Dziś pytanie na śniadanie o rajstopach
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- nero
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
Dziś pytanie na śniadanie o rajstopach
Niedługo w "pytaniu na śniadanie" będzie poruszany temat: "dlaczego mężczyźni nie cierpią cielistych rajstop i podkolanówek?" Ciekawe czy chodzi o rajstopy noszone przez mężczyzn czy kobiety. Pytanie niby jednoznacznie sformułowane ale coś tu chyba jednak jest nie tak. Przypuszczam, że w pytaniu zabrakło " nie cierpią gdy kobiety noszą cieliste..." Tak czy owak warto obejrzeć.
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- nero
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
W sumie nic szczególnego nie powiedzieli. Fakt wyśmiali kalesony bez propozycji co zamiast, bo np. podkolanówki wybronili, ale pytanie było chyba raczej o cieliste podkolanówki a wybronili się białymi. Na koniec wyszło jednak że to co ciepłe i praktyczne nie musi wyglądać. Zabrakło tam po prostu jednego z nas :D Na stole tam były chyba jeszcze legginsy, o których była mowa. Ja sandałów raczej nie używam, raczej klapki czy japonki no i oczywiście bez skarpet. Była też mowa o męskich podkolanówkach, ale zapewne tych bawełnianych, które to wżynają się w nogę, cóż nie wie o istnieniu bez uciskowych. Ja bym mu też proponował 40 czy 60den z mikrofibry do garnituru.
Skoro jestem już przy temacie skarpetek męskich powiedziały panie, że ich nie lubią oczywiście w zależności od sytuacji. Do czego dążę: nie raz obserwuje u facetów skarpetki opadające zmarszczone, bo albo są za długie albo są już tak wyłuzdane i to dopiero okropnie wygląda. Jak jest chłodniej to można założyć legginsy czy jak kto woli getr i na to podkolanówki. Do garnituru mi się wydaję, że też podkolanówki są bardzo dobre, bo jak spod nogawki widać gołą łydkę to jest już nieładnie. Także temat skarpetek to temat rzeka. Ale się rozpisałem :D
Skoro jestem już przy temacie skarpetek męskich powiedziały panie, że ich nie lubią oczywiście w zależności od sytuacji. Do czego dążę: nie raz obserwuje u facetów skarpetki opadające zmarszczone, bo albo są za długie albo są już tak wyłuzdane i to dopiero okropnie wygląda. Jak jest chłodniej to można założyć legginsy czy jak kto woli getr i na to podkolanówki. Do garnituru mi się wydaję, że też podkolanówki są bardzo dobre, bo jak spod nogawki widać gołą łydkę to jest już nieładnie. Także temat skarpetek to temat rzeka. Ale się rozpisałem :D
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt: