Homoseksualizm

Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose

Awatar użytkownika
MusicManiac
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: MusicManiac » 14 lut 2011, 09:27

zobaczymy co czas pokaże. Może już za jakiś czas facet w rajstopach będzie normą... Myślę, że jakby celebryci z naszego kraju zaczęli się pokazywać w rajstopach i szortach to wtedy by poszło do przodu. Tak było chociażby z trampkami do garnituru po pewnym czasie gdy to zobaczyłem w tv czy w necie to inni też tak zaczęli chodzić...
polpon
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: polpon » 14 lut 2011, 13:29

Z trampkami do garnituru to o ile dobrze kojarze było tak - zaczeli je nosić maklerzy na Wall Street .Miało to być złamaniem sztampy,obowiązującego kodu ubioru,wniesieniem tam odrobiny luzu.
Sęk w tym że to było tylko delikatne złamanie konwencji nie naruszające (a nawet potwierdzające) męskiego ego.Z rajstopami będzie o wiele trudniej a już na pewno w Polsce gdzie pojęcie męskości przypomina często 'maczo'.
A co do tego znaczka łatwo go sparafrazować ; Dzisiaj endecja(to jedno z ich haseł),jutro komory gazowe...Specjalnie przesadziłem ,tak jak autor oryginału ...
normalny facet,choć ... ;-)... A po co drażnić muchy ...
Awatar użytkownika
MusicManiac
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: MusicManiac » 14 lut 2011, 17:23

Częściowo masz rację, ale też takie rzeczy jak właśnie japonki czy stopki przyszły z mody japońskiej :P ale głównie z mody damskiej. Wielu facetów nawet kaleson/getrów nie nosi bo im nie wygodnie i to też jest problem...
ODPOWIEDZ