Co by było, gdyby...
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
Co by było, gdyby...
Mam pytanie do kolegów, co by sie w waszym zyciu zmienilo i jak byscie z tym zyli, gdybyscie sie na drugi dzien obudzili... bez rajstop?? :o ja szczerze mowiac nie mam pojecia co bym zrobil, taka sytuacja musialaby sie stac
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- phman.plwro
- Się Rozkręca
- Kontakt:
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- kasior
- AdminTeam
- Kontakt:
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
Radziu - to poważna sprawa - powinieneś się leczyć lub przynajmniej do jakiego psychoanalityka się udać. Po przemyśleniu całej sprawy doszedłem do wniosku że nie stałoby się zupełnie nic. Ot żyłby człowiek dalej - może inaczej, ale czy gorzej. Myślę że na codzień jest o tyle więcej problemów, że rajstopy są gdzieś tam pod koniec tej listy. Zresztą miałem okresy w życiu gdy byłem odizolowany od rajstop i nie tylko. Przykładem może być służba ojczyźnie - gdzie człowiek z dnia na dzień zostaje pozbawiony wszystkiego co lubił - i przecież świat z tego powodu nie stanął na głowie.Radziu pisze:Ja bym popełnił samobójstwo
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
Niekoniecznie. Co prawda świat bez rajstop jest raczej niemożliwy, ale w życiu różnie bywa i może się zdarzyć że zostaniemy zmuszeni do zrezygnowania z rajstop. Może na to wpłynąć druga osoba, może sytuacja w jakiej się znajdziemy - kto wie? Może czas sobie postawić pytanie czy rajstopy są w moim życiu najważniejsze i dla nich poświęciłbym wszystko. U mnie na to jest odpowiedż NIE, a u was?pantyhoseman pisze:...... a tak w ogole bez sensu tak gadac o tym przeciez to nigdy nie nastapi ;]
nie są najważniejsze. dla 2 osoby można nietakie rzeczy robić, ale też nie mona być pod pełnym pantoflem tylko iść na kompromis, bo związek to sztuka kompromisu. nie mozna sie po prostu poddac i nigdy juz nie zalozyc rajstop (chyba sami w to nie wierzycie ze nigdy juz byscie rajstop nie założyli co;> ?). tak wiec trzeba isc na kompromis powiedziec tej 2 osobie ze zima musisz chodzic w rajstopach bo kaleson itp nie uznajesz a marznac nie masz zamiaru. fakt ewentualne noszenie rajstop wiosną czy cos z szortami by wtedy odpadalo ale calkiem by sie z nich nie rezygnowalo. z reszta skoro 2 osoba by was kochala to powinna to akceptowac i Ciebie jakim jestes czlowiekiem. mimo wad, ze niby ona by to uznawala za wade. pamietajcie nikt nie jest idealny!!!!
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
Nie chodzi mi o towarzyszkę życia - to proste że kochająca cię osoba zgodzi się abyś chodził w czym chcesz. Zresztą sytuacja czysto teoretyczna - a ponieważ zazwyczaj diabeł tkwi w szczegółach...... nie jestem w stanie wymyślić rozsądnych powodów dla których komuś zależałoby abyśmy zrezygnowali z rajstop.pantyhoseman pisze:... nie mona być pod pełnym pantoflem tylko iść na kompromis, bo związek to sztuka kompromisu. nie mozna sie po prostu poddac i nigdy juz nie zalozyc rajstop ......skoro 2 osoba by was kochala to powinna to akceptowac .....
Radziu - czy moją wypowiedź bierzesz na poważnie .
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
- Danon
- Stary wyga
- Kontakt:
- papa_smerf
- AdminTeam
- Kontakt:
- kamil
- Znawca tematu
- Kontakt: