Moja Bajka
Moderatorzy: anipoki, dr.pantyhose
- Clarcs
- Dyskutant
- Kontakt:
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- Clarcs
- Dyskutant
- Kontakt:
- Clarcs
- Dyskutant
- Kontakt:
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- Clarcs
- Dyskutant
- Kontakt:
-
- Stary wyga
- Kontakt:
- Clarcs
- Dyskutant
- Kontakt:
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
- Clarcs
- Dyskutant
- Kontakt:
No za duzo by chyba tutaj pisał.
Ale po części opisze co sie działo.
Na początek Psychiatra powiedział,że mam nerwice i teraz na tabletkach jade.
Od przyjaciólki Dostałem 2 pary ciepłych na polarku rajstopek
Ale ona wie,że nosze rajtki tylko zimą,jakoś nie chem by wiedziała wszystko
Rajtopki chyba u mnie w domu stały się normą,w pracy juz też nikt na mnie nie patrzy ani nic nie mówi.
Wszystko na spokojnie,no oprócz tego że zakochałem się w kobiecie starszej o 12lat i wiem że nic z tego nie bedzie i moge ją kochać Platonicznie
Kobieta cudowna ale ni było mi dane się w niej zakochiwać,z czym teraz walcze bo nie chcem Ot tak się z nią pożegnać.I tutaj może wy macie jakiś pomysł czy co kolwiek w tej sytuacji,nie wiem co mam robić
Ale po części opisze co sie działo.
Na początek Psychiatra powiedział,że mam nerwice i teraz na tabletkach jade.
Od przyjaciólki Dostałem 2 pary ciepłych na polarku rajstopek
Ale ona wie,że nosze rajtki tylko zimą,jakoś nie chem by wiedziała wszystko
Rajtopki chyba u mnie w domu stały się normą,w pracy juz też nikt na mnie nie patrzy ani nic nie mówi.
Wszystko na spokojnie,no oprócz tego że zakochałem się w kobiecie starszej o 12lat i wiem że nic z tego nie bedzie i moge ją kochać Platonicznie
Kobieta cudowna ale ni było mi dane się w niej zakochiwać,z czym teraz walcze bo nie chcem Ot tak się z nią pożegnać.I tutaj może wy macie jakiś pomysł czy co kolwiek w tej sytuacji,nie wiem co mam robić
-
- Stary wyga
- Kontakt:
- Clarcs
- Dyskutant
- Kontakt:
- MusicManiac
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
-
- Dyskutant
- Kontakt:
Jak od dłuższego czasu chodze w rajstopach i wiem o tym moja dziewczyna. Powiedziała mi ostatnio, że trawi widok jak mam rajstopy nie przeszkadza jej to że wogóle mosze, tylko jak mnie dotyka i czuje sliski materiał to ją odrzuca, mówi że czuje się jakby była z kobietą. Jak mam to rozumieć. Przyzwyczai sie kiedyś?
- krzyś
- Zasiedziały na forum
- Kontakt:
clarcs daj ty sobie spokój z tą kobietą. przede wszystkim nikt nic mądrego ci tu nie doradzi. kobieta już z natury potrzebuje mężczyzny przy którym będzie się czuła bezpiecznie. nie chodzi tu tylko o gabaryty ale również o zaradność życiową i bezpieczeństwo że za kilka lat nie znudzi cię obmacywanie starej dupy i nie zaczniesz kombinować z jakąś młodszą. w związku z taką różnicą wieku i w tą stronę czuła by się jak matka, a to źle działało by na jej psychikę. zobacz jak to działa, kobiety żeby czuły się spełnione odsunęły nas, mężczyzn od rajstop, kolorowych ubrań, kosmetyków pozostawiając nam robotę, dbanie o to aby w somochodzie były wszystkie płyny i tak dalej. w większości takich przypadków taki związek z góry skazany jest na niepowodzenie.
-
- Zaawansowany
- Kontakt:
Maks, dziewczyna wcale nie musi dotykać twoich rajstop ani ich widzieć. Ważne jest to że wie że nosisz i że się z tym nie ukrywasz. Moja żona od początku gdy ją poznałem wie że noszę, co dzień rano widzi jak zakładam pod spodnie, a nawet mówi że ja na rajstopach znam się lepiej. Na zimę polecam pod spodnie ciepłe rajstopy bawełniane, a one raczej śliskie nie są. Jak w domu ciepło to przychodząc można zmienić długie spodnie na krótkie i nosić je do krótkich spodni. Może z początku nie za często aby jej nie drażnić. Z czasem przyzwyczai się na pewno.
Jasiek
-
- ModTeam
- Kontakt:
Maks1910 a może ją przerobisz na śmiesznie. Wyczaj kiedy będzie się spodziewała ciebie w rajstopach. I wyskocz jej wtedy do głaskania ciebie w kalesonach. Może to jej uświadomi, że rajstopy są lepsze w dotyku. A to, że czuje się jakby głaskała kobietę to może coś takiego wydażyło się w jej życiu i nie chce do tego wracać.
dr.eklektyczny
-
- Stary wyga
- Kontakt:
- Clarcs
- Dyskutant
- Kontakt:
Nie odpuszczam,lecz ona daje wyrazne znaki,sygnały że przyjazn bedzie i ma byc
Spotyka sie z jakimis tam nowo poznanymi facetami w ramach rozrywki,i szukania tego odpowiedniego
Ja już czuje sie nie potrzebny,miała zły okres czasu byłem przy niej lecz gdy sie polepszyło to już mało piszemy i wogóle.
Nie wiem co mam myśleć,co bedzie jak ją zostawie i co bedzie jak tak bedzie jak jest.
Zakochać się nie chciałem,samoitsnie serce sie ruszyło i teraz jest małe bagienko.
Jednak wiek ma napewno dla niej potężne znaczenie,i napewno dlatego ja juz odpadam.
Spotyka sie z jakimis tam nowo poznanymi facetami w ramach rozrywki,i szukania tego odpowiedniego
Ja już czuje sie nie potrzebny,miała zły okres czasu byłem przy niej lecz gdy sie polepszyło to już mało piszemy i wogóle.
Nie wiem co mam myśleć,co bedzie jak ją zostawie i co bedzie jak tak bedzie jak jest.
Zakochać się nie chciałem,samoitsnie serce sie ruszyło i teraz jest małe bagienko.
Jednak wiek ma napewno dla niej potężne znaczenie,i napewno dlatego ja juz odpadam.