faceci w rajstopach - siec

Linki, strony, opisy,... słowem wszystko co znaleźliśmy na ten rajstop na męskich nogach w necie, prasie, telewizji i innych mediach.

Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose

ODPOWIEDZ
boggy
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: boggy » 13 lut 2011, 23:31

kasior pisze: Mieli swoją strone ale teraz na forum tylko piszą. Najbardziej znany to ten od lewej pierwszy Karli Muc's. Objeżdża całą Europę (i nie tylko) pociągami (bo lubi pociągi) w klubowym stroju i potem zdaje relacje.
Pamiętam właśnie że kiedyś byłem na jakiejś niemieckiej stronie ze zdjęciami z takich spotkań, ale za nic nie mogłem jej ostatnio znaleźć. Te zdjęcia które są aktualnie na flickr to jednak nie te same.
Awatar użytkownika
kasior
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: kasior » 14 lut 2011, 21:24

Teraz juz wszyscy piszą tu: http://www.rockmode.de/
Awatar użytkownika
MusicManiac
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: MusicManiac » 15 lut 2011, 23:14

Radziu

Post autor: Radziu » 15 lut 2011, 23:21

To Ty, czy znowu Krzysiekmisiek?
Awatar użytkownika
MusicManiac
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: MusicManiac » 15 lut 2011, 23:23

Ja spróbowałem szczęścia :P ale chyba niepotrzebnie :]
Radziu

Post autor: Radziu » 16 lut 2011, 01:30

Ale przynajmniej Cię rozgryzły
biedny koleś - zamiast pokazać jaki to on nie odważny - i wyjść tak ubrany na ulicę- to on wątki na babskim portalu zakłada ...
i podoba mi się wypowiedź leili:
A co to znaczy mężczyzna z krwi i kości?
Ma być brudny?
Lubić sport w tv i piwo?
Mieć szeroką szczękę?
Traktować kobietę przedmiotowo?
Bić się pod dyskoteką z innymi "mężczyznami"?
Szczać i nie spuszczać deski?
Chodzić na siłkę?
Używać AXE, bo na to lecą "świnie"?
Pić wódkę, bo "drinki są dla lasek i ciot"?

Co to dla was, drogie stereotypowe kobiety, znaczy BYĆ MĘŻCZYZNĄ?
Bo jeśli tylko to, to szczerze wam współczuję.
Ogólnie uważam, że na tym forum jest kilka logicznych kobitek :-)
Awatar użytkownika
MusicManiac
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: MusicManiac » 16 lut 2011, 09:06

Radziu nie chciałem już im podawać naszego forum i kogoś zdjęć także nie chciałem pokazywać, bo swoich w zasadzie nie posiadam. Poza tym może źle zrobiłem, że zdjęcie dodałem i przecież takim panią nie będę pisał o wyjściach publicznych bo to jest bez sensu :) fakt, że popełniłem parę błędów, ale oczywiście porównanie do pedałów czy niemęskości nie miało nic wspólnego z tematem. Oczywiście zapomniał bym przecież jesteśmy też zboczeńcami:
Baby_Blue napisała:

dodane: 16-02-2011 00:12

Ja nie mogę, znowu jakiś ZBOCZENIEC lubiący ubierać damską bieliznę i rajstopy koniecznie na siłe chce udowadniać, ze to "normalne". Znalazł jakieś pojedyncze zdjęcie z dziwakiem w necie i juz nazywa to "nową modą". Gdybys nie był zboczeńcem to nie lansował byś noszenia damskich rajstop na siłe (jeszcze założył taki wątek na forum), nawet jakby ci sie to podobało to nie przeżywałbyś tego próbując wmówić wszystkim, ze to fajne.

Lubisz nosic damskie rajstopy? Noś sobie. Ale nie wmawiaj wszystkim, ze to normalne, fajne i że to jakaś nowa moda.
To dziwaczne i zboczone, ale kto co lubi.
Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: papa_smerf » 16 lut 2011, 15:29

Chyba pasuje na to forum zajrzeć, ale zastanawiam się czy warto? Już kiedyś na forum KK dostałem po łbie. Te nastolatki są nieraz bardziej bezwzględne niż sfora psów, a do tego o mocno zawężonym spojrzeniu na świat.
Obrazek
Awatar użytkownika
MusicManiac
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: MusicManiac » 16 lut 2011, 17:31

zapomniałem tam dodać, że kogo jak kogo, ale kobiety nasze drogie warto pytać o modę prawda? Zawsze dobrze, że ktoś się dowie o nowej modzie i trochę szumu jest chociaż mi się już nie chce z nimi walczyć :P
Tommy_2011
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: Tommy_2011 » 16 lut 2011, 17:57

papa_smerf pisze:Te nastolatki są nieraz bardziej bezwzględne niż sfora psów, a do tego o mocno zawężonym spojrzeniu na świat.
Z małolatami trudno wygrać, jeszcze od życia w kość nie dostały, a to weryfikuje najbardziej poglądy (nie tylko te rajstopowe) :mur
Radziu

Post autor: Radziu » 16 lut 2011, 18:08

pantyhoseman pisze:zapomniałem tam dodać, że kogo jak kogo, ale kobiety nasze drogie warto pytać o modę prawda? Zawsze dobrze, że ktoś się dowie o nowej modzie i trochę szumu jest chociaż mi się już nie chce z nimi walczyć :P
O modę czy o zgodę na jej zastosowanie? Kobiety jak widać lubią zabraniać facetom wielu rzeczy. Pisały że swoim facetom by nie pozwoliły, a inne idą dalej i wtrącają się w cudze życie.
Awatar użytkownika
MusicManiac
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: MusicManiac » 16 lut 2011, 18:14

Zapytałem się co o tym sądzą nie o zgodę ;-)

Widzę też że parę osób wsparło mnie bardzo dobrymi postami :)
dr.pantyhose
ModTeam
ModTeam
Kontakt:

Post autor: dr.pantyhose » 16 lut 2011, 20:50

Wiele z nich tylko tak gada głupio.
Jesli założymy, że taka małolata czy kobieta kocha swojego wybranka, on odkrywa przed nią swoja tajemnice to co ? Odkochuje sie w nim przez kawałek materiału ? Młode dziewczęta jak ktoś napisał jeszcze w du... nie dostały i dlatego gadaja głupoty. Świat nie jest taki czarnobiały jak im się wydaje. Jaka jest pewność, że kobieta, która wypowiada się, że nie tolerowała by swojego mężczyzny z takich powodów została by z nim i wspierała gdyby stracił nogę czy w inny sposób stał się inwalidą.

Miłość ?
dr.eklektyczny
Awatar użytkownika
musa
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: musa » 16 lut 2011, 21:06

dr.pantyhose pisze:Musa przyjedź do Krakowa w marcu. Weź szanowną małzonkę i Kasiorów. Ukulturalnimy się.
Być może będę w Krakowie, tylko jeszcze nie wiem kiedy.
Radziu, a czy ja pisałem, że jest czyjaś wina, że się nie spotkaliśmy? Tylko wspomniałem, że byłem w W-wie i nie doszło do spotkania. Mogłem faktycznie dodać, że nie miałeś wtedy czasu.
Awatar użytkownika
MusicManiac
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: MusicManiac » 16 lut 2011, 21:54

dr.pantyhose, Oczywiście założę się że 3/4 tych pań może nie znać aż tak bardzo swojego partnera. Nie mają pewności czy partner ma tajemnice czy nie. Faceci chodzą w rybaczkach jak jest cieplej, nie raz to widzę i jeśli zamiast białych sportowych skarpet miałby dopasowane dobrze rajstopy to byłby pedałem? Przecież my komuś tego stylu na siłę nie wciskamy nikogo nie namawiamy. Jasną sprawą jest, że nie dla każdego rajstopy będą wygodne(zobaczcie chociażby ile kobiet nosi je tylko zimą ale to już inny temat). Moim zdaniem lepiej będą wyglądać rajstopy niż jakieś źle dobrane skarpetki takie jak ja to mówię wyłuzdane. Zamiast takich skarpet jeśli nie chce taki pan rajstop to już lepiej stopki niech założy albo wcale, bo jak widzę właśnie takie skarpety to nie wygląda ładnie.
Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: papa_smerf » 16 lut 2011, 23:06

Przeczytałem tamten temat i muszę stwierdzić, że większość to panienki dyskotekowe. Dla nich najważniejsze ciuch i szpan. Innych problemów nie mają. Tam jakiś starszy pan im wytknął, że wszystko sprowadzają do pedalstwa lub nie, i że ich wybrańcy by nigdy rajstop nie założyli.

Moje zdanie jest takie: pożyjemy, zobaczymy. Resztę można odpuścić. To panienki, co dla rocznego oseska będą szukały kalesonów z rozporkiem zamiast pieluch, a zaraz wcisną się w męskie jeansy z rozporkiem z przodu, po to, by im się lepiej sikało na stojąco.
Obrazek
Awatar użytkownika
MusicManiac
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: MusicManiac » 16 lut 2011, 23:38

Albo założą koszulę męską, bo uwielbiają w nich chodzić :)
Można zlustrować niektóre panie jakie tam szafy prezentują i każda pewnie ma coś z męskiej szafy. Te co odpowiedziały na temat w większości rzeczywiście są takie jak mówi papa, ale trafiają się mądre odpowiedzi. Tak na prawdę to jestem w lekkim szoku, że taki napad był z pedalstwem itp. Ale cóż takie stereotypy.
Nie zrozumcie mnie źle, nie chce nikogo urazić tym co powiem, ale przynajmniej ja tak uważam: facet w szortach czy rybaczkach i rajstopach(dodam, że najlepiej gładkich, bo wzorki już są bardziej szokujące, a tak to może je ktoś pomylić z podkolanówkami oczywiście przy spodniach 3/4) jest mniej szokujący i mniej rzucający się w oczy niż facet w rajstopach i kiecce. Ja do kiecek nic nie mam przecież wiecie, ale mówię tu o myśleniu społeczeństwa. Ktoś podziela moje zdanie?
boggy
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: boggy » 16 lut 2011, 23:58

papa_smerf pisze:Przeczytałem tamten temat i muszę stwierdzić, że większość to panienki dyskotekowe. Dla nich najważniejsze ciuch i szpan. Innych problemów nie mają. Tam jakiś starszy pan im wytknął, że wszystko sprowadzają do pedalstwa lub nie, i że ich wybrańcy by nigdy rajstop nie założyli.

Moje zdanie jest takie: pożyjemy, zobaczymy. Resztę można odpuścić. To panienki, co dla rocznego oseska będą szukały kalesonów z rozporkiem zamiast pieluch, a zaraz wcisną się w męskie jeansy z rozporkiem z przodu, po to, by im się lepiej sikało na stojąco.
Ot polać mu bo dobrze gada.
Awatar użytkownika
MusicManiac
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: MusicManiac » 17 lut 2011, 00:19

Pojawiły się kolejne z nielicznych sensownych i logicznych odpowiedzi:
Vendie:
Hmm...dziwnie to wygląda to fakt...ale skąd pomysł, że taki facet nie jest męski? Trzeba naprawdę sporo odwagi, żeby się tak ubrać i wyjść na ulice ;)
bentkuff:
mi sie kojarzy z latami 30stymi , 40-stymi w polsce, kiedy do takich własnei pantofli panowie zakladali cos w stylu
rybaczek, i do tego koszula i kamizelka, i taka czapak, cos w stylu warszawskiej oriestry, akordeon itp:p noo a dalsze skojarzenie to ludwik XIV itp:p
aczkolwiek zależy gdzie, wiadomo jak face lubi i jest przystojny to takiemu wszystko ujdzie :P
Awatar użytkownika
kasior
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: kasior » 17 lut 2011, 20:08

A ja z innej beczki ale w temacie. Forumowa gazetka holenderska:
http://www.rokvoormannen.nl/manvannu/20 ... fault.html
dr.pantyhose
ModTeam
ModTeam
Kontakt:

Post autor: dr.pantyhose » 17 lut 2011, 20:19

Fajnie tylko przetłumacz, bo z holenderskiego kojażę tylko litery.
dr.eklektyczny
Awatar użytkownika
kasior
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: kasior » 17 lut 2011, 22:02

No niestety ja też :D
Awatar użytkownika
MusicManiac
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: MusicManiac » 20 lut 2011, 19:21

Macie może jakieś propozycję jakie zdjęcie dodać tam do szafy? Trzeba im przypominać o nas:P

tego kolegi z flickr chyba nie było:
http://www.flickr.com/photos/jurka/with/5102370259/
co wy o nim sądzicie? Chodzi mi głównie o te pierwsze zdjęcia fakt, że nie widać za dużo, ale co myślicie o połączeniu takich butów i spodni?
Awatar użytkownika
phmenpl
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: phmenpl » 21 lut 2011, 04:03

Fajne te zdjęcia - Kolejny swój człowiek. :-D :-D :-D
Miej wyjebane a będzie ci dane
Radziu

Post autor: Radziu » 21 lut 2011, 06:26

fajne ma spodenki, te przy rowerze.
ODPOWIEDZ