Moja Bajka

Tutaj dyskutujemy ogólnie na tematy związane z nową moda czyli noszeniem rajstop przez facetów.

Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Clarcs
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: Clarcs » 09 sty 2011, 16:33

Nie no na forum to on raczej sie nie nadaje.
3 dni razem robilismy i non stop je mial bo wspominal non stop,że coś tam mu się zsuneły czy cos.To mu powiedziałem że może ma rozmiar zły albo zle ubrał :mrgreen:
Awatar użytkownika
MusicManiac
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: MusicManiac » 09 sty 2011, 23:42

Clarcs, dlaczego niby nie nadaje się do forum? widać nie doświadczony albo podniecony faktem że je ma albo udaje niedoświadczonego :]
Radziu

Post autor: Radziu » 10 sty 2011, 11:31

Skoro tyle gada, to coś w tym musi być ;-)
Awatar użytkownika
MusicManiac
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: MusicManiac » 10 sty 2011, 11:55

i wie do kogo gadać :P bo pewnie tylko z Tobą o ty gada :P
Awatar użytkownika
Clarcs
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: Clarcs » 10 sty 2011, 16:49

Zawstydzony a Maxa był :-P
No on na forum na bank nie no wiem że śmiał by sie i wogole,no taki typ czlowieka ze nawet z komputerem ma brak kontaktu :lol:
Ma bagatela 31lat :-o
Awatar użytkownika
Clarcs
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: Clarcs » 10 sty 2011, 16:52

Ja dziś do roboty ubrałem 40-tki i w szatni bardziej prześwitywały niż 100-tki,no ale tylko 3 osoby byly i jakos nikt nic nie mowil.
Awatar użytkownika
MusicManiac
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: MusicManiac » 10 sty 2011, 17:32

chyba, że nie korzysta z internetu :] szczerze mówiąc myślałem, że jest młodszy... Mi tam 40stki prawie całe prześwitują :P a setki tylko trochę
Awatar użytkownika
Clarcs
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: Clarcs » 10 sty 2011, 17:34

Jak już mówiłem wszyscy w robbocie są starsi ode mnie i to zawsze o 8 czy iles tam lat :-)
byczunio
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: byczunio » 11 sty 2011, 00:22

Clarcs? 31 to staruch? ja mam 42 i jestem tu, a są jeszcze starsi ode mnie.
Awatar użytkownika
Clarcs
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: Clarcs » 11 sty 2011, 21:06

No ale ten czlowiek jest anty komputerowy,wiec no na swoj wiek dziwak z niego jest.
Ja dzis 3pary rajtopek ulubionych zakupilem,w razie gdy by mis ei porwały cienkie to będe miał drugie w zapasie. :mrgreen: :lol:
Awatar użytkownika
MusicManiac
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: MusicManiac » 28 sty 2011, 20:37

Clarcs, coś dawno nic nie pisałeś jesteśmy ciekawi jak tam u Ciebie się sprawy mają :P
Awatar użytkownika
Clarcs
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: Clarcs » 30 sty 2011, 12:30

No za duzo by chyba tutaj pisał.
Ale po części opisze co sie działo.
Na początek Psychiatra powiedział,że mam nerwice i teraz na tabletkach jade. :-|
Od przyjaciólki Dostałem 2 pary ciepłych na polarku rajstopek :-D
Ale ona wie,że nosze rajtki tylko zimą,jakoś nie chem by wiedziała wszystko :-P
Rajtopki chyba u mnie w domu stały się normą,w pracy juz też nikt na mnie nie patrzy ani nic nie mówi.
Wszystko na spokojnie,no oprócz tego że zakochałem się w kobiecie starszej o 12lat i wiem że nic z tego nie bedzie i moge ją kochać Platonicznie :oops: :-( :mur
Kobieta cudowna ale ni było mi dane się w niej zakochiwać,z czym teraz walcze bo nie chcem Ot tak się z nią pożegnać.I tutaj może wy macie jakiś pomysł czy co kolwiek w tej sytuacji,nie wiem co mam robić :-(
Radziu

Post autor: Radziu » 30 sty 2011, 14:20

Po co walczyć z tym, lepiej zawalcz o nią.
byczunio
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: byczunio » 30 sty 2011, 14:23

A moim zdaniem jesteś na dobrej drodze, bo, skoro zdajesz sobie sprawę, że to kobieta nie dla Ciebie, to znaczy, że bedziesz potrafił się odkochać.
Awatar użytkownika
Clarcs
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: Clarcs » 30 sty 2011, 14:57

Ona wie co czuje do niej,i mowi że nie chce mnie zranic czy cos z tych rzeczy,i ze szans nie mam jakich kolwiek,ona chce starszego Faceta a nie 21 letnie dziecko,chłopca. :cry:
Moge byc tylko Małym przyjacielem i tylko tyle,ale serce mi sie kraja do tego wszystkiego,czuje sie zagubiony :-( :-(
Radziu

Post autor: Radziu » 30 sty 2011, 16:05

Kobiety co innego mówią, co innego myślą, o czym innym marzą. Jak się zakochałeś, to się o nią staraj i tyle.
Awatar użytkownika
MusicManiac
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: MusicManiac » 30 sty 2011, 23:21

jak kobieta mówi nie to myśli tak :P
Tu jest forum więc nie za dużo by opowiadać tylko pisz wszystko :P
Co do tej kobiety to udowodnij jej że nie jesteś zwykłym 21latkiem i że jesteś dojrzały. Pokaż jej na co Cię stać i nie odpuszczaj!
maks1910
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: maks1910 » 31 sty 2011, 08:48

Jak od dłuższego czasu chodze w rajstopach i wiem o tym moja dziewczyna. Powiedziała mi ostatnio, że trawi widok jak mam rajstopy nie przeszkadza jej to że wogóle mosze, tylko jak mnie dotyka i czuje sliski materiał to ją odrzuca, mówi że czuje się jakby była z kobietą. Jak mam to rozumieć. Przyzwyczai sie kiedyś? :cry:
Awatar użytkownika
krzyś
Zasiedziały na forum
Zasiedziały na forum
Kontakt:

Post autor: krzyś » 31 sty 2011, 09:52

clarcs daj ty sobie spokój z tą kobietą. przede wszystkim nikt nic mądrego ci tu nie doradzi. kobieta już z natury potrzebuje mężczyzny przy którym będzie się czuła bezpiecznie. nie chodzi tu tylko o gabaryty ale również o zaradność życiową i bezpieczeństwo że za kilka lat nie znudzi cię obmacywanie starej dupy i nie zaczniesz kombinować z jakąś młodszą. w związku z taką różnicą wieku i w tą stronę czuła by się jak matka, a to źle działało by na jej psychikę. zobacz jak to działa, kobiety żeby czuły się spełnione odsunęły nas, mężczyzn od rajstop, kolorowych ubrań, kosmetyków pozostawiając nam robotę, dbanie o to aby w somochodzie były wszystkie płyny i tak dalej. w większości takich przypadków taki związek z góry skazany jest na niepowodzenie.
Jasiek
Zaawansowany
Zaawansowany
Kontakt:

Post autor: Jasiek » 31 sty 2011, 10:45

Maks, dziewczyna wcale nie musi dotykać twoich rajstop ani ich widzieć. Ważne jest to że wie że nosisz i że się z tym nie ukrywasz. Moja żona od początku gdy ją poznałem wie że noszę, co dzień rano widzi jak zakładam pod spodnie, a nawet mówi że ja na rajstopach znam się lepiej. Na zimę polecam pod spodnie ciepłe rajstopy bawełniane, a one raczej śliskie nie są. Jak w domu ciepło to przychodząc można zmienić długie spodnie na krótkie i nosić je do krótkich spodni. Może z początku nie za często aby jej nie drażnić. Z czasem przyzwyczai się na pewno.
Jasiek
dr.pantyhose
ModTeam
ModTeam
Kontakt:

Post autor: dr.pantyhose » 31 sty 2011, 11:59

Maks1910 a może ją przerobisz na śmiesznie. Wyczaj kiedy będzie się spodziewała ciebie w rajstopach. I wyskocz jej wtedy do głaskania ciebie w kalesonach. Może to jej uświadomi, że rajstopy są lepsze w dotyku. A to, że czuje się jakby głaskała kobietę to może coś takiego wydażyło się w jej życiu i nie chce do tego wracać.
dr.eklektyczny
byczunio
Stary wyga
Stary wyga
Kontakt:

Post autor: byczunio » 31 sty 2011, 15:14

Maks, na rajstopy naklej papier ścierny, nie bedzie czuła sliskiego materiału :mrgreen:
Awatar użytkownika
Clarcs
Dyskutant
Dyskutant
Kontakt:

Post autor: Clarcs » 31 sty 2011, 19:15

Nie odpuszczam,lecz ona daje wyrazne znaki,sygnały że przyjazn bedzie i ma byc :-/
Spotyka sie z jakimis tam nowo poznanymi facetami w ramach rozrywki,i szukania tego odpowiedniego :cry:
Ja już czuje sie nie potrzebny,miała zły okres czasu byłem przy niej lecz gdy sie polepszyło to już mało piszemy i wogóle.
Nie wiem co mam myśleć,co bedzie jak ją zostawie i co bedzie jak tak bedzie jak jest. :mur
Zakochać się nie chciałem,samoitsnie serce sie ruszyło i teraz jest małe bagienko.
Jednak wiek ma napewno dla niej potężne znaczenie,i napewno dlatego ja juz odpadam.
ODPOWIEDZ