Nowa moda
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
Nowa moda
Czym jest dla was nowa moda. Czy to tylko rajstopy czy coś jeszcze? Czytając wasze wypowiedzi odnoszę wrażenie że dla wielu z was, rajstopy są bardziej fetyszem niż nową modą.
Dla mnie nowa moda to faceci ubrani bardziej różnorodnie, tak jak mają kobiety. Czyli oprócz rajstop jeszcze spódnice, buty na obcasie. Ubrania bardziej zdobione niż obecnie męskie.
A czym jest dla was NOWA MODA
Dla mnie nowa moda to faceci ubrani bardziej różnorodnie, tak jak mają kobiety. Czyli oprócz rajstop jeszcze spódnice, buty na obcasie. Ubrania bardziej zdobione niż obecnie męskie.
A czym jest dla was NOWA MODA
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Nowa moda to to co piszesz, nie tylko rajstopy. Jednak tak jak wśród kobiet jest awangarda i normalna sredniość, tak i chyba wśród nas są ci co chcą posunąć się daleko jak i ci, którym wystarczy trochę elementów obecnie przywłaszczonych sobie przez kobiety.
Dla mnie to są rajstopy, sportowe figi, a raczej majtki z delikatnego materiału i kolory, których tak nam niektórzy bronią oferując w zamian szarość.
Dla mnie to są rajstopy, sportowe figi, a raczej majtki z delikatnego materiału i kolory, których tak nam niektórzy bronią oferując w zamian szarość.
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
Ja tak sobie wyobrażam nową modę i tak czasami ją realizuję:
To oczywiście jeden z przykładów.
Sorka za jakość, ale zdjęcie z komórki. W związku ze słabą jakością opiszę to co słabo widać. Ta kutrka to sztuczne futerko. Buty to tzw bokserki, a pomiędzy butami a nogawką spodni widać czarne rajtki z mikrofibry 50den
To oczywiście jeden z przykładów.
Sorka za jakość, ale zdjęcie z komórki. W związku ze słabą jakością opiszę to co słabo widać. Ta kutrka to sztuczne futerko. Buty to tzw bokserki, a pomiędzy butami a nogawką spodni widać czarne rajtki z mikrofibry 50den
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
- kamil
- Znawca tematu
- Kontakt:
Radziu ! Piszesz,że dla wielu z nas rajstopy są fetyszem, mylisz się i to bardzo.Dla mnie, jak też i dla wielu osób tu piszących,jest to coś normalnego i naturalnego.Ciepłe,wygodne,
komfort użytkowania.Naturalnie że czasem bywa jakiś dreszczyk emocji,ale do dotyczy również każdej innej dziedziny naszego życia.Masz chęć kupienia jakiegoś wymarzonego sprzętu RTV lub innego,po wielu tygodniach oczekiwania jest już w sklepie,stoisz przy ladzie i myślisz : No w końcu jest,zaraz go kupię itp. czy to nie jest tak zwany dreszczyk emocji,
miałeś z pewnością wiele razy takie sytuacje w życiu.Na dobrą sprawę,ktoś mógłby powiedzieć
że jest to również fetysz.Styl który preferujesz - malowanie paznokci,buty na wysokim obcasie
kolorowe damskie ubrania,i inne, jest to właśnie styl Trans,czyli typowy i klasyczny fetysz.
Zapewniam Cię,że znaczna większość użytkowników tego Forum, nie traktuje rajstop jako fetyszu,ale jako normalną,jedna z wielu części swojego codziennego ubioru.
komfort użytkowania.Naturalnie że czasem bywa jakiś dreszczyk emocji,ale do dotyczy również każdej innej dziedziny naszego życia.Masz chęć kupienia jakiegoś wymarzonego sprzętu RTV lub innego,po wielu tygodniach oczekiwania jest już w sklepie,stoisz przy ladzie i myślisz : No w końcu jest,zaraz go kupię itp. czy to nie jest tak zwany dreszczyk emocji,
miałeś z pewnością wiele razy takie sytuacje w życiu.Na dobrą sprawę,ktoś mógłby powiedzieć
że jest to również fetysz.Styl który preferujesz - malowanie paznokci,buty na wysokim obcasie
kolorowe damskie ubrania,i inne, jest to właśnie styl Trans,czyli typowy i klasyczny fetysz.
Zapewniam Cię,że znaczna większość użytkowników tego Forum, nie traktuje rajstop jako fetyszu,ale jako normalną,jedna z wielu części swojego codziennego ubioru.
Sorka, ale jak wynika z ankiety "czy nosisz bieliznę pod rajstoami" połowa z was jej nie nosi i to ma właśnie moim zdaniem charakter fetyszu.
Natomiast trans... nie koniecznie musi mieć związek z fetyszem. Jest tylko jedna odmiana która ma, a konkretnie transwestytyzm fetyszystyczny.
Wróćmy jednak do tematu, czym jest dla was nowa moda, może Ty Kamil napiszesz czym jest dla Ciebie
Natomiast trans... nie koniecznie musi mieć związek z fetyszem. Jest tylko jedna odmiana która ma, a konkretnie transwestytyzm fetyszystyczny.
Wróćmy jednak do tematu, czym jest dla was nowa moda, może Ty Kamil napiszesz czym jest dla Ciebie
mi trudno okreslic nowa mode... ja nosze rajstopy glownie jak jest zimno. do szortow jeszcze nie probowalem niebawem bedzie wiosna to sprobuje. mi tam nie przeszkadza kto chce moze nosic damskie spodnie buty spodniczki. z tym ze np spodnie damskie tak sie nie rzucaja w oczy jak spodniczki a mysle ze to w naszym kraju za wysoka poprzeczka... mysle ze rajstopy predzej sie przyjma niz spodniczki. ja traktuje rajstopy tak jak bluze itp kiedys byl to fetysz
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- phman.plwro
- Się Rozkręca
- Kontakt:
Może się dołączę - ja też realizuję się w "posuwaniu się dalej" w noszeniu różniastych ciuchów. Generalnie od kilku już lat nie kupiłem np. żadnych "męskich" spodni - chodze poprostu w damskich ze stretchem. Są wspaniałe - uwielbiam je. Buty też - podobają mi sie poprostu unisexowe i tyle. Lubię też fajne skarpetki - też pewnie damskie..... Generalnie na codzień łaże po świecie bardzo podobny do Radzia z fotki. I co mam z tym zrobić???? NIC!!!!
P.S. Niedługo wrzuce kilka fotek o tematyce Jeansy co wy na to?
P.S. Niedługo wrzuce kilka fotek o tematyce Jeansy co wy na to?
- kamil
- Znawca tematu
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
A co z wymiarami, bo damskie mają inną proporcję między pasem a biodrami. Ja jak próbowalem żony dżinsy, to w biodrach prawie pasowały, a w pasie brakowało 10 cm w obwodzie żebym je zapiął. Odwrotnie też, jak ona ubierze moje, to w pasie jej duuużo zbywa.phman.plwro pisze:Generalnie od kilku już lat nie kupiłem np. żadnych "męskich" spodni - chodze poprostu w damskich ze stretchem.
Nie wiem czy moge sie wtracic, ale te ze stretchem maja te wlasciwosc, ze sie rozciagaja, wiec pewnie moze kupic dobre w pasie a w tylku sie rozciagna, tylko dziwi mnie to troche, bo damskie czesto sa szersze w biodrach wlasnie.papa_smerf pisze:A co z wymiarami, bo damskie mają inną proporcję między pasem a biodrami. Ja jak próbowalem żony dżinsy, to w biodrach prawie pasowały, a w pasie brakowało 10 cm w obwodzie żebym je zapiął. Odwrotnie też, jak ona ubierze moje, to w pasie jej duuużo zbywa.phman.plwro pisze:Generalnie od kilku już lat nie kupiłem np. żadnych "męskich" spodni - chodze poprostu w damskich ze stretchem.
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
Tak tylko, że strecz jest dodatkiem uelastyczniającym materiał, ale chyba nie na tyle. Są właśnie teraz powszechnie sprzedawane elastyczne dżinsy i inne podobne do męskich garniturowych spodni. Przynajmniej takie ma moja żona. Jednak rozmiar dalej pozostaje rozmiarem i te materiały nie są aż tak elastyczne jak rajstopy.
Rozmiar dopasowujesz w pasie, a to że w biodrach nie są tak dopasowane jak na kobiecie to chyba żaden problem prawda Trochę luzu nie zaszkodzi. Te co mam na fotce mają 30% streczu i są tak rozciągliwe, że mimo że nie jestem kobietą, to opinają mnie w każdym miejscu, nie są nigdzie za luźne.
A co do fanklubu, to niechce żeby to był mój fanklub, ale dobrze by było żeby więcej ludzi miało "odwagę" ubierać się tak jak lubi i upowszechniać w ten sposób nową modę
A co do fanklubu, to niechce żeby to był mój fanklub, ale dobrze by było żeby więcej ludzi miało "odwagę" ubierać się tak jak lubi i upowszechniać w ten sposób nową modę
- phman.plwro
- Się Rozkręca
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- phman.plwro
- Się Rozkręca
- Kontakt:
OK i znowu te same spodnie, bardzo je lubie
Ty razem zestaw z poprzedniej zimy, białe buty i rajtki ekri (niewiem jak to się pisze)
Szczerze mówiąc nie podobało mi się to za bardzo, głównie ze względu na kolor butów i szybko z tego zrezygnowałem
[ Dodano: 2008-04-17, 20:34 ]
A teraz inne fotki, już bez widocznych elementów "nylonowych"
NOWA MODA = UNISEX
i NOWA MODA - w paski :)
Sorka za jakość, zdjęcia z komórki, robione z ręki przez lustro
Ty razem zestaw z poprzedniej zimy, białe buty i rajtki ekri (niewiem jak to się pisze)
Szczerze mówiąc nie podobało mi się to za bardzo, głównie ze względu na kolor butów i szybko z tego zrezygnowałem
[ Dodano: 2008-04-17, 20:34 ]
A teraz inne fotki, już bez widocznych elementów "nylonowych"
NOWA MODA = UNISEX
i NOWA MODA - w paski :)
Sorka za jakość, zdjęcia z komórki, robione z ręki przez lustro
- rajman
- Się Rozkręca
- Kontakt: