xdress - co o tym sądzicie ??
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- krzyś
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- phmenpl
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- ModTeam
- Kontakt:
To jeśli już jesteśmy przy youtube to obejżyjcie film o koronkowej bieliźnie dla mężczyzn no a pod spodem jest link do ich sklepu jeśli macie ochotę nabyć pończochy czy stanik.
http://www.youtube.com/watch?v=VhdHLHr9 ... ure=fvwrel
https://www.hommemystere.com.au/store/c ... es/Unisex/
http://www.youtube.com/watch?v=VhdHLHr9 ... ure=fvwrel
https://www.hommemystere.com.au/store/c ... es/Unisex/
dr.eklektyczny
- phmenpl
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- ModTeam
- Kontakt:
- krzyś
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- Znawca tematu
- Kontakt:
A co powiecie na to:
http://warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,95190,9081924.html ?
Chyba dla mężczyzn też robią fajną bieliznę :)
http://warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,95190,9081924.html ?
Chyba dla mężczyzn też robią fajną bieliznę :)
-
- ModTeam
- Kontakt:
Zauważcie, że większość ubrań dla mężczyzn jest skonstuowana tak, że mają ten sam krój a różnią się nadrukiem, kolorem, czy dodatkowym wzorkiem. Tak jest z tymi majtkami (o przepraszam spodenkami, bo majtki to dla kbobiet) Ciągle te same wzory z różnymi nadrukami. Co najwyżej majtki ( będę je nazywał majtki a nie spodenki) w wersji stringi.
A dla kobiet. Formy ubrań czy bielizny są takie, że potrafia skorygować sylwetkę. A będąc na zakupach z żoną widuje takie wdzianka, które wyglądaja jak szmatka do podłogi na wieszaku. Prezentują się dopiero fajnie jak są na kobiecie.
A dla kobiet. Formy ubrań czy bielizny są takie, że potrafia skorygować sylwetkę. A będąc na zakupach z żoną widuje takie wdzianka, które wyglądaja jak szmatka do podłogi na wieszaku. Prezentują się dopiero fajnie jak są na kobiecie.
dr.eklektyczny
-
- Początkujący
- Kontakt:
polecam sklep z bielizna www.kaie.pldr.pantyhose pisze:Moja żona dziś stwierdziła wyciągająć swoje koronkowe majtki z szuflady
- "szkoda, że nie robią takich fajnych delikatnych majtek dla mężczyzn". Czyżby przebywanie ze mną zmieniło jej myslenie ?
-
- Początkujący
- Kontakt:
dr.pantyhose pisze:Moja żona dziś stwierdziła wyciągająć swoje koronkowe majtki z szuflady
- "szkoda, że nie robią takich fajnych delikatnych majtek dla mężczyzn". Czyżby przebywanie ze mną zmieniło jej myslenie ?
wejdz na sklep www.kaie.pl tam sa do wyboru koronkowe stringi i boxerki meskie tanie ceny:)
- Grzeslaw
- Znawca tematu
- Kontakt:
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
A ja dorzucam,fajny znaleziony w necie filmik: http://www.youtube.com/watch?v=srZNg-TUbBY .Niby wszysykie modele założone przez tego jegomościa są damskie,ale niektóre bez problemu można podciągnąć pod unisex.Ładne,z dobrych tkanin,nic nie ucieka bokiem i bardzo ładnie podkreślają pośladki.Nie wiem czy kogoś przekonuję ten filmik do spróbowania poszukania wśród damskich majtek,bielizny w miarę unisexsowej,ale ten filmik pokazuję,że można znaleźć bieliznę w ładnych kolorach,z dobrych tkanin,a nie typowe ,,szare,wyciągnięte gacie po tacie"
Ostatnio zmieniony 18 sie 2012, 15:52 przez wafel, łącznie zmieniany 2 razy.
- Radziu
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
- Radziu
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- ModTeam
- Kontakt:
- Radziu
- Stary wyga
- Kontakt:
dokładnie tak. Kiedyś widziałem kobietę która miała majtki z szeroką gumką z napisem "i love men lingerie" lub coś w tym stylu. Miała je oczywiście tak założone, że gumka po całym obwodzie wychodziła ze spodni, żeby była dobrze widoczna.
Prawdziwy mężczyzna ubiera się tak jak chce i ma w d...e co o tym myślą inni!
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Moja znajoma np.ostatnio do białej sukienki i damskich kowbojek do kolan włożyła kurtkę moro.Wyglądało to nawet fajnie,ale ta kurtka była typowo pożyczona z męskiego wieszaka,tylko że w najmniejszym dostępnym męskim rozmiarze,bo na długość kurtka była ok,ale rękawy miała za długie i musiała ona podwinąć rękaw.No cóż,my też nie podwinęliśmy się wstydzić pewnych elementów zapożyczonych z damskiej garderoby.Sam przyznaję się i nie wstydzę się tego,że sporo majtek mam kupionych na dziale damskim Ostatnio szukałem jakiś fajnych w kolorze różowym,czyli typowym kolorze bielizny zarezerwowanym dla kobiet.No cóż,ale poszukiwania są bezowocne na tą chwilę,bo niestety znalezłem 2 pary co mi się podobały,w tym jedne we ,,wściekłym różu",ale niestety były zbyt wycięte z przodu.Kupiłem więc czarne,a w tym kolorze mam z 5 czy 6 par,damskie bokserki o wyższym stanie z tyłu obszyte haftem z koronki.Szkoda,że nie udało ich się kupić takich bokserek,ale w ,,różu" Jednak nie ma co,dalej szukam
- Radziu
- Stary wyga
- Kontakt:
-
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Nie,nie Radziu,mam pracę biurową,więc o przebieraniu się nie ma mowy.Wiesz na początku jak kupowałem rajstopy czy majtki,czaiłem się jak kot w czasie polowania na mysz.Jestem kawalerem,mieszkam sam,ale w środowisku znajomych uchodzę za ekscentryka i parę razy mi się zdarzyło być zapytanym:czy nie jestem homo?A bieliznę lubię kupować,raz mi się zdarzyło,że szukałem bezszwowych majtek pod obcisłe spodnie,dla mnie i ekspedientka wyjechała z tekstem:po co panu damskie,jak z męskich też coś wybierzemy dla Pana.Wtedy złapałem buraka i nie widziałem co powiedzieć.Było to z 1,5 roku temu.Teraz,bez problemu,z uśmiechem na ustach,powiedziałbym:bo tak,wolny kraj i zamknął temat