Dziś pytanie na śniadanie o rajstopach

Tutaj dyskutujemy ogólnie na tematy związane z nową moda czyli noszeniem rajstop przez facetów.

Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
nero
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Dziś pytanie na śniadanie o rajstopach

Post autor: nero » 16 lut 2011, 09:04

Niedługo w "pytaniu na śniadanie" będzie poruszany temat: "dlaczego mężczyźni nie cierpią cielistych rajstop i podkolanówek?" Ciekawe czy chodzi o rajstopy noszone przez mężczyzn czy kobiety. Pytanie niby jednoznacznie sformułowane ale coś tu chyba jednak jest nie tak. Przypuszczam, że w pytaniu zabrakło " nie cierpią gdy kobiety noszą cieliste..." Tak czy owak warto obejrzeć.
Awatar użytkownika
MusicManiac
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: MusicManiac » 16 lut 2011, 09:08

Ja nie zdążę obejrzeć, ale zdajcie relacje :) Pewnie to będzie chodziło o kobiety, że noszą cieliste nylony i facetom to się nie podoba(niektórym oczywiście)
Awatar użytkownika
nero
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: nero » 16 lut 2011, 09:18

W zajawce mówili o białych skarpetkach u kobiet. Zobaczymy co będzie jeszcze oprócz tego.
Awatar użytkownika
MusicManiac
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: MusicManiac » 16 lut 2011, 09:31

też właśnie coś widziałem chyba połączenie legginów i skarpet. Relacjonuj wszystko co będzie istotne! :P a Radek może to wrzuci :)
Radziu

Post autor: Radziu » 16 lut 2011, 09:51

Moim zdaniem będzie mowa o kobietach. Przecież o cielistych podkolanówkach nie bez powodu mówi się antygwałty.
Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: papa_smerf » 16 lut 2011, 16:01

Obrazek
Radziu

Post autor: Radziu » 16 lut 2011, 16:19

Kalesony wyśmiali, szkoda że nic w zamian nie zaproponowali.

PS. Polecam obejrzenie tego programu zwolennikom skarpetek do sandałów.
Awatar użytkownika
MusicManiac
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: MusicManiac » 16 lut 2011, 17:08

W sumie nic szczególnego nie powiedzieli. Fakt wyśmiali kalesony bez propozycji co zamiast, bo np. podkolanówki wybronili, ale pytanie było chyba raczej o cieliste podkolanówki a wybronili się białymi. Na koniec wyszło jednak że to co ciepłe i praktyczne nie musi wyglądać. Zabrakło tam po prostu jednego z nas :D Na stole tam były chyba jeszcze legginsy, o których była mowa. Ja sandałów raczej nie używam, raczej klapki czy japonki no i oczywiście bez skarpet. Była też mowa o męskich podkolanówkach, ale zapewne tych bawełnianych, które to wżynają się w nogę, cóż nie wie o istnieniu bez uciskowych. Ja bym mu też proponował 40 czy 60den z mikrofibry do garnituru.
Skoro jestem już przy temacie skarpetek męskich powiedziały panie, że ich nie lubią oczywiście w zależności od sytuacji. Do czego dążę: nie raz obserwuje u facetów skarpetki opadające zmarszczone, bo albo są za długie albo są już tak wyłuzdane i to dopiero okropnie wygląda. Jak jest chłodniej to można założyć legginsy czy jak kto woli getr i na to podkolanówki. Do garnituru mi się wydaję, że też podkolanówki są bardzo dobre, bo jak spod nogawki widać gołą łydkę to jest już nieładnie. Także temat skarpetek to temat rzeka. Ale się rozpisałem :D
Awatar użytkownika
kasior
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: kasior » 16 lut 2011, 22:11

pantyhoseman pisze:Fakt wyśmiali kalesony bez propozycji co zamiast,
Moze to taki wstęp do nastepnych programów, w których będzie o tym co zamiast ;)
Awatar użytkownika
MusicManiac
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: MusicManiac » 16 lut 2011, 22:23

kasior, bardzo bym chciał tak jak każdy z nas :) ale pewnie nie prędko. Widziałem tylko już nie pamiętam gdzie mówili o kalesonach, że teraz są lepsze nie takie jak kiedyś.
Zawsze wyśmiewają kalesony itp. a nigdy w sumie nie mówią o jakiejkolwiek alternatywie...
Awatar użytkownika
papa_smerf
AdminTeam
AdminTeam
Kontakt:

Post autor: papa_smerf » 16 lut 2011, 22:52

pantyhoseman, Możesz wrzucić link tym panienkom w "szafie" zniesmaczonym rajstopami, a niemal oddającymi hołdy kalesonom.
Prowadząca wyśmiała Banderasa, czy jakiegoś tam innego przystojniaka w kalesonach męskich, z co niewątpliwy plus dla tego programu!
Obrazek
Awatar użytkownika
MusicManiac
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: MusicManiac » 16 lut 2011, 23:30

Papciu wydaje mi się że to im niewiele pomoże...
Radziu

Post autor: Radziu » 16 lut 2011, 23:39

Jak już rozgrzebałeś to mrowisko, to wrzuć tam jeszcze ten kamyk :)
Awatar użytkownika
MusicManiac
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: MusicManiac » 16 lut 2011, 23:41

Skoro się upieracie to dodam ten dzisiejszy i może dodać także ten wcześniejszy gdzie był w studio ten model w legginsach?
ODPOWIEDZ