da. Podsyłanie linku do tego forum faktycznie może przynieść odwrotny skutek, bo za dużo tu wątków fetyszowych. Reklama ma przynosić zysk, a te hasła pewnie są chwytliwe i tyle. Mnie wkurza jedynie to podkreślenie, że rajstopy dla kobiet w domyśle tylko dla kobiet.
- musa
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- nero
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
- musa
- Zasiedziały na forum
- Kontakt: