xdress - co o tym sądzicie ??

Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose

Awatar użytkownika
krzyś
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: krzyś » 03 lut 2010, 15:55

"ja nie siegnęłam poprzeczki tolerancji- dla mnie ważny jest człowiek, to co sobą prezentuje"
-no i żeby wszyscy tak myśleli.
Awatar użytkownika
phmenpl
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: phmenpl » 03 lut 2010, 20:34

krzyś jeżeli chcesz kogoś zacytować to nie musisz pisać tego samego czy kopiować, kliknij z prawej strony wypowiedzi słowo CYTUJ i bedzie to samo a i wygodniej
Miej wyjebane a będzie ci dane
dr.pantyhose
ModTeam
ModTeam
Kontakt:

Post autor: dr.pantyhose » 12 lut 2011, 16:13

To jeśli już jesteśmy przy youtube to obejżyjcie film o koronkowej bieliźnie dla mężczyzn no a pod spodem jest link do ich sklepu jeśli macie ochotę nabyć pończochy czy stanik.

http://www.youtube.com/watch?v=VhdHLHr9 ... ure=fvwrel

https://www.hommemystere.com.au/store/c ... es/Unisex/
dr.eklektyczny
Awatar użytkownika
phmenpl
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: phmenpl » 12 lut 2011, 19:58

Super ciuszki :-)

Link kiedyś widziałem tylko nie wiem dlaczego nie podawałem na sieci a dlaczego :?:
Sam nie weim. Ale dzieki za przypomnienie.
Miej wyjebane a będzie ci dane
Radziu

Post autor: Radziu » 12 lut 2011, 22:09

A mi się nie podoba. W sumie najzwyklejsza damska bielizna. Lub coś w stylu sisi maid.
polpon
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: polpon » 14 lut 2011, 13:38

Są gusta i Gusta.To na pewno nie jest w moim stylu.
normalny facet,choć ... ;-)... A po co drażnić muchy ...
byczunio
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: byczunio » 19 lut 2011, 00:21

Gdyby ktoś pokazał na prawdę męską bieliznę koronkową, to od razu bym zapytał gdzie ją kupić, ale taka mi nie leży.
dr.pantyhose
ModTeam
ModTeam
Kontakt:

Post autor: dr.pantyhose » 19 lut 2011, 01:26

Moja żona dziś stwierdziła wyciągająć swoje koronkowe majtki z szuflady
- "szkoda, że nie robią takich fajnych delikatnych majtek dla mężczyzn". Czyżby przebywanie ze mną zmieniło jej myslenie ?
dr.eklektyczny
Radziu

Post autor: Radziu » 19 lut 2011, 02:50

Jak dobrze poszukasz to spokojnie znajdziesz coś w damskich co spokojnie na faceta będzie pasować. Kiedyś widziałem nawet damskie z rozporkiem albo przynajmniej z imitacją. Innym razem widziałem kobietę której ze spodni celowo wystawała szeroka gumka z napisem I LOVE MEN LINGERIE :)
Awatar użytkownika
krzyś
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: krzyś » 20 lut 2011, 12:33

ja raczej też bardziej skłaniał bym się do męskiej bielizny wykonanej z miłego i wygodnego materiału niż do koronek... a tak jak radosław pisze, dobrą bieliznę męską też można znaleźć, ale trzeba szukać na wyższej półce.
Kornecken
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: Kornecken » 21 lut 2011, 10:41

A co powiecie na to:
http://warszawa.gazeta.pl/warszawa/1,95190,9081924.html ?
Chyba dla mężczyzn też robią fajną bieliznę :)
Radziu

Post autor: Radziu » 21 lut 2011, 12:03

W większości nic szczególnego. Zwykłe męskie gacie.
dr.pantyhose
ModTeam
ModTeam
Kontakt:

Post autor: dr.pantyhose » 21 lut 2011, 12:51

Zauważcie, że większość ubrań dla mężczyzn jest skonstuowana tak, że mają ten sam krój a różnią się nadrukiem, kolorem, czy dodatkowym wzorkiem. Tak jest z tymi majtkami (o przepraszam spodenkami, bo majtki to dla kbobiet) Ciągle te same wzory z różnymi nadrukami. Co najwyżej majtki ( będę je nazywał majtki a nie spodenki) w wersji stringi.

A dla kobiet. Formy ubrań czy bielizny są takie, że potrafia skorygować sylwetkę. A będąc na zakupach z żoną widuje takie wdzianka, które wyglądaja jak szmatka do podłogi na wieszaku. Prezentują się dopiero fajnie jak są na kobiecie.
dr.eklektyczny
krystian79
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Post autor: krystian79 » 25 cze 2012, 19:36

dr.pantyhose pisze:Moja żona dziś stwierdziła wyciągająć swoje koronkowe majtki z szuflady
- "szkoda, że nie robią takich fajnych delikatnych majtek dla mężczyzn". Czyżby przebywanie ze mną zmieniło jej myslenie ?
polecam sklep z bielizna www.kaie.pl
krystian79
Początkujący
Początkujący
Kontakt:

Post autor: krystian79 » 25 cze 2012, 20:48

dr.pantyhose pisze:Moja żona dziś stwierdziła wyciągająć swoje koronkowe majtki z szuflady

wejdz na sklep www.kaie.pl tam sa do wyboru koronkowe stringi i boxerki meskie tanie ceny:)
Awatar użytkownika
Grzeslaw
Znawca tematu
Znawca tematu
Kontakt:

Post autor: Grzeslaw » 25 cze 2012, 23:02

Mogła by być dostępna bielizna x-dres, ale damską też można ubrać :-)
wafel
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: wafel » 18 sie 2012, 13:40

A ja dorzucam,fajny znaleziony w necie filmik: http://www.youtube.com/watch?v=srZNg-TUbBY .Niby wszysykie modele założone przez tego jegomościa są damskie,ale niektóre bez problemu można podciągnąć pod unisex.Ładne,z dobrych tkanin,nic nie ucieka bokiem i bardzo ładnie podkreślają pośladki.Nie wiem czy kogoś przekonuję ten filmik do spróbowania poszukania wśród damskich majtek,bielizny w miarę unisexsowej,ale ten filmik pokazuję,że można znaleźć bieliznę w ładnych kolorach,z dobrych tkanin,a nie typowe ,,szare,wyciągnięte gacie po tacie" ;-)
Ostatnio zmieniony 18 sie 2012, 15:52 przez wafel, łącznie zmieniany 2 razy.
Awatar użytkownika
Radziu
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: Radziu » 18 sie 2012, 17:11

2:49 majtki z rozporkiem
Prawdziwy mężczyzna ubiera się tak jak chce i ma w d...e co o tym myślą inni!
wafel
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: wafel » 18 sie 2012, 21:57

Faktycznie,z 2 modele mogą być z męskiej półki.Choć tak jak pisałem wcześniej,wszystkie modele majtek można podciągnąć pod unisex.Ładne,kolorowe,wzorzyste.Mi naprawdę spodobały się majtki Victoria Secret's z 0:52 :-P
Awatar użytkownika
Radziu
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: Radziu » 18 sie 2012, 22:19

To mogą być damskie. Kiedyś na forum wklejalem link albo zdjęcia damskich majtek z imitacja męskiego rozporka.
dr.pantyhose
ModTeam
ModTeam
Kontakt:

Post autor: dr.pantyhose » 19 sie 2012, 00:00

Bo kobiety nie wstydzą się męskich elementów ubioru a nawet zakładają specjalnie.
dr.eklektyczny
Awatar użytkownika
Radziu
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: Radziu » 19 sie 2012, 08:50

dokładnie tak. Kiedyś widziałem kobietę która miała majtki z szeroką gumką z napisem "i love men lingerie" lub coś w tym stylu. Miała je oczywiście tak założone, że gumka po całym obwodzie wychodziła ze spodni, żeby była dobrze widoczna.
wafel
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: wafel » 19 sie 2012, 17:07

Moja znajoma np.ostatnio do białej sukienki i damskich kowbojek do kolan włożyła kurtkę moro.Wyglądało to nawet fajnie,ale ta kurtka była typowo pożyczona z męskiego wieszaka,tylko że w najmniejszym dostępnym męskim rozmiarze,bo na długość kurtka była ok,ale rękawy miała za długie i musiała ona podwinąć rękaw.No cóż,my też nie podwinęliśmy się wstydzić pewnych elementów zapożyczonych z damskiej garderoby.Sam przyznaję się i nie wstydzę się tego,że sporo majtek mam kupionych na dziale damskim ;-) Ostatnio szukałem jakiś fajnych w kolorze różowym,czyli typowym kolorze bielizny zarezerwowanym dla kobiet.No cóż,ale poszukiwania są bezowocne na tą chwilę,bo niestety znalezłem 2 pary co mi się podobały,w tym jedne we ,,wściekłym różu",ale niestety były zbyt wycięte z przodu.Kupiłem więc czarne,a w tym kolorze mam z 5 czy 6 par,damskie bokserki o wyższym stanie z tyłu obszyte haftem z koronki.Szkoda,że nie udało ich się kupić takich bokserek,ale w ,,różu" :-( Jednak nie ma co,dalej szukam ;-)
Awatar użytkownika
Radziu
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: Radziu » 19 sie 2012, 19:59

Nie wstydzisz się? Ale właściwie czego? Przecież bielizny nie widać. No chyba że w takiej bieliźnie przebierasz się przy ludziach, np w pracy?
wafel
Się Rozkręca
Się Rozkręca
Kontakt:

Post autor: wafel » 19 sie 2012, 21:22

Nie,nie Radziu,mam pracę biurową,więc o przebieraniu się nie ma mowy.Wiesz na początku jak kupowałem rajstopy czy majtki,czaiłem się jak kot w czasie polowania na mysz.Jestem kawalerem,mieszkam sam,ale w środowisku znajomych uchodzę za ekscentryka i parę razy mi się zdarzyło być zapytanym:czy nie jestem homo?A bieliznę lubię kupować,raz mi się zdarzyło,że szukałem bezszwowych majtek pod obcisłe spodnie,dla mnie i ekspedientka wyjechała z tekstem:po co panu damskie,jak z męskich też coś wybierzemy dla Pana.Wtedy złapałem buraka i nie widziałem co powiedzieć.Było to z 1,5 roku temu.Teraz,bez problemu,z uśmiechem na ustach,powiedziałbym:bo tak,wolny kraj i zamknął temat ;-)
ODPOWIEDZ